reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

czesc kochane!!!!! JEJKU JAK JA TESKNILAM ZA WAMI!!!!!
od wczoraj wieczoraj jestem na "swoim" :-D
mialam strasznie pod gorke z ta przeprowadzka..., najpierw jak pamietacie zalalam sasiadke ... w tedy zaczynalam myslec, ze jakies sily niechca bym tam zamieszkala!
W sobote miala byc przeprowadzka o 12.00 no i ekipa nawalila bo sie nei zjawila..., wiec na szybkiego szukalismy nastepnych do targania (mamy duuuzo do przenoszenia). Umowilismy sie z nastepnymi na niedziele na 13.00 i z nowu dupa! Samochod za maly na nasze graty! Normalnie szok! ... Zaczelam watpic z ta przeprowadzka, wszystkie graty w kartonach juz i na dodatek to co potrzebna jest to w innym kartonie :dry: No nic... nastepna proba przeprowadzki w poniedzialek..mysle sobie OSTATNI RAZ... bo mowi sie "do 3 razy sztuka". No i przeprowadzalismy sie od 13.00- 19.00 Nie moglam zasnac z wrazenia i ukladalam i porzadkowalam wsio do 2 nad ranem. Dzis wstalam juz o 5.00 i meczylam mezulka by neta podlanczal :sorry2: No i jestem!! Na "swoich" smieciach... Jeszcze nie wszystko jest na swoim miejscu, ale powoli sobie daje rade. Najgorsze bylo dla mnie to czekanie na nastepny dzien gdy cos nawalilo. Te zycie na kartonach ylo dobijajace.
ogolnie czuje sie dobrze, tylko kregoslup z nowu zaczyna mi dokuczac..tzn ta rwa kulszowa. oki ide poczytac co tam u Was sie dzialo jak mnie nei bylo. Buziole kochane! :***
super ze jestes spowrotem
tylko sie nie przemeczaj tak bardzo bo malutki wyskoczy , a przeciez ja mam byc przed toba :-D

reklama
Pati
tzn . ze jeszcze pochodzisz troche z brzuszkiem?;-)

Lilka
ty to sie nie martw jakimis szlafrokami, majtkami, podkladami, bo cos mi sie wydaje, ze w norweskich szpitalach wszystko jest;-) Musisz sie kogos tam wypytac;-)
Co do imion to nadal nie jestem pewna, ale bedzie chyba Gustav i Vincent (albo Wilhelm), albo Gustav i Lili;-)

Larvunia
wiatamy;-)
jakie pierwsze sny na swoim?

Pati
tzn . ze jeszcze pochodzisz troche z brzuszkiem?;-)

Lilka
ty to sie nie martw jakimis szlafrokami, majtkami, podkladami, bo cos mi sie wydaje, ze w norweskich szpitalach wszystko jest;-) Musisz sie kogos tam wypytac;-)
Co do imion to nadal nie jestem pewna, ale bedzie chyba Gustav i Vincent (albo Wilhelm), albo Gustav i Lili;-)

Larvunia
wiatamy;-)
jakie pierwsze sny na swoim?
ladne imiona :-D:-D

Ladina w 37tc ide zwiedzac szpital
bo to obowiazkowe,mam nadzieje ze sie wczesniej nie rozdwoje bo teraz to nawet bym neiw iedziala ktory szpital isc zwiedzic bo jak sie wyprowadzimy to podlegam pod inny
takze jestem ciekawa jak z depozytem dzisiaj hahaa

a na marginesie to Ladina ja cały czas mialam zakodowane ze ty corki nosisz w brzuszku :-p:-D
a imiona fajne :tak: szczegolnie Lili hehee :cool2::cool2::cool2:

Mirka
nie jestem jednak przekonana do tych imion;-) Ale Gucio juz zostanie na 100%;-)

Lilka
chcialam corki a bedzie 2 chlopakow chyba;-) , Lili mi sie bardzo podoba, ale male szanse, ze uzyjemy tego imienia;-)

Ladina kto wie kto wie
jak nr 2 nadal nie pokazał co ma miedzy nozkami to moze niespodzianke dla rodzicow szykuje :-);-)

a mam pytanie? meza masz Polaka czy Szwajcara? bo widze ze imiona wybnieracie takie ze i w PL pasuja i zagranicą
czyli uniwersalnie :-)
jak my z Hania hihiiii

Lilka
moja spi to se siedze;-)
Moj maz jest Szwajcarem a imiona wlasnie chcielismy takie raczej uniwersalne;-)
Jakby byly 2 cory to tez bylaby Hania, mezowi sie badzo podoba to imie;-)

Mirka
no wlasnie ten Vincent tak mi nie dokonca pasuje, bo nie wiemjak zdrabniac a Wilhelm mozna np. Wili ;-)
Nad Konradem tez sie zastanawialismy:tak:

reklama
larvunia....witaj spowrotem Słońce:tak::-)
Ladina..ja tez myślałam że masz w brzuszku córeczki:zawstydzona/y:
a imiona dla chłopców bardzo ładne:-)

Do góry