reklama
malinois
Fanka BB :)
Witam sie herbatką z cytrynką :-)
Jestem padnięta po tej nocy, znowu miałam nawał i do tej pory mnie cyc boli mąż właśnie pojechał po kapuchę na te moje obolałe cycuchy, wziął ze sobą Wika, który wyje od rana bo go zębiska wychodzące męczą, na szczęście zostałam sama w oazie spokoju ze śpiącym Igim w wyrku
Też boje się bolących piersi a szczególnie popękanych, krwawiących brodawek.
misia no jakos tak wlasnie nie wiem dlaczego od rana znudzona... Wspolczuje bolacych cycuchow. Ta kapucha naprawde pomaga??
women a rozna , zalezy jaka pod reka. Ale przewaznie zwykla jakas "puszczalaska" z mlekiem....
mirka no szybkie dziendoberek
malinois tez bez planow na dzisiaj? No to piateczka ;-)
..ide laseczki do wanny a pozniej z pieseczkiem chociaz sie przejde troszke na spacerek. Milego dzionka kochane!
women a rozna , zalezy jaka pod reka. Ale przewaznie zwykla jakas "puszczalaska" z mlekiem....
mirka no szybkie dziendoberek
malinois tez bez planow na dzisiaj? No to piateczka ;-)
..ide laseczki do wanny a pozniej z pieseczkiem chociaz sie przejde troszke na spacerek. Milego dzionka kochane!
malinois
malinois jak sie czujesz 5 dni przed rozwiazaniem?
Hmm, w tym problem, że fizycznie nie czuję nic, żadnych skurczyków (sporadycznie te przepowiadające), a psychicznie po panice, strachu jestem już na etapie względnego spokoju, może to ta wielka chęć zobaczenia zdrowego maluszka a może to już zbliża się godzina ZERO.
jolie
Tymkowa mama
Malinos ja żadnych pytań w związku ze zbliżającym terminem nie będę zadawać ;-) nie nakręcam.
To ja też idę do wanny, a później poleżę jeszcze w łóżku, może zasnę, a jak nie, to książka czeka - kolejne morderstwa, a sprawcy ścigani są przez mistrza detektywów - Herkulesa Poirota.
To ja też idę do wanny, a później poleżę jeszcze w łóżku, może zasnę, a jak nie, to książka czeka - kolejne morderstwa, a sprawcy ścigani są przez mistrza detektywów - Herkulesa Poirota.
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no kochane!!
ja ogarnelam,zjadlam sniadanko,pranie wzrobione i wywieszone a teraz drzemka,potem moze kapiel,zakupy i obiadzik,chociaz pogoda jest tak do du...,no ale trzeba spacerowac:-)
do pozniej i milego dzionka zycze
papapapa!!
ja ogarnelam,zjadlam sniadanko,pranie wzrobione i wywieszone a teraz drzemka,potem moze kapiel,zakupy i obiadzik,chociaz pogoda jest tak do du...,no ale trzeba spacerowac:-)
do pozniej i milego dzionka zycze
papapapa!!
bira
Listopadowe mamy'07
Kochane mam pytanko odnosnie imienia-co myslicie o imieniu macius???
moja tesciowa stwierdzila,ze to same pijaki i nieudaczniki i ze mam jej tym imieniem wnuka nie krzywdzic (chociaz nie jestesmy pewni czy to chlopak czy dziewczynka).
Powiedzcie,ze znacie normalnego Macka ktoremu sie powiodlo w zyciu-Normalnie dla mnie to zabobony!!
Mi się Maciuś podoba. Znam kilka Maćków i to jak najbardziej normalni ludzie. Jeden z nich to super inteligentny chłopak, z ogromnym talentem do języków... także ja bym przesądów żadnych nie słuchała i nazywała dziecko tak jak mi się podoba:-)
aaaaaaaaaaa dziewczyny powiedżcie co myślicie o regale kąpielowym z przewijakiewm bo ja dziś sobie taki kupiłam na allegro i teraz nie jestem pewna ?????
U nas położna na szkole rodzenia odradzała te regały ze względu na wygodę, poza tym dzieci bardzo szybko wyrastają z tych wanienek, wiec zaraz i tak trzeba kupić normalną wanienkę.
Misia współczuję tych cycków... tego boję się najbardziej, nawet wizja cesarki mnie tak nie przeraża jak te nawały pokarmu...
malinois
Malinos ja żadnych pytań w związku ze zbliżającym terminem nie będę zadawać ;-) nie nakręcam..
Jolie kochana, mnie już chyba nakręcić się nie da;-) po prostu jestem świadoma, że co ma być to będzie i to nie ja wybieram czas, więc naprawdę luzik. Już nastawiłam sie na ogromny ból i na to, że tego bólu nie potrafię sobie wyobrazić i że nie wiem co mnie czeka. He he jakie dziwne te emocje.:-)
Elbra, Tobie wiele nie zostało i wcale niewykluczone, że będziesz pierwsza ;-)Tak czy inaczej powodzenia życzę.Malinos zazdroszcze już tych tylko 5 dni. Mnie zostało 14 i już się tak ciągnie, że szok:-(
reklama
Podziel się: