Dzień dobry:-)
Ja wczoraj zły dzięń miałąm :-) wkurzyłam się na mężusia i sprzatałam:-) hehehe
Anitt dobrze mamcie radza wiem że przy zielonkawych wodach szpital ...:-( ale pewnie juz byłaś:-)
Asix sorki ze nie odpisałam na gg ale cały dzień cos robiłam i jeszcze mnie popołudniu pracą zawalili:-) wiec jakos mi zeszlo ale mam nadzieje ze dzis sie uda:-)
Larvunia kochamy kochamy:-) hehehe a Marcelek wlasnie teraz ma ochotę posiedzieć w brzusiu:-) dokładnie tak jak mój maluch:-) kurcze:-)
Mirka ale fajowo z tą wizytą położnej masz... u mnie tak jak pisałam nie moge mieć prywatnej położnej :-( no bo Panie nie chca koleżanką "chamstwa robić" - to jest prywatny szpital...ale wcale nie taki prywatny jakbym chciała...no cóż...
Padi witaj:-) wiem coś o robotnikach wpadali i wypadali....:-( masakra poprostu:-(
Elbra bidulka z tym weselem jestes...:-( mój brat sie żeni 29. grudnia :-) ale przynajmniej już z maluszkiem będziemy:-) już garniaczki dla niego oglądałam:-) hehehe
Waszka z moim mężusiem jest dokąłdnie tak samo nie ma go ciagle i potem tez pracuje dobrze ze jest necik i allegro:-) heheheh
Anineczka wpraszam sie na krokiety uwielbiammmmmmm:-) ale nigdy mi się nei chce robić dla nas 2:-( leń ze mnie:-(
Joli dokłądnie tak jak piszesz najważniejsze ze zdrowy:-) zdąży jeszcze urosnąć:-)
Bira kurcze znowu nastepna wie kiedy urodzi:-) ale fajnie zę już neidługo bedziecie mieć dzidzi:-)
Misia Iguś piękny:-)
Kathe, Sugar, Anulka:-) jak się czujecie:-) rodzi któraś:
Sugar moze zdąży kołyska dotrzeć:-) Mi teraz paczka ze stanów przyszła w 5 dni:-)
jak na coś nie odpisałam to bardzo bardzo przepraszam ale juz sie gubie jak mnie dłużej nie ma
idę jakąś kaweczkę zrobić