reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam sie herbatką z cytrynką :-)

Jestem padnięta po tej nocy, znowu miałam nawał i do tej pory mnie cyc boli :baffled: mąż właśnie pojechał po kapuchę na te moje obolałe cycuchy, wziął ze sobą Wika, który wyje od rana bo go zębiska wychodzące męczą, na szczęście zostałam sama w oazie spokoju ze śpiącym Igim w wyrku :-p

Też boje się bolących piersi a szczególnie popękanych, krwawiących brodawek. :baffled:

misia no jakos tak wlasnie nie wiem dlaczego od rana znudzona... Wspolczuje bolacych cycuchow. Ta kapucha naprawde pomaga??

women a rozna , zalezy jaka pod reka. Ale przewaznie zwykla jakas "puszczalaska" z mlekiem....

mirka no szybkie dziendoberek :sorry:

malinois tez bez planow na dzisiaj? No to piateczka ;-)

..ide laseczki do wanny a pozniej z pieseczkiem chociaz sie przejde troszke na spacerek. Milego dzionka kochane!

malinois jak sie czujesz 5 dni przed rozwiazaniem?

Hmm, w tym problem, że fizycznie nie czuję nic, żadnych skurczyków (sporadycznie te przepowiadające), a psychicznie po panice, strachu jestem już na etapie względnego spokoju, może to ta wielka chęć zobaczenia zdrowego maluszka a może to już zbliża się godzina ZERO.:-D:-D:-D

Malinos ja żadnych pytań w związku ze zbliżającym terminem nie będę zadawać ;-) nie nakręcam.

To ja też idę do wanny, a później poleżę jeszcze w łóżku, może zasnę, a jak nie, to książka czeka - kolejne morderstwa, a sprawcy ścigani są przez mistrza detektywów - Herkulesa Poirota.

no kochane!!
ja ogarnelam,zjadlam sniadanko,pranie wzrobione i wywieszone a teraz drzemka:tak:,potem moze kapiel,zakupy i obiadzik,chociaz pogoda jest tak do du...,no ale trzeba spacerowac:-)

do pozniej i milego dzionka zycze
papapapa!!

Kochane mam pytanko odnosnie imienia-co myslicie o imieniu macius???
moja tesciowa stwierdzila,ze to same pijaki i nieudaczniki i ze mam jej tym imieniem wnuka nie krzywdzic (chociaz nie jestesmy pewni czy to chlopak czy dziewczynka).
Powiedzcie,ze znacie normalnego Macka ktoremu sie powiodlo w zyciu-Normalnie dla mnie to zabobony!!

Mi się Maciuś podoba. Znam kilka Maćków i to jak najbardziej normalni ludzie. Jeden z nich to super inteligentny chłopak, z ogromnym talentem do języków... także ja bym przesądów żadnych nie słuchała i nazywała dziecko tak jak mi się podoba:-)

aaaaaaaaaaa dziewczyny powiedżcie co myślicie o regale kąpielowym z przewijakiewm bo ja dziś sobie taki kupiłam na allegro i teraz nie jestem pewna ?????

U nas położna na szkole rodzenia odradzała te regały ze względu na wygodę, poza tym dzieci bardzo szybko wyrastają z tych wanienek, wiec zaraz i tak trzeba kupić normalną wanienkę.

Misia współczuję tych cycków... tego boję się najbardziej, nawet wizja cesarki mnie tak nie przeraża jak te nawały pokarmu...

Malinos ja żadnych pytań w związku ze zbliżającym terminem nie będę zadawać ;-) nie nakręcam..

Jolie kochana, mnie już chyba nakręcić się nie da;-) po prostu jestem świadoma, że co ma być to będzie i to nie ja wybieram czas, więc naprawdę luzik. Już nastawiłam sie na ogromny ból i na to, że tego bólu nie potrafię sobie wyobrazić i że nie wiem co mnie czeka.:crazy: He he jakie dziwne te emocje.:-)

Malinos zazdroszcze już tych tylko 5 dni. Mnie zostało 14 i już się tak ciągnie, że szok:-(
Elbra, Tobie wiele nie zostało i wcale niewykluczone, że będziesz pierwsza ;-)Tak czy inaczej powodzenia życzę.

reklama
Do góry