sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Lilka pewnie juz ma malutką przy sobie:-) jak ona przeprowadzke miała to napewno coś wywołała:-) heheh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wiesz dlaczego .... nie zeby to bylo niebespieczne dla nas tylko jak urodzisz to oni sa odpowiedzialni za ciebie i dziecko , pozniej musza zapewnic wam opieke i powrot do domuno fakt kurczze a przecies dzis czytałam ze w 9 miesiacu nam nikt nie sprzeda biletu:-)
jolie co do poloznych to slyszalam tylko o takich co przychodza po porodzie dogladac czy wszystko dobrze z maluszkiem i wrazie czego pomagaja... a tak przed porodem to pierwsze slysze by ktos przychodzil do ciezarnych.... wiec szczesciary to do ktorych przychodza teraz polozne
obawiam sie ze w 8 tez ciebie ........No tak, nie wzięłam tej części wypowiedzi pod uwagę :-)
A z tymi "promocjami" związanymi z lataniem, to nieźle. Ja jeszcze jestem w 8 miesiącu, może wezmę coś na wywołanie porodu i do samolotu, najlepiej amerykańskiego ;-);-) Tymek miałby super do końca życia.
A dlaczego nie możesz wybrać się z nimi? Przecież trochę świerzego powietrza dobrze zrobi i Tobie i maluchowi. Chyba, że masz nakaz leżakowania... Ja bym w domu nie wytrzymała. Cały czas jestem na nogach, a to z psami na spacery, a to pozałatwiać jakieś sparwy, a to do mamy czy do znajomych. Niedługo urwie się to szwędanie, wiec muszę wykożystać każdą chwilę:-)
tak wiec kochana oni ida na mecz chelsea i stwierdzili ze to dla mnie niebezpieczne-bo mecz odbywa sie na ich stadionie i wszystkie bilety wyprzedane-czyli trybuny beda full.
Nie jestem zagorzalym kibicem pilki noznej-chociaz lubie obejrzec dobre akcje-no ale nie wiadomo czy mi sie jescze trafi taka okazja-zobaczyc i poczuc to wszystko na zywo... Dol jak cholera no ale co???Termin juz tuz,tuz...