reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień doberek:-)

Lika jak praleczka?:-) naprawiona? panowie stanęli na wysokości zadania:-)?

Śliczni panowie Kajuni:-)

Kwiaty jejku za tydzień mam urodzinki więc muszę mężusiowi dac poczytać:-) heheh

Asix witam pisz cześciej w tych ostatnich tygodniach 2 w 1:-)

buziaki i miłego wtorku...:-)

reklama
cześć brzuchatki:-);-)
ale cudowne dzieciaczki Kajuni:tak::tak::tak:

u nas leje od północy,szaro,mokro i buro za oknami:cool2:
zaraz śmigam na śniadanko i z Monią vel women do lekarza
ja idę na ktg a Monia na usg podejrzeć Dorianka:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a Wy laseczki,jakie plany na dzisiaj :confused:

bużka i miłego dnia:happy::cool2:

Ale fajne te dzieciaczki Kajuni wogole to blizniaki sa cudowne ja jak lezałam to na sli tez dziewczyna urodziła dwojke i Adas mial na slai neonatologicznej dwoch fajnych kolegow:-)

Witam:-)
U mnie po wizycie nie najlepsze wiesci , bo jeden z maluchow znowu jest glowa do gory:baffled: no i oczywiscie juz przewiduja cesarke:baffled: Wczoraj bylam 4 godziny w szpitalu na badaniach:baffled:, Viki strajkowala, bo miala dosc tego szpitala. Tak wiec ja zestresowana, zapocona, zmeczona... Omowili ze mna szczegoly cesarki na wszelki wypadek:baffled: Maluchy oba ponad 2100 g.

Widzialam dwoch przystojnych panow;-) Kajuni - czekamy na wiecej fotek
no i ciekawe jak tam panny Motylinek:confused:- mam nadzieje, ze u niej tez wszystko ok.

Lilka
moze powiedz o tej rece lekarzowi. Ja mialam podobna schize w 14 tyg. ciazy...
Zaburzenia widzenia, dretwienie lewej reki i polowy lewej twarzy...spanikowalam (moja siostra miala niedawno udar, podobne objawy) i pojechalismy do szpitala. Zrobili mi rezonans i inne badania no i stwierdzili, ze to migrena, chociaz nie mam bolow glowy:baffled: Narazie mi sie to nie powtorzylo...

Kunda
jak sie czujesz po cc? Mozesz juz wszystko robic?

Ladina po tej cc duzo szybciej doszłam do siebie niez po wczesniejszej i juz praktycznie moge robic wszystko...no ograniczam sie jeszcze do dzwigania Macia ale po za tym to czuje sie naprawde dobrze a jutro ide na kontrole do gina aby wszystko poogladał:-)

helo :-)

Bira wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy :-)
bardzo miły gest ze strony twojego męża

moj ostatnio sie pytał którego bralismy slub :-D:-D:szok:

laski pamietacie jak pisałam ze mi reka dretwieje??
no to teraz doszedł do tego ogromny bol :-(
w nocy nie moge spac bo mnie boli cała ręka
w dzien dłon mam zdrętwiałą

przez to nie mam weny na pisanie :baffled: bo to dyskonfort

co u nas? wczoraj Pakistan dzwonil i przepraszał ze nie dał kasy a bo to a bo tamto :baffled: i niby dzisiaj ma dac
juz nie wierze...:no::angry:

u nas sliczna pogoda i wrocilysmy z Mili z podworka przedchwilką

zaraz jeszcze chałupke ograne i za obiad sie wezme

swoja droga nadal nie mam pralki :sorry2::shocked2::eek:

Lilka dzięki. Z tym drętwieniem ręki to może być oznaka złego krążenia. Był okres, ze mi tez strasznie prawa ręka drętwiała, że nawet nie mogłam jej lekko unieść.

Chłopaki Kajuni cudowni. Kurcze jak patrzę na takie zdjecia coraz bardziej nie mogę się doczekać tego nieszczęsnego listopada. A to jeszcze miesiąc.

Co do tych kwiatów, myślałam, że to znowu ci roznosiciele ulotek, wiec nawet nie chciało mi się tyłka podnieść, zeby drzwi otworzyć. Ale ten gość był tak upierdliwy, że w końcu się podniosłam... otworzyłam drzwi z brudną głową i w powyciąganych dresach, bo miałam niedługo się za sprzątanie wziąć... ale mnie zamurowało, że nie wiedziałam co mam powiedzieć...;-)

Anineczka u nas jakoś kleszczy nie ma. Od jakiegoś czasu moja Birka, która jest kleszczowym magnesem nie przyniosła żadnego paskuda do domu, bodajże od sierpnia nie widziałam kleszcza na oczy, także jestem spokojna:-)

Pati u mnie plany dzisiaj żadne, bo pogoda się popsuła i zaraz chyba będzie lało...

Ladina trzymam kciuki, żeby młody dał radę się jeszcze przewrócić. W końcu ma jeszcze miesiac.
A jak kicia?

Dziewczyny wiecie może co u Larvuni? Jak jej poszła przeprowadzka?

hejo :-)

Dzień doberek:-)

Lika jak praleczka?:-) naprawiona? panowie stanęli na wysokości zadania:-)?

o dziwo praleczka chodzi...ale ciiii odpukac puk puk :cool2:
chodzi dosc dziwnie głosno bo nie mamy do niej oryginalnej czesci tylko zinnej pralki,no i....dlatego od rana non stop piore
narazie nasze ubrania,a potem dla Hani :-)

Lilka
moze powiedz o tej rece lekarzowi. Ja mialam podobna schize w 14 tyg. ciazy...
Zaburzenia widzenia, dretwienie lewej reki i polowy lewej twarzy...spanikowalam (moja siostra miala niedawno udar, podobne objawy) i pojechalismy do szpitala. Zrobili mi rezonans i inne badania no i stwierdzili, ze to migrena, chociaz nie mam bolow glowy:baffled: Narazie mi sie to nie powtorzylo.

czesc Ladinko :-)
wiesz co jak byłam w PL to mowiłam lekarzowi i poprostu mała mi uciska na nerw
bo oprocz dretwienia reki nic wiecej mi nie dolega,no i co dzien to mi dokucza mocniej,słabiej lub wcale :baffled:
cisnienei mam ok
choc ostatnio jak sie kłade spac to serducho chwile jakby szaleje,jakby nie mogło swojego rytmu odnalezc,ale z Mili mialam tak samo i nic to nie znaczyło wiec jestem spokojna

kobitko jak sie trzymasz? :-)

Lilka dzięki. Z tym drętwieniem ręki to może być oznaka złego krążenia. Był okres, ze mi tez strasznie prawa ręka drętwiała, że nawet nie mogłam jej lekko unieść.
Dziewczyny wiecie może co u Larvuni? Jak jej poszła przeprowadzka?

Bira i co ci lekarz powiedział? bo mi tylko dretwieje,a w nocy ewentualnie boli jak za długo mam w jakiejs pozycji

a co u Larvuni to sama jestem ciekawa :-)
kurcze jak jej zazdroszcze przeprowadzki noo

moj Karol dzis w pracy bedzie walczył o odzyskanie naszego depozytu,niby Pakistan ma kase tere fere :cool2: i ma dac heheee

jestem ciekawa :cool2:

reklama
Lilka lekarz dał mi jakies prochy, ale już nie pamiętam jakie, bo jak się opakowanie skończyło to przestałam je brać, a drętwienia też przeszły, tylko czasami mnie złapie w nocy, ale to już jest do wytrzymania.

Do góry