reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

sabinko...gdzie Ty mieszkasz jeśli można wiedzieć:cool::-)
chodzi mi ze do Krynicy jedziesz na kawke...do Morskiej czy Górskiej:-D
misiu...jeszcze troszkę musisz wytrzymać,ale to szybko minie i za 10 dni będziesz tulić Igorka:tak:
Lilka..ja tez dwa tygodnie temu nie wytrzymałam i pofarbowałam włosy na swój naturalny kolor bo miałąm juz odrosty a w sumie nie wiem czy po porodzie chcę być spowrotem blondynką więc narazie jest ok a póżniej coś fryzjer wymyśli na moją głowę nowego,modnego:-p;-):-D:-D:-D

reklama
Ja tez sie witam:tak::tak::tak:

Sabinko, udanego wypadu na kawusie, no i zeby autko nie zawiodlo;-);-);-)

Lilka, ja bylam u fryzjera na sam koniec wrzesnia... zrobilam balejaz - odrosty, choc kazdy mowil, ze po co teraz - ze jak urodze... ale ja juz nie moglam z tymi odrostami:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ...i jest teraz ok... nastepny raz z balejazem (czytaj 4 godziny u fryzjera:szok:) pewnie za 3 m-ce - tuz przed swietami:-) ewentualnie wpadne tylko podciac grzywke:-):-)

A tak odnosnie swiat to juz sie doczekac nie moge:-D:-D:-D ...mmmm, malenstwo w domciu... choinka... i te sprawy... a pamietam jak w ubiegle swieta palnowalismy, ze chcemy miec maluszka... no i w sumie szybko poszlo...:-D:-D:-D

Misia, ja tez jestem cala pokopana... oprocz tego popekana... (rozstepy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) i chwilami mam juz dosc tych ostatnich tygodni... calutka ciaze bylo ok... a teraz ciezko wstac, spac... w ciagu dnia lapia mnie takie skurcze... ze musze usiasc... w nocy boli cale lono i pachwiny... och marudze i marudze...'
Ale Ty masz super... 22-go wiesz, ze urodzi sie Wasz synus...:tak::tak::tak: a to juz niedlugo.... bardzo niedlugo:-):-):-)

czesc kochane!!
od rana probuje sie polaczyc z Wami. Dzis na wizycie powiedzieli mi, ze w poniedzialek mam badania miec robione i w tedy pwiedza co dalej. A jak narazie mam lezec. Mam juz dosc lezenia.... kurcze wszystko mnie juz boli. Kosci zaczely nawet strzelac :-p. Jak staruszka sie czuje jak tak leze i nic nie robie.

misia ja tez pokopana. Szczegolnie przy ktg :-(

CHCE JUZ DO DOMCIU!!!!

dzien dobry kochane
ja tylko sie przywitać weszłam
czekam na pati i jeszcze jedną kupelkę maja być po 11 wiec ja szybko znika jeszcze po prasować przed ich przyjsciem
buzka odezwe sie pozniej

Witam się z kawusią,
właśnie uśpiłam małą, umyłam podłogi i wpadłam poczytać co u WAS.

Widzę, że fryzjer jest na topie, ja również jak tylko Tuśka wyzdrowieje idę podciąć włoski i pofarbować. Antek musi po raz pierwszy zobaczyć mamusię w ładnym wydaniu :-)

Dziś przyjedzie moja mama.

Wczoraj dzwoniła, że kupiła nam firanki do salonu, ale jestem ciekawa.

Misiu jak masz fajnie, że znasz datę porodu, też bym tak chciała.
Mam w planach urodzić przed 30.10,bo inaczej będę musiała iść na OPC, a bardzo tego nie chcę.

Wczoraj wyczytałam, że można przyspieszyć poród wysypując zapałki na podłodze i zbierać je na rozprostowanych nogach.
Raczej nie będę próbować.

Uciekam na allegro szukać kombinezonu dla Tuśki :-)

Pozdrawiam Was gorąco dziewczynki :-)

czesc mamuski :-)

widze ze wiekszosc z was wyspana,to ja dla rownowagi w przyrodzie nie :sick:
ręka to raz jedna to druga dretwiała mi do bolu i sie budziłam,łaziłam po mieszkaniu w nocy..ech :sick:

wogole od wczoraj czuje sie masakrycznie,nie mam na nic sił
podbrzusze tak mnie ścina jak na @ do tego ciągnie mi az od uda :sick::confused2::dull:
nie wiem co to oznacza...oby to ze rozwiazanie tusz tusz bo mam dosc powoli i zaczynam marzyc o porodzie jak o wybawieniu :cool::dull:

no to widze ze duzo z was było u fryzjera hihii

ja narazie tez na blond sie robie ale raczej po porodzie sie przyciemnie z lekka :-)
z Milena w ciazy byłam blond a po porodzie az do tej ciazy trzymałam sie brązów
potem zachciało mi sie odmłodzic (bo blond odmładza) i zaczełam sie rozjasniac :-)
ale juz mi sie nudzi :cool: wiec historia z brazem po porodzie sie raczej powtórzy

ech mam pranie a tak mi sie nie chce
łaaaaaaaaa ziewam :confused2::-D

dziewczyny
czy ktoras z was przypadkiem wie czy tokspolazmoza mozna zarazic dziecko w czasie karmienia piersia ............tzn zastanawiam sie jak to jest ja ma tox. negatywne wiec w ciazy musze uwazac
i dlatego zastanawiam sie czy te same reguly dotycza karmienia piersia

Wróciłam:-) ale padnieta ,i skopana :-) :-D
Młody chyba już nie lubi jeździc autkiem:-)

Mirka mam nadzieje zę to jeszcze nie zimo chociaż ja uwilbiam... narty narty i jeszcze raz narty, z których pewnie w tym roku nici:-(;-( ale jak tylko młody bezie mógł się uczyć jeździc od razu do szkółki pójdzie:-) mam nadzieje ze będzie uwielbiał je po mamusi:-) bo tatuś to dopiero od 4 lat jeździ:-) mamusia go uczyła od 0:-)

Sabinko u mnie za oknem 8 stopni :-)
Misia o rajku ale zazdroszcze:-)

sabinko...gdzie Ty mieszkasz jeśli można wiedzieć:cool::-)
chodzi mi ze do Krynicy jedziesz na kawke...do Morskiej czy Górskiej:-D

Pati do Krynicy Górskiej:-D ja mieszkam w Nowym Sączu tj. jakieś 35 km. do krynicy:-)

Ja tez sie witam:tak::tak::tak:

Sabinko, udanego wypadu na kawusie, no i zeby autko nie zawiodlo;-);-);-)

Anulka dało rade autko heheh:-)

Larvunia trzymaj się cieplutko już niedługo...dacie rade:-)
Agar kombinezonek kupiony??:-) ja zakupiłam w tym roku dla Kacperka taki:

Śpiworek niebieski Space Planet

Lilka coś czuje że rozwiazanie tuż tuż:-):-)

reklama
Do góry