reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

heeeejj....:)
Agulka WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO by sie spelnilo :) Ja tez ostatnie urodzinki spedzalam sama... A wogole Ty nie sama tylko z malenstwem jestes, wiec nie tak do konca jestes sama :)

Dziewczyny 12 czy 13 tydzien ciazy jest ostatnim w 1 trymescie? bo od poniedzialku idze mi 12 tydzien.

mam jeszcze jedno (z wielu) pytan dio was moje mamcie....
czy to prawda ze jesli to dziewczynka to idzie w biodra, a jesli chlopiec to brzuch wypycha do przodu jak pileczke? Kolezanka bedzie miala chlopca i faktycznie w biodra jej poszlo ze ho ho :) ale czy to prawda czy zbieg okoliczniosci?:)

pozdrawiam Was :)

moj brzuszek był jak piłeczka taki okraglutki
w ciazy nigdzie mi nie poszło bo 9 kg przytyłam
no i uwazam to za zabobony :-p :-p :-p
wszystkie ciotki co to sie znaja mowiły ze chlopak,a ja ze nie bo usg mowi ze dziewczynka
to słyszałam ze sie pomyliło bo bedzie chlopak
i co? :-D :-p

reklama
Lilka dziękuję za informacje, ja tez czytalam w wielu informatorach i w necie, ze laac można do chyba 32 czy 34 tygodnia ciąży... No i teoretycznie moja pani doktor - nawiasem mowiac jedna z lepszych (mam nadzieje) otworzyla nawet wlasna klinike - nie zabronila, bo wszystko jest w porzadku... ale powiedziala, ze lepiej nie... a same wiecie jak dzila takie "lepiej nie" ...dla mnie chocby cien zagrozenia to jednak zagrozenie a malenstwo najwazniejsze... hmmm, chcialabym poleciec sobie tymbardziej,ze podroz jest mniej meczaca i w sumie cenowo wychodzi bardzo podobnie (Tunezja samolot czy Chorwacja autem...)...

pozdrawiam:-)

Anulka rozumiem :tak:
ale taka podroz samochodem tez jest meczaca
moze wiec polskie morze albo góry :confused:
zawsze podroz krotsza :-)
mi sie marza mazury

ale moje wakacje to beda juz w Norwegii :-D :dry:

ale tak sobie mysle ze moj gin tez mial nie wyrazna mine jak mu powiedzialam o samolocie :eek:
ci nasi lekarze to chyba jeszcze nie swiatowi :-D

Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia, tak tort byl i nawet jeszcze zoztal wiec zapraszam ;-) pojechalam do mamy i tak jakos mi dzien zlecial teraz ide sie wykapac i do łucha :-) dobranoc

Hej

U mnie nigdy nikt nie widzial przeciwskazan do latania samolotem. W poprzedniej ciazy latalam bez problemow do 33 tygodnia ciazy. A to dlatego,ze linie lotnicze zabezpieczaja sie przed ewentualnym porodem na pokladzie.

U mnie sie sprawdzil ten "zabobon",mialam sliczna pileczke z przodu,przytylam tylko 11 kilo i urodzilam chlopca.A kuzynka troszke sie rozlazla, i fakt faktem do 6 miesiaca przytyla 13 kilo.
Do 6 miesiaca bo urodzila coreczke wazaca 700 gram:dry:

Dzis mi smutno tak wiec nie bede tutaj sie udzielac.Do czasu az mi przejdzie :-(
Dzis umarl synek mojej bliskiej kuzynki...byla w 6 miesiacu ciazy :-(
['] Swiatelko dla Ciebie Aniolku [']

nienawidze takich wiadomosci
swiat jest niesprawiedliwy
dla Aniołeczka :sad: :sad: :sad:

[']['][']['][']['][']['][']['][']

ukochaj kuzynke od nas.....biedna....nie wyobrazam sobie takiej straty i tego bolu.....:-( :-( :-( :-(

heeeeeeeeeej

kurcze w 6 miesiacu :/ ['][']['][']['][']['][']

mamcie jak dlugo mam jezdzic jako przedst. handl.? Czuje sie w maire dobrze. Tzn w miare, bo juz mijaja mi poranne mdlosci, no ale za to w samochodzie (gdy nagrzany) to mam maxa. Bardzo duzo jezdze, martwia mnie tez wibracje spowodowane jazda samochodem. Jezdze cienkusem - wieksza wersja malucha :) Kurcze, jestem na wlasnej dzialalnosci i jak przestane jezdzic to i przestane zarabiac... Wiem, ze dzidzia najwazniejsza, tylko czy to dobrze tak jezdzic w nagrzanym aucie?

Milej niedzieli mamcie.

reklama
Cześć dziewczyny:-)
wyrazy współczucia, nie wyobrażam sobie co musi biedna czuć stracic dzidzie w 6 miesiącu... :-(

Lilka, zdjęcie zrobione właśnie w Tunezji... nawiasem mowiac w Tunezji braliśmy ślub:-D

Do góry