reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
No to beda dwa Marcele.
Pati i Larvuni :-D:-);-)
no rzeczywiście:-D
tak też mi się zdawało że któraś z nas właśnie Marcelka chciała:tak::tak::tak::cool:

obiadek wstawiony, teraz ide się wykąpać i włoski zrobić
dzisiaj u młodego w szkole wielka gala pierwszoklasistów:-);-)
będzie akademia i pasowanie na uczniów
dzieci dostana legitymacje szkolne,mundurki i dyplomy
młody się już doczekać od tygodnia nie mógł:elvis:

ciekawe co u Larvuni..
i Kajuni i Motylinka:tak:

witajcie mamusie
to i ja mowie dobranoc
przed chwilą z młodą troche lodow zjadłysmy
ja neiw iem co mi jest,ale od paru dni na noc robie sie mega głodna
narazie mam 7kg na plusie to luz,nie denerwuje sie za bardzo i jem :-p:-p
lilka tylko 7kilo????:szok: u mnie juz 15:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wlasnie wrocilam od lekarza z wizyty kontrolnej, wszystko oki, szyjka daleko. wyniki w normie. No i jak powiedzialam lekarzowi o tych zajeciach z tanca na uczelni to powiedzial ze "ABSOLUTNIE:happy2: ,co ten wykladowca jest slepy -nie widzi ze pani w ciazy zaawansowanej?zadnych rock &rolli!:-p" wypisal mi zwolnienie z zajec do konca ciazy, ciekawe co na to moj cudowny wykladowca:confused2:

Kathe no i dobrze że l4 dostałaś:-)
Lilka ja 12 na plusie jestem:-)
Anineczka mi sie przypomniało co do "naszej-klasy" no u nas jest juz 26 osób zapisanych z 38;-) także nie jest źle:-) fajnei tak zobaczyć jak się ludziska pozmieniali albo i nie:-)

witam!!!
jestem normalnie w szoku,pierwsze wpisy sa po 6 rano,to nie tylko moje malenstwo biega od rana ;-)
a wiecie co jest nadziwniejsze,ze budzi sie zawsze jak tatus wstaje do pracy (i nie to ze sie rusza tylko brzuch mi sie trzesie jak cholera tak kopie:szok:) no i potem nie spi jakas godzine,po godzince przestaje wariowac,no i idziemy spac jeszcze na 2 godz.za to w sobote jak tatus ma wolne to spi do 9,00 razem z nami:-p
szalone normalnie :-D
a tak z innej beczki,wiecie co kochane?? Potancowalabym gdzies-wlasnie puscilam muzyczke i za sprzatanko sie biore,moze wreszcie do tej rybki po grecku sie wezme, no i do karpatki to sie zabieram miesiac ;-)
Milego popoludnia kochane:biggrin2:

dzien doberek
ja juz wrocilam z miasta,pozalatwialam mnustwo spraw dzis wiec zadowolona jestem ze sie tak uwinełam,troszke nie wyspana dopije herbatke z cytrynką i zabieram sie za następną partie prasowania tak sie zastanawiam czy ja nie przesadziałam z ciuchami bo kurde troche duzo tego jest,jak lezalo w workach wydawało sie mniej.Tymczasem sie zegnam i do wieczorka mysle.

Ps.co do wagi to ja mam 22kg naplusie hehehe i sie nie przejmuje bo wiem ze zgubie.

reklama
Do góry