reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

kobietki wiec nici lotem samolotem :sorry: i chyba juz zadna nie odwiedzi nikogo kto mieszka dalej niz godzina jazdy prawda :sorry: Ja z mojej miejscowosci do gorzowa mam 30 km i jak doscieram do domu to mam juz twardy brzuszek jak kamien i czuje ze dalej by nie dojechala a predzej to w drodze bym urodzila :-p:baffled: Te nasze polskie drogi...

tak jak mowilam wtulilam sie w piesia i zasnelo mi sie, ale tylko na pol godzinki niestety :eek: Ktos sie zaczol krecic za drzwiami i White zaczela szczekac i koniec spania bylo :rofl2:
no nic ide brac sie za obiadek :happy: Zycze wszystkim SMACZNEGO OBIADKU :-D

reklama
kurcze, nadal za mna chodza te uszka z barszczykiem.... Zapominam mezulkowi powiedziec by gdzies kupil :sorry: A dzis u mnie cycki z kury z bigosikiem i kopytkami :laugh2:

Larvunia ja już kupiłam kosci na barszcz w poniedziałek i mi tak schodzi żeby go w końcu zrobić:-) jak nie miałam kosci to miałam buraki a teraz na odwrót kosci mam a buraków brak:-) hehehe

ja też dzis cycory robie bo nie mam pomysłu na nic innego:-)
wczoraj sie objadłam fasolką po bretońsku;_) jami jami:-) teraz jem co widze:-) bo wiem że potem to mogę zapomnieć o grochu:-) hehe

sabina a ja mam buraczki tylko :laugh2: hehehe... Na jutro sie zmotywuje i zrobie..., ale uszka to kupowac mezus bedzie, nie lubie sie bawic farszem. A wlasnie dlaczego grochu nam nie bedzie wolno pozniej?? to przez to ze karmic maluszka bedziemy cycem??

no z tego co wiem co mi koleżanka mówiła :-) to grochu nie można:-) na początku i tym podobnych :-) aczkolwiek ja się nie znam:-) no bo własnie przez cycka:-)
uszka też kupuje:-) dla 2 osób robic nie będę tak samo jak nie robie krokietów:-) co innego na jakieś większe imprezy:-)

Witam drogie Panie:-)
Ja jak wykle pozno wstalam, ale juz odprawilam mezusia do pracy, zjadlam sniadanko, ogarnelam chatke i nareszcie zasiadlam do kompa:-D.

Padi Nadia to bardzo ladne imie;-) jka faceci podjeli wspolnie taka meska decyzje, to pewnie juz tak zostanie:-D. Wspolczuje remontu, to musi byc straszne, moje mieszkanie koncza remontowac. juz drugi miesiac. Polscy robotnicy sa o niebo lepsi od irlandczykow:tak:, oni to chodzacy partacze:wściekła/y::wściekła/y:. Juz drugi tydzien mi domofon podlaczaja:angry::wściekła/y:. 5 godzin pracy dziennie w tym trzy przerwy na kawe:wściekła/y:

Asix I tak trzymaj kochana, rusz sie z domku a poczujesz sie lepiej:-). Jezeli chodzi o "trzaskanie" w dole, to mam podobnie:-(. Do tego Mateusz uciska mi nerw w prawym stawie biodrowym, wiec czesto noga odmawia mi posluszenstwa:crazy:.. ale przeciez juz niedlugo przejdzie:-). A co to za zakupki beda? Życze milych i udanych łowów:-D

Sabina_p tak odnosnie tych lotow, to ja lecialam w 32 tygodniu i juz na mnie patrzyli jak na potencjalna rodzaca:laugh2:. Musialam pokazac przy odprawie zaswiadczenie od lekarza, ze moge leciec.. Inaczej by mnie nie wpuscili:eek:. Jedyny plus, ze jak zobaczyli brzuszek to wszystko bez kolejki sie odbylo:laugh2:

Sabina_p Nom ma sie ten talent do snu:laugh2:. Fakt, ze pozno sie klade, bo najczesciej o 1 w nocy, albo lepiej:tak:. No i w Polsce jest godzina do przodu:tak::-). Prze to podsypianie w dzien calkiem przestawil mi sie tryb zycia z dziennego na nocny..:sorry: i pomyslec, ze przed ciaza, nawet nie myslalam o drzemkach podczas dnia:crazy:. Trzeba spac dopoki mozna:laugh2::laugh2:

reklama
alez sie rozpisalyscie mamuski:-) nie nadrobie teraz z gory przepraszam:tak:

Doczytalam o barszczyku -ale mi smaka narobilyscie dziewczyny!:-p
a co do karmienia to mnie przerazenie ogarnia jak slysze ze prawie nic nie bedziemy mogly jesc-zero przypraw, zero ciezkostrawnych bigosikow , zero czekolady i cytrusow itp itd:szok: a przeciez swieta beda:confused2: ehhh kobiety to sie musza nacierpiec.

Co do lilki to tez cos mi sie kojarzy ze mowila ze nie bedzie miala neta ale mysle ze juz sie rozdwoila:tak: czop jej odszedl ponad tydzien temu wiec najwyzszy czas:-p

Dzwonilam dzis w sprawie wynikow siuku:-p wszystko naszczescie wporzadku:-) nie ma bakterii, widocznie w pore zaczelam brac urosept:tak:juz sie balam ze jakis antybiotyk mi wprowadza ale naszczescie chyba sie obedzie;-)

Dziewczyny do jakiego rozmiaru przygotowujecie ciuszki dla maluszkow? ja mam poprane i poprasowane do rozmiaru 68-chyba narazie nie ma sensu wiekszych??

Musze sie pochwalic ze juz stoi w aszej sypialni lozeczko dla Marysi, jeszcze tylko musze dokupic posciel i gotowe. Wkleje fotki jak juz spanko bedzie w komplecie:tak:

Do góry