reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

udalo mi sie polaczyc z netem :-D
jestem juz po usg. Wykazalo ze maluszek moj ma juz 36 tyg i 1 dzien. Wiec moge rodzic wczesniej... kurde odstawia mi juz leki czy nie :confused: tu nic nie chca mowic. Dowiem sie pewnie wszystkiego przy porannym obchodzie.

dziewczyny orki ze tak tylko o sobie pisze i nie odpisuje na Wasze posty, ale to dlatego ze net mi czesto sida i oje sie ze to co teraz napisalam zaraz sie zawiesi. Sprbuje pozniej jeszcze jak mi sie uda to napiszwe wiecej

caluje Was goraco jeszcze w dwupaku :blink: :****

reklama
women z tego co wiem to witaminy musimy brac nawet i po urodzeniu-podczas karmienia wiec ja chyba bym nie odstawiala-jednak ciagle sa potrzebne maluszkowi i tobie:tak:zwlaszcza teraz pod koniec-musicie nabrac sily:blink:
larvunia bidulko pewnie cie niedlugo wypuszcza :tak: bo chyba nie beda cie trzymac do konca:szok: miejmy nadzieje ze bedzie tak jak chcesz:tak: trzymaj sie kochana!

no ale z niusów to dzisiaj czop mi odszedł :-) wiec do spzitala sie juz wyszykowałam hihiii

no to super :-):-):-) będziesz ani chybi następna! :-)

mamo to ja sie zaczynam cykac ;-)
moja kolyska plynie przez ocean

moje mebelki też płynęły i też miałam stresa :-D ale jak masz numer nadania paczki od polameru to można sprawdzić tracking na ich stronce :-D i wiadomo gdzie jest, czy wypłynęła, czy nie ;-)

Ps.Mój ex dzwoni do mojej dobrej koleżanki i pyta sie o mnie i o małego-szybko sie obudził prawda,mam to ogolnie w dupie,i bede miała.Sprawa w sądzie juz czeka tylko na moje rozwiązanie wiec niech spada na drzewo palant jeden.

palant :dry:

Czyli pogryzione ?:confused:

hehehe :-D:-D:-D

mam pytanie
jutro kończa mi sie witaminy
czy musze kupować nastepne opakowanie czy moge juz ich nie brac w koncówce ciązy jakie jest wasze zdanie?

oczywiście że bierz i kupuj! te witaminki również trzeba brać podczas karmienia piersią :tak:

WOMEN!!!!! śniło mi sie że dziś urodziłaś!!!!!!!!!! nic z tego nie rozumiem bo nawet Cie nie znam!!!!!!!!!!!!!! :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: pozdrowionka! :-D:-D

heheh, może dlatego że wy obydwie bydgoszczanki? :-) Women miej się na baczności :-) może jednak te bóle krzyzowe coś znaczą? :blink:

czesc kochane :-)

nie wiem co sie dzieje z moim kompem
szlag mnie trafia :wściekła/y::wściekła/y: moge przeczytac tylko ostatnia strone co napisałyscie
jak chce przeczytac poprzednią stronke to mnie wywala!!!!! do tego stopnia ze mi sie cała strona babyboom zamyka :dull:
wczoraj Karol naprawial komputer,myslelismy ze windows nam padł a tu dalej takie numery :dull:
echhh

odpisze wiec na ostatnie wasze posty bo reszty nie widze poprostu :-:)no:

Women witaminki przy Milenie odstawiłam jak ja urodziłam,ale byłam młoda i głupia
teraz mam nakupiony zapas witaminek, bo zamierzam je brac dalej karmiąc

Kathe,Misia jestem jestem jeszcze tutaj hihihii:-):-)
podejrzewam ze sie tak szybko nie rozdwoje
z Mili czop mi odszedł tydzien przed porodem,wiec pewnie teraz bedzie podobnie :confused:

ojj kobitki jak mnie ten komputer denerwuje

WOMEN!!!!! śniło mi sie że dziś urodziłaś!!!!!!!!!! nic z tego nie rozumiem bo nawet Cie nie znam!!!!!!!!!!!!!! :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: pozdrowionka! :-D:-D

Reniferku ale jaja,musze zajrzeć do was na reaktywacje hihi
A ty jeszcze 2w1?:-)

Misia,Kathhe,Elbra
tak wiec bede brała witaminki obiecuję

czesc kochane :-)

nie wiem co sie dzieje z moim kompem
szlag mnie trafia :wściekła/y::wściekła/y: moge przeczytac tylko ostatnia strone co napisałyscie
jak chce przeczytac poprzednią stronke to mnie wywala!!!!! do tego stopnia ze mi sie cała strona babyboom zamyka :dull:
wczoraj Karol naprawial komputer,myslelismy ze windows nam padł a tu dalej takie numery :dull:
echhhodpisze wiec na ostatnie wasze posty bo reszty nie widze poprostu :-:)no:
Women witaminki przy Milenie odstawiłam jak ja urodziłam,ale byłam młoda i głupia
teraz mam nakupiony zapas witaminek, bo zamierzam je brac dalej karmiąc
Kathe,Misia jestem jestem jeszcze tutaj hihihii:-):-)
podejrzewam ze sie tak szybko nie rozdwoje
z Mili czop mi odszedł tydzien przed porodem,wiec pewnie teraz bedzie podobnie :confused:
ojj kobitki jak mnie ten komputer denerwuje

Lilka trzymaj sie dzielnie....
Nie denerwuj sie na kompa bo ja tez czesto mam cyrki z forum,czasami mnie wyrzuca albo nie pozwala wejść.Wiec chyba tak tu jest.

Ja mam juz poprasowane,nastepne pranie juz sie kręci.Mieszkanko wysprzątane.Takze mam juz dzis luz.
Wlasnie zadzwoniła księgowa i za szkolenie BHP 500zł musze zapłacic kurde skąd ja mam brać pieniądze na to wszystko.:confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
Witam wszystki Mamcie:tak::tak:

zajrze pozniej, ale chcialam tylko dac znac, ze wreszcie udalo mi sie popstrykac kilka fotek - po adaptacji gory no i wczorajszym montazu schodow...:tak::tak::tak:

buziaki:-):-):-)

Do góry