reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

dzień doberek:-)

Lilka Sugar wam też dziękuje:-) :-)
Lilka trzymasz sie jeszcze 2 w 1??????????;-)
Sugar kurde Twoja płynie a ja mojego łóżeczka jeszcze nie zamówiłam:-) hehe
ale dziś jade komode odebrać bo dzwonili że przyszła:-)
Larvuniu masakra z tymi szpitalami ale dacie rade:-) już niedługo:-)
Pati a Ty nie rodzisz jeszcze:-) bo to w sumie już już:-) heheh
kaweczka i ciasteczko:-)

reklama
Dzien dobry
Jestem po kiepskiej nocy.Śpie od wczoraj od 18 do teraz,dopadło mnie jakieś zmęczenie jesienne.
W nocy wstawałam chyba z 5 razy,i za każdym razem coś musiałam zjeść to jogurt to kanapkę to napić sie,strasznie.Jestem zmęczona cały czas.
Podjełam decyzje onośnie porodu i idę sama.Tak bedzie najlepiej.

Dziewczyny
Lilka to jak czop ci odchodzi to juz z górki pójdzie,trzymaj sie ciepło.
Misia gratuluję ze synuś poszedł ladnie spać.
Sabina p Wszystkiego najlepszego z okazji ćwiarteczki
Pati cieszę sie ze masz wszystko załatwione.
Larvunia trzymaj sie tam dzielnie,wiem ze szpital jest okropny ale dasz radę.Jesteśmy z Tobą.
Sugar z tego co wiem to przy drugim dziecku kobieta moze urodzić wcześniej więc bierz sie za robote kochana

Ja odwiedziłam fryzjera takze włoski zrobiłam zeby póżniej nie stekać do lustra.
Większość mam zrobioną,poprasowaną i przygotowaną wiec spoko,torba tez po części spakowana i czeka.Ja wam powiem ze mi sie wydaje ze urodzę w terminie.
Bóle krzyzowe mam od 1.5 tyg wiec pewnie będa tez przy porodzie mam nadzieje ze nie bedzie az tak żle.
W kebciu pracowniczka zachorowała i jej dziecko na szkarlatynę wiec jest na chorobowym,musialam szybko kogoś znalesc i udalo sie wiec tez jest ok.Ale martwie sie jak bedzie po porodzie czy bede miala chociaz troche wolnego czasu zeby sie firmą zająć.
Ok ja uciekam trochę ogarnąć mieszkanie i pozniej nastawić prania i poprasować.
Tymczasem mysle ze wszystko napisałam,
Ps.Mój ex dzwoni do mojej dobrej koleżanki i pyta sie o mnie i o małego-szybko sie obudził prawda,mam to ogolnie w dupie,i bede miała.Sprawa w sądzie juz czeka tylko na moje rozwiązanie wiec niech spada na drzewo palant jeden.

ja dzisiaj jak zauwazyłam ze mi czop odszedł to od razu telefon do Karola,powiedzialam mu ze mi czop odszedł a on na to ''ze co??'' :-D:-D:-D
ogolnie chodziło mi o to ze czas najwyzszy powiadomic pracodawce ze jak zaczne rodzic to Karol znika z pracy w trybie natychmiastowym,a ze zawsze zapominał to dzisiejszy czop dał mu kopa do przełozonego :-):-D no i przy okazji załatwil od razu sobioe wolne na czas mojego pobytu w szpitalu

no a co do skurczy to robia sie coraz częstsze i mocniejsze
jeszcze nie regularne ale widze roznice
teraz jak mnie chwyta skurcz to musze usiąść bo nogi sie pode mna uginają

ale co jeszcze!!
dzis Hania miala pierwszą czkawke!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D takze WRESZCIE wiem co to jest i jak to jest :-D:-D
no to lilka najprawdopodobniej bedziesz nastepna mamusia, qrcze a ja obstawialam Pati:-p;-) A co do czkawki to rzeczywiscie na sam koniec dowiedzialas sie jak to jest:-ptrzymaj sie kochana!
Dzien dobry
Jestem po kiepskiej nocy.Śpie od wczoraj od 18 do teraz,dopadło mnie jakieś zmęczenie jesienne.
W nocy wstawałam chyba z 5 razy,i za każdym razem coś musiałam zjeść to jogurt to kanapkę to napić sie,strasznie.Jestem zmęczona cały czas.
Podjełam decyzje onośnie porodu i idę sama.Tak bedzie najlepiej.

Ja odwiedziłam fryzjera takze włoski zrobiłam zeby póżniej nie stekać do lustra.

Ps.Mój ex dzwoni do mojej dobrej koleżanki i pyta sie o mnie i o małego-szybko sie obudził prawda,mam to ogolnie w dupie,i bede miała.Sprawa w sądzie juz czeka tylko na moje rozwiązanie wiec niech spada na drzewo palant jeden.
Women qrcze tez poszlabym sobie do fryzjera bo chyba po porodzie za predko nie pojde:-p farbowalas czy obcinalas??swoja droga to czekam na fotki w galerii;-)
Co do twojego ex to powiem ci patrzac z doswiadczenia kolezanek ze wiekszosc tego typu facetow zaczyna sie uwazac za ojcow wlasnie jak juz dziecko sie urodzi-nagle sie pokazuja w twoim zyciu i staraja sie byc dobrym tatusiem:dry: a gdzie byli przez te 9 miesiecy???:wściekła/y:

Ja dzis siedze w domku bo nie mam zajec na uczelni. Pisze swoja prace w koncu:-p Ostatnio mam taki apetyt ze co godzine cos jem:zawstydzona/y: Kuba sie juz ze mnie smieje jak otwieram lodowke. No i nic mi sie nie chce, juz nawet balagan w domu mi nie przeszkadza-a wczesniej latalam ze szmatka i sprzatalam co chwile:-p teraz postanowilam wszystko olac i zadbac o siebie i dziecko:tak:

dzien dobry poraz drugi

chyba sie wyspalam ........ale jeszcze nie jestem pewna
jakos ostatnio lepiej sypiam moze dlatego ze brzuszek sie obnizyl
Lilka : i jak tam z toba ??????????
Sabina p : wszystkiego naj , naj .........
Larvunia : trzymaj sie jakos w tym szpitalu
Women : moze to i dobrze ze podjelas taka decyzje , najwazniejsze zebys ty sie czula dobrze i nieskrepowana ............. ja mam zamiar rodzic z polozna a maz za drzwiami

właśnie wyszła ode mnie położna...na naszym zamkniętym coś Wam napiszę
i chciałabym poznać Wasze opinie na jeden temat;-)

Kathhe farbowałam włoski,ładny kolor wyszedł choć musze powiedziec ze były przeboje bo chyba fakt iz jestem w ciąży pierwszy razdał o sobie znac u fyzjera hihi po pierwszym farbowaniu wyszedł zołty kolor,myslalam ze sie poplaczę za drugim wyszlo tak jak miało takze jest juz ok.
Co do tego debila to niech sie zainteresuję kim innym napewno nie mną ani moim synkiem !!!
Ps.Może uda mi sie wstawić cosik do galerii dzis wieczorem,bo wkoncu jest jakiś dobry tel w domu co robi zdjęcia bo cyfrówki niestety nie mam.
Mirka ja tez tak mysle ze bede sie lepiej czuła jak bede sama na porodówce.

reklama
Do góry