reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Witam Kochane...

Misia... Bidulko...:-( trzymaj sie... (ja dotad mialam ciagle problemy z wyproznieniem, ostatnio zaczelam pic rumianek i jest ciutek lepiej...) hmmm, a co do glodowki, to moze ugotuj sobie kleik ryzowy, ponoc na biegunke jest dobry... no i herbata z czarnych jagod...:blink:

Kreciku, nie zazdroszcze nerwow, ale musi byc dobrze... zobaczysz:tak::tak:

Sabinko, ja dzis sie obudzilam o o 4-tej i przenioslam na sofe, przed tv... bo spac za cholerke nie moglam...:no::no::no:

reklama
...zapomnialam sie pochwalic...

dzis mamy montaz schodow...:tak::tak::tak: ...tak dlugo wyczekiwanych i szukanych... ekipa przyjechala o 10-tej (godzinke spozniona:happy2:) i pracuje... juz wreszcie bede mogla normalnie wchodzic na nasza "nową gorę" ...mam nadzieje, ze jak skoncza bedzie oki... bo poki co tu odrapali sciane, tu odpada korek z kawalka sufitu i takie tam... no ale niech skoncza... wtedy sie zobaczy;-);-);-)

Anulka ja też oglądałam TVN:-) UWAGA potem ROZMOWY W TOKU:-) heheh masakra poprostu...

Misia jak tam brzuszek? mam nadzieje że już lepiej...

a ja uciekam do okulisty:-) wezme sobie od razu receptę na soczewki a co mi zalezy:-) heheh nigdy nie miałam warto spróbowac:-)

buziak

wróćiłam:-) nic nie widze:-) dobrze że umie pisac bez patrzenia na klawiature:-)
wszystko ok moge rodzić SN:-)hehe
a nawet wada mi się poprawiła:-)

buziaczki uciekam od kompa bo czytać to już napewnio nie moge:-)

czesc dziewczyny
mialam miec dzis USG i dua zimna :/
bylam trzecia w klejce... i juz mialam wchodzic na USG kied wpadla jedna pigula z krzykiem ze zabiera sprzet na ojom. Normalnie porazka, od czwartku czekam na to USG jak na zbawienie i tu klops. Nic, jutro nastepne podejscie... Od tego USG zalezec bedzie jak dlugo bede na podtrzymaniu. Dzis mialam znowu skurcze a niby jestem na tabletkach. Jezeli tabletki nie beda dzialac to podlaczac beda mnie do jakiejs pąpy. Juz sie boje.....
ogolnie czuje sie zle, bo te tabletki dzialaja jakbym byla na zjezdzie po narkotykowym :szok: rece sie trzesa, glowa boli, rzygac sie chce.... lekarz mowi ze to przejdzie, ze organizm sie przyzwyczai ale moj jakos niechce :wściekła/y:

pozdrawiam kochane nie wiem kiedy znowyu uda mi sie podlaczyc do netu, ciezko tu jak nie wiem, kable nie stykaja albo nie wiem.
BUZKA!!! trzymam sie w 2paku i tym co maja jeszcze czas tez zycze tzymajcie sie!!!

hello!

ale jestem głodna :szok: cały dzień pościłam, zjadłam ostrożnie małą ilośc zupki i jest ok, chyba zjem kolację :cool:

YES YES YES - moje dziecko bez gadania i bez wychodzenia z wyrka zasnęło właśnie :-D:-D:-D
19:15 no taki czas to ja rozumiem, a teraz LABA do rana :-):-):-)

Larvuniu trzymaj się dzielnie! Współczuję ci efektów ubocznych fenoterolu... tez tak miałam i u mnie na szczęście nastąpiło przyzwyczajenie, a co oni Ci nie dają Isoptinu osłonowo? Mi dawali rzadko ale dawali...

Mirka ja ubiorę nawet jak już przyjdę ze szpitala, bo to raz dwa się zakłada, a tak to nie wiadomo ile będzie stało i się kurzyło, albo jak już chcesz zakładać to ubierz i przykryj jakimś kocykiem.

Sabina no to oczka zdrowe, masz to z głowy, gratuluję :-D A jaką masz wadę? Ja mam minusy prawie 4 w obu oczach... :nerd:
A poza tym 100 lat kochana z okazji urodzinek!!!
image001.gif

Anulka Ty bys zarzuciła jakimi fotkami z remontu co? Pokazuj potem nam te schody :-)

reklama
Do góry