reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Nareszcie moge sie odezwac:-),wczoraj caly dzien lezalam jak kloda,bo strasznie brzuch mi sie napinal i straszne mialam klucia w dole,juz myslalam,ze urodze ,a na dodatek maz ma nocki i bije sie zasnac ze strachu ze sie zacznie:-(,tyle sie naczytalam,o tych porodach przedwczesnych ,ze wariuje jak tylko poczuje jakis maly skorcz:zawstydzona/y:.Paranoiczka sie ze mnie straszna zrobila.Ale wize ,ze i u was sie cos dzieje na nonstopie jak nie urok to sraczka,za przeproszeniem:-p.

Krecik glowa do gory,stres nie jest ci teraz na reke bo jeszcze faktycznie cos sie za wszasu zacznie dziac,trzymam kciuki:tak::-).

Misia mam nadzieje,ze juz lepiej sie czujesz:tak::confused:?

Lilka ty tak na spokojnie o tym czopie piszesz a ja to bym chyba zaczela ze strachu rodzic ,a przeciez juz to kiedys przerabialam:-p,masz stalowe nerwy.

Larvunia trzymaj sie kochana,mam nadzieje,ze juz sie lepiej czujesz,odstawili ci leki?

Women na ex wypnij sie jak najmocniej ppotrafisz:-p:laugh2:,przypomnial sobie ale ma zaplon:wściekła/y:,a co do interesu to wszystko sie ulozy,mysl pozytywnie,trzymam kciuki.

Pati,Anieczka co u was ciekawego:confused:?

Witam sie ponownie:tak::tak:

...dzis mielismy wir... sprzatalismy po wczorajszej ekipie od schodow... i stwierdzilam, ze mam mezulka kochanego... kurcze, ciezko mi juz sie schylac, myc, odkurzac... wiec naprawde sprzatal ze mna a wlasciwie ja z nim:zawstydzona/y: pieknie... no i juz po robocie...:tak::tak:

Women, wspolczuje kosztow - takl to kurcze jest z dzilalnoscia... na wszystko trzebas samemu tyrac, a jeszcze dookola placic... znam z autopsji...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Larvuniu, trzymaj sie Kochaniutka...

Lilka... jak tam u Ciebie...?

Uciekam na Na Wspolnej:-p:-p ...pa,pa

heloł wieczorowo

mezulo zamontował mi OPERE i odpukac z tej przegladarki normalnie moge pisac ,nic sie nie dzieje

kochane powaznie mowicie ze mam stalowe nerwy z tym czopem?? hihiii :-D
ja teraz jak mam to pozwolenie to mnie nic juz nie przeraza :-D
moge rodzic hihiii :-p

dzisiaj pierwszy raz w zyciu sama pofarbowałam sobie włosy,bo juz mialam takie odrosty ze wstyd:happy:

dzień dobry...padłam wczoraj jak kawka ok.22-giej:tak:
jestem w szoku bo juz nie pamiętam kiedy całą noc przespałam,a dzisiaj nie obudziłam się ani razu:-D:-D:-D
jestem wyspana maxymalnie
lecę zrobić śniadanko i zawieżć młodego do szkoły.........

milutkiego dnia Kochane:-)

Dzień doberek:-)

buziaki dla mmauś:-)
PAti ja tez przespałam całą nockę ale dlatego ze jak na mnie poszłam spac bardzo późno:-) hehe najpierw wujaszek przywiózł laptopa żeby mu poinstalowac rózne róznośći:-) wiec siedziałam ze 2 gordziny...a potem skręcaliśy komode z męzusiem dla Kacperka:-)

a teraz się zbieram jade do Krynicy:-) do wujaszka na kawę:-) tylko ciekawe zy odpalę autko heheh:-) bo u mnie mróz i czeka mnie skrobanie szybek:-)

miłego dzionka mamusie:-)

reklama
witam się z Wami,
skopana znowu, tak mnie bebech boli. Ja już nie wiem co mam zrobić żeby mnie Igor tak nie molestował, nie wyobrażam sobie, żeby czekać do 40 tyg ciazy, chyba bym się przekręciła :sick:

Sabinko u mnie za oknem 8 stopni :-)

Lilka no to kamień z serca, jak już masz wszystko pozałatwiane to można rodzić :tak:

Anulka ja myślę że to jego psi obowiązek sprzątać więcej niż Ty ;-) w końcu Ty non stop dźwigasz :-p ale fakt - trzeba doceniać tych naszych chłopów :happy2:;-)

Do góry