reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
wlasnie sie dowiedzialam ze moj maluszek dostanie lezaczek babybjorn do mojej mamy na swieta
moi rodzice sa super kupili jusz nam wozek a teraz jeszcze to :-)
no coz jestem jedynaczka

elbra ja tez nie mam pojecia ile potrzba dla takiego maluszka, wszyscy krzycza ze malo , zeby nie kupowac bo nie zdazy sie nalozyc, chyba cos w tym jest wiec chociaz korci to nie nalezy przesadzac bo pozniej bedzie szkoda:tak: tak mi sie wydaje;-)

ja mam roznie rozmiary poprane i poprasowane...rozmairow 50-60 mam niewiele w sumie. Najwiecej to chyba pajacykow mam :sorry:

kathhe faktycznie masz racje ida Świeta! Ehm... Ja mam ndzieje, ze po urodzeniu maluszka zniknie mi ta cukrzyca ciazowa i juz sie doczekac nie moge gdy bede mogla jesc to na co bede miala ochote a tu klops :baffled: przeciez bede karmic cycem,.... ehh...

mircia ja zawsze chcialam byc jedynaczka bo bylam zawsze zazdrosna o mojego mlodszego brata, jemu wszystko zawsze bylo mozna a mi nie :eek::baffled: Chcialabys miec rodzenstwo?

mircia ja zawsze chcialam byc jedynaczka bo bylam zawsze zazdrosna o mojego mlodszego brata, jemu wszystko zawsze bylo mozna a mi nie :eek::baffled: Chcialabys miec rodzenstwo?

szczerze mowiac nigdy mi nie barakowalo rodzenstwa
ale im jestem starsza to mysle ze bylo by fajnie miec rodzenstwo do wspolnej opieki nad rodzicami jak beda starzy .......ale jeszcze do tego duzo czasu
ale pozniej bedzie trudno bo oni mieszkaja w polsce a ja ciage zagranica

Mirka super faktycznie z rodzicami:-) jedynaczki zawsze tak mają heheh u mnie podobnie jak u larvuni wszystko dla brata:-) ale co tam ja nie narzekam:-) dajemy z męzulkiem rade:-)

co do ubranek to mam bardzo różne:-) co wejde do sklepu to coś kupuje:-) juz mężuś sie wkurza na mnie:-) pewnie w połowie tych ubranek nigdy nie będzie chodził:-( no ale cóż oprzeć się nei moge:-) naszczescie mi tez pożyczyła kolezanka i dlatego mi się wydaje że ma dużo:-) ale jak odjąć to co ona mi pożyczyla to malutko jest:-) hehehe nie szaleje bo u mnie w rodzinie to pierwsze dziecko od 11 lat:-) heheh najmłodsza kuzynka ma 11 lat wiec pewnie będzie wielki szał:-) :-)

Ale jestescie dzisiaj aktywne :)
Ciekawe jak tam Pati, moglaby sie juz pochwalic malenstwem :)

Ja jutro mam wizyte w przychodni, na dzisiaj nie bylo juz miejsc. Pewnie dostane antybiotyki i bede sie kurowac. Troche sie uspokoilam, ale torbe na wszelki wypadek juz mam spakowana :)

reklama
no kochane ale mialam dzis wene kucharska
zrobilam
caly gar rosolu , garnek kapuniaka
i prawie juz skonczona salatke jarzynowa
a jutro zrobie galaretki z kurczakiem( z rosolu) , z groszkiem

ok a teraz wyjasnienie ....
genarlnie to dla meza jedzenie te zupy jak sie wszystko zacznie zeby mial bidula choc cos do jedzenia ....zupki zamroze to nawet do grudnia wytrzymaja

a na salatke to sama mialam ochote
galaretki wychodza zawsze podrodze jak robie rosol

Do góry