reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

:eek: buuuu... Wy mnie juz chyba nei kochacie :confused2: Zadna nie spyta sie co tam u ginekologa a pisalam wczoraj ze mam dzis o 12 wizyte. Mam focha!
heheheheeh...a tak powaznie to HEJ :-D Bo jeszcze dzis nic nei pisalam. Wiec rozwarcie nadal tak jak przed 4 tygodniami na 2 cm. Szyjka skrocona na maxa, lozysko rozwiniete tez na maxa... nic tylko rodzic. Maly w kanale rodnym juz glowka i ..... i nic... niechce wyjsc :sorry: Jak to doktorek powiedzial "kocic sie no kocic" :-p:-D hehehe... oj chcialabym juz ...chciala...

krokiety.... a ja bym zjadla teraz uszka z barszczykiem... mjami.... :laugh2: :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

reklama
waszka-dzieki za podpowiedz-musze sprobowac-bo z boku spojrzec to naprawde okropna jestem...
Jutro nasza paczka idzie na mecz-a ja znowu sama w domku:sad:
Juz mam dola...

Anitt-no to dobrze,ze tych skurczy juz nie ma,musialas sie biedactwo wystraszyc nie na zarty-ja nie wiem co bym zrobila-straszna panikara jestem

Larvunia-wiem o czy mowisz u mnie od 2 tyg. wszystko podobno gotowe,no ale cisza-malenstwo jest uparte...hehehehe!!!

dobra dziewczynki-pora cos zjesc-bo ostatnio z cieplymi posilkami to jestem na bakier
Do potem!!;-)

Hello
Tak sobie was czytam i czytam a weny na pisanie brak
Dziś chyba mnie siły opuściły,uśmiech gdzieś zostawiłam nie wiem może to przez tą pogodę.
Larvunia hmmm coś Marcelek sie nie spieszy,pewnie dobrze mu w brzuszku,albo chce być tak punktualny jak jego imiennik heheh synuś Pati.
Anitt powinnas zadzwonić za izbę tak jak radzą tobie laski.Zielonkawy kolor kojarzy mi sie z przenoszonymi wodami płodowymi albo z zanieczyszczonym łożyskiem.
Elbra domyślam sie co czujesz.Ale faktycznie 6godz jazdy,no chyba ze z przerwami bedziecie jechali,to wtedy dasz rade
Misia miło sie poczytuje jak fajnie wam sie układa,tak rodzinnie i ciepło.Ciesze sie ze malutki zdrowiuteńki.Cycków współczuję.A jak z nawałem pokarmu?Dałaś rade?Ja sie tego właśnie boję,nawału pokarmu bardziej niż porodu,znaczy sie porodu o dziwo wogole sie nie boję,nie wiem dlaczego ale jestem strasznie spokojna.

asix nie lam sie kochana, niedlugo wszystko sie skonczy, urodzisz sliczne malenstwo i wraz z tym momentem skonczy sie burza hormonow.:tak: Ja tez siedze sama w domu przez caly dzien, bo maz duzo pracuje:-(, ale jakos daje rade, siedze w necie, albo wychodze na zakupy- mi to niesamowicie poprawia humorek:-D.. teraz ide sie polozyc, bo mialam marna nocke:crazy::crazy:

anitt :szok::szok: jejku wiec sie zaczyna??:szok: mam nadzieje, ze pojdzie szybko i bezbolesnie:-D. Zazdroszcze Ci niesamowicie, bo tez bym juz chciala:sorry:.

reklama
Do góry