reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Ja nie kupowalam za duzo ciuszkow:-). Caly czas ktos mi cos przynosi. Tutaj w sklepach jest do wyboru rozmiar Newborn, albo 0-3 miesiac. Kupowalam te wieksze, bo Newborny sa dla dzieciaczkow do 3,2 kg, a po cichu licze, ze moj szkrab bedzie mial wiecej.:-D Wczoraj dostalam cala torbe super ciuszkow w rozmiarze Newborn, kolezanka mi oddala, sa nowe, bo jej synus w zadne sie po urodzeniu nie miescil:szok:. Wiec mam i wieksze i mniejsze na wszelki wypadek:-D.

reklama
Z tym jedzeniem, a właściwie nie jedzeniem wielu rzeczy przy karmieniu, to chodzi o to, że wiele rzeczy uczula, to raz, a dwa od takiej grochówki czy kalafiora maleństwo może mieć kolki i będzie się męczyć - to tyle co wiem.

Z tym jedzeniem, a właściwie nie jedzeniem wielu rzeczy przy karmieniu, to chodzi o to, że wiele rzeczy uczula, to raz, a dwa od takiej grochówki czy kalafiora maleństwo może mieć kolki i będzie się męczyć - to tyle co wiem.
zgadza sie jolie:tak: wiec niestety dietka bedzie scislejsza niz przy ciazy:-(

mirka ze tez ty masz jeszcze sile na takie gotowanie:-)podziwiam:tak:

waszka no to masz super-sporo ubranek:tak: bedzie w czym przebierac i wybrzydzac:-);-)

larvunia no niestety bedziemy musialy odczekac z jedzeniowym szalenstwem az przestaniemy karmic-ale wtedy odbijemy sobie ten brak niezdrowego jedzenia za wszystkie czasy-co nie??:-);-):-D miejmy nadzieje ze cukrzyca ciazowa minie i wszystko wroci do normy

Hej kobity
Wrocilam dopiero ze szpitala
SZOKKKKKKKK
Od godz.12.20 siedziałam w szpitalu dopiero o 15.40 mnie przyjeli no i dopiero teraz jestem w domu.Musialam odmówic wizyte u gina bo mialam na 15.Wiec zapis był ok,lekkie skurczyki wykazał heh.Jak wyszlam ze szpitala to tak mnie zaczal bolec brzuch ze szok ale pojechalam do domu i jak by ucichło troszeczke.

Idę troche przed TV poleżeć bo brzuch mi sie stawia jak cholera,i nie wygodnie mi sie siedzi
Poza tym mój synuś ma manie wypinania dupska pod samymi żebrami,co tez nie jest za przyjemne.
Do pozniej........

mirka ja jestem przekonana, ze to ja bede sie opiekowac rodzicami na starosc :happy: Nie zebym nazekala, ale moj brat mial zawsze wszystko gdzies bo mu latwo wszystko przychodzilo. Wogole to on zawsze byl ten "lepszy" a ja to taka czarna owca bylam bo to ja w wieku 16lat pierwszy raz sie najebalam do nieprzytomnosci... a moj braciszek w wieku 15 lat ale to co bo to "facet" i wogole pierwsi co "scierzki wydeptuja" maja najgorzej...ja w wieku 18 lat musialam o 22.00 byc w domu bo inaczej zadyma nawet o minute spoznienia a braciszek w wieku 16 lat i juz po nocach do domu nie wracal... bo to "facet". Duzo by tu opowiadac, ale ogolnie to brat nie pala ochota do jakiekolwiek pomocy na codzien i zawsze jak jakas "GRubsza" sprawa to wydzwaniaja po mnie lub mezulka (brat juz ma 22 lata). Ale sie nagadalam :sorry:
co do pichcenia to podziwiam, mi sie niechce az tak siedziec w kuchni przy garach :-p

kathhe wlasnie odbijemy sobie jeszcze a takie jedzenie to i nam na zdrowie wyjdzie przy tym cycku :laugh2: Choc nie powiem wciagnelalabym taka tlusta pizze i zimna cole i chipsy:zawstydzona/y::sorry: .....

women matko kochana tyle godzin?! Wspolczuje! Zjedz cos kobietko :tak:

byla u mnie kolezanka z pracy na malej kawce, przejazdem wiec zaszla. Kochane ale ja tesknie za praca! Poopowiadala troszke co sie dzieje w swiecie i az mi lezka stanela z tesknoty :zawstydzona/y: Lubialam swoja prace.... ehh... Najszybciej planuje wrocic w kwietniu no zobaczymy jeszcze jak to bedzie przy maluszku. Normalnie zamarzylam sie jak to fajnie bywalo. Wy tez tesknicie za praca czy to tylko ja taka walnieta jestem?? :sorry: womenn kobieto pracujaca ciebie nie dotyczy pytanko :-p:-p:-p:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Wy tez sie budzicie w nocy z suchoscia w ustach?
Bo ja od jakis 2 tyg codziennie sie budze w nocy i rytuałem stalo sie picie szklanki soku oraz jogurt na szybko i dalej kimka hehe

Ja już od wakacji budzę się w nocy po kilka razy i piję jakbym nigdy wody nie widziała. Mam taką sachare, że aż usta pękają... Na szczęście nie puchnę (oby nie wykrakać), więc sobie pozwalam i co chwila coś popijam w ciągu dnia i w nocy.

tak wiec kochana oni ida na mecz chelsea i stwierdzili ze to dla mnie niebezpieczne-bo mecz odbywa sie na ich stadionie i wszystkie bilety wyprzedane-czyli trybuny beda full.
Nie jestem zagorzalym kibicem pilki noznej-chociaz lubie obejrzec dobre akcje-no ale nie wiadomo czy mi sie jescze trafi taka okazja-zobaczyc i poczuc to wszystko na zywo... Dol jak cholera no ale co???Termin juz tuz,tuz...

W sumie to szkoda. Ale jutro męża wyciągnij, niech się zajmie ciężarną żoną:-)

Ale mi się nudzi. Kurcze gdyby nie padało poszła bym sobie na spacerek znowu, a tak siedzę w domu... do tego w TV nic nie ma... lipa. Już w niedzielę będę miała męża w domu, to chociaż kilka dni się nim nacieszę, bo w środę do szpitala...

Do góry