reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
dziewczyny jak sie czujecie??

ja poszłam spac o polnocy i zasnełam o ....5-6 nad ranem :baffled:
za chiny nie mogłam zasnac a byłam padnieta!!
teraz chodze do tyłu

młoda poszła spac i sie zastanawiam co ze soba zrobic
choc wypadałoby obiad bo jak sie mała obudzi to nie bede go miala gotowego a wymysliłam sobie pomidorowke z prawdziwych pomidorów :-)

no i mam teraz dylemat :-D spac czy gotowac:confused: :-D

Lilka - nie przejmuj się :-D ja mam na odwrót, całą noc przesypiam jak niemowlak :-) a o godzinie 10.00 dalej idę spać :eek: a już myślałam, że ten śpik mi przejdzie :-)
a może to ta pogoda tak na Nas działa :-p

Witam serdecznie wszystkie listopadowe mamuśki !!;)) Ja tez nia jestem i mam nadzieję ze zostanę przyjeta do WAszego grona??:zawstydzona/y:
Mam 23 latka o "fasolke" staraliśmy sie z mezukiem 7 cykli i wkoncu się udało Mam nadzieje ze szybko "wbiję" się w zycie forum i tylko jak bede miala okazje bede do Was zaglądać:happy::happy::happy:Pozdrawiam serdecznie

Witam!
troszke mnie nie było ale ostatnio z "kurami " i moim dzieckiem chodze spać .godzina 20 dla mnie to najlepsza pora do kładzenia a tu tyle do zrobienia.niom to na tyle z marudzenia.
We wtorek byłam na usg maluszek (99% chłopczyk) ma 7 cm i waży 60 gram i wszytsko jest w porządku. Strasznie sie ciesze, bo troche się bałam.Ustalono mi wreszcie termin porodu chociaż wg mnie babka się pomyliła ona wyliczyła na 25 a ja na 26 pażdziernika wg tego ostatniego usg a nie pierwszego . Tak więc rozciągając maluszek przyjdzie na świat między 25.10 a 8.11.
:-) :-)

Lilka hmmm, było troszkę zamieszania z organizacją, ale myslę, ze bylo warto... Ślub braliśmy w ambasadzie RP w Tunisie (taki śliczny zameczek na wzgórzu), było bardzo kameralnie - nawet świadków mielismy z ambasady, był mały poczęstunek przygotowany przez panią konsul, szampan i milutkie spotkanie... W hotelu skądś sie dowiedzieli... i wieczorem schodząc na kolacje dostaliśmy kolację do stolika na zewnątrz, wszystko na płatkach kwiatów, do pokoju półmisek owoców, a wieczorem tort z napisem "DUŻO SZCZESCIA MŁODEJ PARZE" (po polsku!!!) ...także reasumując wspomnienia są naprawdę bajeczne a koszt podobny jak przyjęcie w Polsce (tyle, ze mielismy 2 tygodnie a nie 1 noc :-D )
A co do marzenia o Tunezji, to teraz sa naprawde fajne oferty, a co bardzo wazne (bynajmniej dla nas) to tam jest tanio - nie ma Euro i naprawde na wszysko nas stać, i w sklepach i restauracjach jest taniej niz u nas... Juz nawet znalazlam sobie oferty na pczatek czerwca i 2 tygodnie z 2 posilkami w hotelu ****+ za 1499zł to chyba przystępnie... tyle ze boje sie o malenstwo i chyba bedziemy tłuc sie autkiem 900 km do Chorwacji, albo siedziec w domciu:-(
Hanah witam serdecznie:-)

hej;-) dawno mnie tutaj nie bylo bo wykozystywalam kazda chwile na nauke...;/ znow mi sie cos przypomnialo czy ktoras z was miala moze przebyta toksoplazmoze??bo nie wiem czy jak mialam ja 1,5 roku temu czy to zagraza dziecku??bo kiedys moj lekarz mi powiedzial ze o dzieciach na jakis czas moge zapomniec bo jestem chora i do tego mialam problemy z janikiem;/ ale zdarzyl sie cud:-)

Hej Dziewczynki,

Mam 30 lat i jestem w 13 tygodniu ciazy. Termin wypada na 3 listopada. To moja druga ciaza. Mam coreczke Amelke, Niunia w lipcu bedzie obchodzic 2 urodzinki. Od 6 lat mieszkamy w Irlandii. Czy przyjmiecie mnie do Waszego grona?

Milej reszty dnia, pozdrawiam Was i Wasze Brzusie bardzo mocno:-)

reklama
Hej Anineczko:-)
Ale fajniutko! Mieszkam w Cork. Pierwsza wizyte w szpitalu mam dopiero w lipcu, na razie chodze na wizyty do mojego GP. Zreszta podobnie bylo w pierwszej ciazy. USG mam miec w piatek, juz sie nie moge doczekac!!! Mialam robione USG w 7 tygodniu bo plamilam i moja GP wyslala mnie do szpitala. Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku...A jak u Ciebie Anineczko? Bylas juz na wizycie? Jestes juz po USG?

Do góry