reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Hej
Podloga schnie tak wiec przymusowa przerwa :tak:
Moj mlody spal pod kocykiem,a pozniej pod kolderka.
Jestem 8 kg na plusie,tak wiec prawdopodobnie nie dobije wagi z poprzedniej ciazy (11kg).
Ale niestety widze,gdzie mi sie te kilosy ulokowaly...:sorry:

a ja pranie zrobilam maluchowych białych rzeczy...:-) no i pewnie czeka mnie prasowanko:-) hehe jeszcze kolorowe zostały ale niestety nie mzieszczą sie na suszarke:-) musza poczekac do jutra:-)

Elbra co się martwisz rozstępami:-) mi się pojawiły na tyłku:-) meżuś chodzi i się napiernicza świntuch!...na szczescie na udach nie mam przynajmniej narazie i mam nadzieje że sie nei pojawią:-(

Dziewczynki jeszcze sa w szpitalu wiec latam miedzy szpitalem a domem i brak czasu.
SERDECZNIE DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE ZYCZENIA!!!
W wolniejszej chwili postaram sie napisac wiecej,obiecuje!
A tymczasem fotka:
Moje maluszki i ja:
Zobacz załącznik 55363
Wstawilam tutaj,mam nadzieje ze sie nie pogniewacie?Nie wiedzialam czy mi sie uda i chyba sie udalo?!Zaraz sprobuje wyslac drugie na ktorym lepiej widac dziewczynki.

reklama
Motylinku
jak sie ciesze , ze sie odezwalas!!!
Boze jakie slicznosci, one sa identyczne!!
Jak znajdziesz chwilke, napisz co i jak? Dlugo dziewczynki beda jeszcze w szpitalu??

Do góry