sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
nawzajem śpiochu Pati:-) miłęgo:-)
a ja przygotowuje obiadek dla meżulka:-)
a ja przygotowuje obiadek dla meżulka:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wogole tyle Wag co tu poznałam to szok! w kraju znałam dwie osoby spod znaku Wagi na krzyz a tutaj? normalnie tłumy
dzisiaj kumpel,jutro kumpela,4-ego inny kolega,potem 15-stego nastepny,ja 18-stego,potem 22-ego jeszcze jeden
fajnie znac az tylu hihiiiii no i o Sabince naszej pamietam :-);-)
Lilka ja za tydzień w sobote imprezuje bo się okazało ze moja koleżanka ma urodzinki w piątek 12:-)ja mam 9 hehe więc kolejna waga:-) no i stwierdziłyśmy ze zrobimy u mnioe w domku jedna wspólną "ĆWIARTECZKĘ:-)"
a i jeszcze mój wujaszek ulubiony mna 11 urodzinki:-) hehe kurde ale tych wag się nazbierało:-)
czesc kochane moje mamuski
mezusia mam kochanego, bo zalatwil mi internet i laptopa do szpitala
ja juz po pierwszym pranku. Dziewczyny uzywacie plynu do prania do ubranek dla maluszkow? bo ja wypralam tylko w proszku zeby jak najmniej chemii bylo ale ubranka sa szorstkie-nie ma to jak po plynie ale w koncu nie wiem czy mozna uzyc plynu czy nie
ile kupilyscie pieluch?
chyba nawet nie boje się juz tak porodu:-)
znieczulenie mam załatwione,facet ciepły i miły
wysłuchał potoku moich obaw
a następnie wszystko cierpliwie wytłumaczył
od razu mi lepiej.....
mąż się śmieje ze będzie miał bóle za mnie
a ja wezmę zastrzyk i będę miała wszystko gdzieś
Agar Witaj.
Cos mi sie kojarzy,ze juz wczesniej z nami pisalas? ;-)
z młodym wszystko ok:-) waży sobie na dzień dzisiejszy 2780:-) posprawdzał wszystko dokladnie i wszystko gra:-) rosnie:-)
chyba moje pięne koszule:-) do rodzenia:-) i karmienia:-) ciekawe czy bede wyglądac jak słoń:-) :-)
i misia coś się nie odzywa:-(
No właśnie Krecik Lilka Misia JAgoda też miałą się meldowac częsciej i co..... czemu taka cisza
a gdzie was wszystkie wywiało!:-) ????????
Witam,wieczorowo.
Samopoczucie mam kiepskie brzuch twardnieje,kluje mnie na dole,ze nawet chodzic jest ciezko.Wizyte mam na 15.10 wiec sie dowiem co i jak.Do tego czasu leze ile sie da wiec rzadko do was zagladam za co bardzo przepraszam:-(.