reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej
Ja bede miala pierwsza wizyte w szpitalu i Usg 5 czerwca.
Jeszcze miesiac musze wytrzymac :eek::dry:
Ja mieszkam kolo Galway tak wiec daleko do Ciebie:-:)eek:

W tym tygodniu ide znowu do Gp posluchac serduszka;-):-)
Pierwsze dziecko tez tutaj urodzilam tak wiec nie straszna mi juz tutejsza sluzba zdrowia :laugh2::laugh2:

reklama
witam :-)

chmurko - witaj świeża mamusiu :tak:

agula82 - Ty chyba raczej październiczówka jesteś ;-) tak przynajmniej pokazuje suwaczek :tak:

u mnie miało dzisij padać, ale świeci słoneczko :-)
choroba powoli przechodzi :tak: katar już prawie zanika, ale w razie czego jeszcze biorę antybiotyk :-)

jutro wraca mężuś i porywam go do jubilera :-D wybarłam sobie prześliczny pierścionek :-)

Hej Dziewczynki,

Mam 30 lat i jestem w 13 tygodniu ciazy. Termin wypada na 3 listopada. To moja druga ciaza. Mam coreczke Amelke, Niunia w lipcu bedzie obchodzic 2 urodzinki. Od 6 lat mieszkamy w Irlandii. Czy przyjmiecie mnie do Waszego grona?

Milej reszty dnia, pozdrawiam Was i Wasze Brzusie bardzo mocno:-)

witaj seredcznie Chmurko :-)
moja córeczka rowniez w lipcu konczy dwa latka :-)
wiec mamy cos wspolnego hehee :-)
witaj i pisz czesto

Witam nowe mamy:-)

Ostatnio nie miałam czasu zagladac bo cały czas spedzalismy z Maciejka na dworze bo jak był w domu to przechodził saego siebie a na dworze był spokoj:-)

czuje sie juz coraz lepiej tylko te piersi :-)

hhhej mamcie :)

co tam dzisiaj ?:)
O ile mamci nowych :) Pozdrawiam.

Ale mam dzis dobry humorek. Weekend mialam wolny, dzis tylko do pracy i 6 dni wolnego przedemna :) aleeeeeeeee sie ciesze :) Wyspie sie za wsze czasy, bo kocham teraz spac. Kiedy takie spanie mi przejdzie? (zaczelam 12 tydzien).

No i jeszcze chcialam sie pochwalic, ze w piatek ide na moje pierwsze USG :) Z tego tez sie bardzo ciesze, i sie doczekac niemoge.

Caluje Was mamcie :)

Witajcie mamuśki Ale dzisiaj piekny dzien nie trzeba bylo do pracki wstawać ech jak dobrze ;-)Wkoncu troszke czasu na lenistwo i blogi odpoczynek:-)Wczoraj powiedzialam dla mojego przelozonego ze jestem w ciązy i bardzo sie z tego cieszę bo juz nie muszę wklepywać w komputerek 8 gdz non stop tylko 4 godzinki i pozniej zajmuję sie pracą papierkową!!;)
Pozdrawiam miłego dzionka wszystkim:cool2::cool2:

Witam Was dziewczyny i zazdroszcze dlugich weekendow, niestety mnie to nie obowiazuje :/
Witam nowe listopadowki, fajnie ze jestescie :)
Ja ogladam Was co dziennie, ale nie mam za bardzo czasu sie udzielac. Wlasciwie to na nic nie mam czasu :/ Praca mi zajmuje duza czesc mojego tygodnia. Moze w koncu szepne komus o ciazy, to jakos bedzie inaczej :)
A tak w ogole to u mnie wszystko ok, brzuszek rosnie, juz jest sliczny :) Nie czuje mdlosci, apetyt mam duzy ale chyba dzidzia duzo potrzebuje bo mnie kilogramow nie przybywa az tak duzo, przynajmniej nie w udach pupce itd :D
Piersi staly sie mniej wrazliwe, podrosly troche, zrobily sie ciezkie, ale teraz tylko brodawki ulegaja zmianie i to tez troche boli.
Ale ogolnie jestem bardzo zadowolona z ciazy, juz sie nie moge doczekac narodzin dzidzi mojej, a pozniej kolejnych dwoch kreseczek na tescie :)

Ostatnio snilo mi sie, ze urodzilam synka, ale przez sen rozmawiam z coreczka :)

Jakis czas temu mialam duzo stresow i martwilam sie o moje malenstwo, zeby wszystko bylo dobrze a moja coreczka mi powiedziala "Mamus, jestem taka silna" i sie obudzilam :) To nie bylo jak zwykly sen, bardzo mile uczucie :)

Pozdrawiam Was serdecznie, odpoczywajcie i relaksujcie sie, a ja tym czasem pojde sie szykowac do pracy... :-(
Milego dnia

Hej Dziewczynki,

Dziekuje za mile powitanie:-)
Ja dzis od rana w pracy, nie mamy wolnego. Wyskoczyly mi pryszcze, nigdy wczesniej ich nie mialam! Wygladam jak biedroneczka. Mdlosci tez powoli przestaja mnie juz meczyc (ale boje sie zapeszac), piersi bola bardzo, sutki jeszcze bardziej, brrrr! Mam bardzo ciezarowkowe humorki i boli mnie w krzyzu.

Anitt, piekny sen mialas.

Lilko, ale fajniutko, nasze coreczki obchodza urodzinki w lipcu, no i teraz tez termin mamy bardzo blisko. Moze bedziemy na porodowce tego samego dnia?:-)

Anineczko, Galway nie az tak daleko:-) Jedno z ulubionych miejsc mojego mezusia. Piekne okolice. Po pierwszym porodzie bylam bardzo zadowolona z tutejszej opieki medycznej...i mam nadzieje ze tak zostanie. Daj znac jak bylo u GP.

Kajuniu, dobrze ze chorobsko juz mija. A jak pierscioneczek?

Dobrze Kochane, zmykam do pracki...oj, nie chce mi sie...najchetniej wskoczylabym pod kolderke zeby troszke pochrapusiac. Larvunia, tez kocham spac;-)

Pozdrowionka dla Was i Waszych Brzusiow, milego dnia, papa.

Witam
U nas sliczna pogoda i mam nawet niezly humorek.
Synus dal pospac do 9 a teraz oglada "Gdzie jest Nemo" na TVP1:-)

Dzis na 16 ide do lekarza,bedziemy szukac serduszka:tak:

Chmurka jezeli Galway to ulubione okolice meza to moze kiedys nas odwiedzicie?
My nigdy nie bylsmy w waszych okolicach,ale strasznie chcialabym sie wybrac do Foty.Bylas juz w tym parku?
Zdradz gdzie pracujesz?

Anitt mialas piekny sen.Mi sie nic nie sni.To znaczy jakies pierdoly nic nieznaczace.
hanah to swietnie,ze szef odciazyl Cie z obowiazkow.
Ja niestety jak stalam na nogach 9 godzin tak stoje nadal :eek::laugh2:

reklama
witam :-)

ja dzisiaj jestem do niczego :sick: mam mdłości ... nic mi się nie chce :no:
kurde pierwszy raz mam takie uczucie :eek:
choroba na szczęście mija :-)
no i dzisiaj wraca mężuś :tak:

buziaki

Do góry