reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

:sorry: z godzinki zrobily sie dwie he he he... no ale organizm moze tyle snu potrzebowal.
women tez miewam takie dni... jutro bedzie lepiej zobaczysz :*
anitt rodzisz?? :eek: Kurde kazda z nas powoli zaczyna sie rozdwajac. Kazda po kolei zauwazylyscie ze nie ma porodow na "chura"? :happy:
asix smacznego ;-)
elbra wspolczuje. Ale nie doluj sie. W koncu specjanie tego bratu nie robisz i pewnei to rozumie. Pamietaj dzidzia najwazniejsza i niedlugo wynagrodzi Ci wszystkie niedogodnosci :sorry: Badz dobrej mysli... bo dzidzia czuje nasze smutki.. chyba niechcesz by urodzil sie smutas co? ;-)
sugar eeee.... a tobie kochana nie pamietam co chcialam napisac :zawstydzona/y::-D zdrowka Ci w takim razie zycze :rofl2:

reklama
:eek: buuuu... Wy mnie juz chyba nei kochacie :confused2: Zadna nie spyta sie co tam u ginekologa a pisalam wczoraj ze mam dzis o 12 wizyte. Mam focha!
heheheheeh...a tak powaznie to HEJ :-D Bo jeszcze dzis nic nei pisalam. Wiec rozwarcie nadal tak jak przed 4 tygodniami na 2 cm. Szyjka skrocona na maxa, lozysko rozwiniete tez na maxa... nic tylko rodzic. Maly w kanale rodnym juz glowka i ..... i nic... niechce wyjsc :sorry: Jak to doktorek powiedzial "kocic sie no kocic" :-p:-D hehehe... oj chcialabym juz ...chciala...

krokiety.... a ja bym zjadla teraz uszka z barszczykiem... mjami.... :laugh2: :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kochana sorry ........... ale wazne ze wszystko ok
mysle ze poprostu kazda znas zaczyna sie bardziej koncetrowac na sobie
no i w koncu w ciazy przynajmniej ja jestem czesta rozkojarzona i poprostu pewne rzeczy zapominam
wiec jeszcze raz sorki ze zapomnialam sie zapytac

ja ma jutro wizyte poloznej .....

mircia ja zartowalam no... :sorry: Ale masz racje koncowka i kazda koncentruje sie na sobie bardziej.... A wlasnie mirka jak samopoczucie oprocz rozkojarzenia? I dlaczego do Was przychodza polozne? Ale fajnie.... Ja tez tak chce... a nie ja musze chodzic i jeszcze na dodatek za kazda wizyte place :happy:

mircia ja zartowalam no... :sorry: Ale masz racje koncowka i kazda koncentruje sie na sobie bardziej.... A wlasnie mirka jak samopoczucie oprocz rozkojarzenia? I dlaczego do Was przychodza polozne? Ale fajnie.... Ja tez tak chce... a nie ja musze chodzic i jeszcze na dodatek za kazda wizyte place :happy:
ja mam prywatny polozna za ktora moje ubezpieczenie placi 80% reszte ja
przychodzi pogadac jak to wszytsko ma wygladac , kiedy mam do nie dzwonic
zbada mnie itp
ona bedzie ze mna przy porodzie i pozniej wrazie czego pomoze po porodzie

Hej Dziewczynki!
Dziękuję za miłe powitanie.
Jolie
- tak wysłałam jeden przepis, więc może dlatego pamiętasz. Głownie do tej pory wchodziłam na wątek "nauka czytania dla dzieci..." Bardzo ciekawe rzeczy zachęcam do odwiedzenia tego wątku:-)
Waszka fajnie, że masz jeszcze tylko niecałe dwa tygodnie do rozdwojenia. Ja już się nie mogę doczekać, ale z drugiej strony lepiej, żeby Mała na razie się nie spieszyła, bo mamy remont. Fachowców jak na lekarstwo i już trzecich zamawiam. Żyje już 2 tygodnie w pyłach i nie widać końca. Jeśli chodzi o imię dla Malutkiej to mąż z synkiem wybrali Nadię,mnie też się podoba i chyba tak zostanie.
Witam kathhe,bira i życzę wszystkim Mamusiom miłej nocki.:tak::tak::tak:

haloo!!
no wlasnie-Anitt gdzies nam zniknela,mam nadzieje,ze u niej wszystko ok.
Waszka-jutro zakupy w takim razie bo ile mozna sprzatac i gotowac?? To wogole nie moja skora-ale jutro wyjde z domku tylko boje sie,zeby mnie gdzies nie zlapalo,bo czasami dzidka mnie tak trzaska na dole ze oczy mi na wierzch wychodza :tak:

dziewczeta do jutra-milej nocy zycze!!!

reklama
Kochaniutkie, do jutra - tez ide juz do lozeczka:tak::tak:

brzusio delikatnie pulsuje, jakby cwiczyl sobie... choc ja bym juz chciala by sie zaczelo... ale coz ja moge...

ciekawe jak tam Pati, juz pewnie w domku... z maluszkiem:tak::tak::tak:

Anitt...co u Ciebie...?? Jak tam 2 w 1???

Dobranoc

Do góry