moj maluch tez sie mniej ostatni ruszaczy jakis maluch sie dzisiaj jeszcze nie ruszał?
Hania zauwazyłam ze mało sie rusza w dzien
no wcale prawie
zaczyna wieczorem i w nocy jaks ie kłade spac
troche schizuje
reklama
Witam!!
weszlam tu z ciekawosci(oczywiscie po raz pierwszy),no i moze troche z nudow bo juz jak wiekszosc listopadowek(chyba)jestem uziemiona(czyt.nie pracuje dzieciatko mi biega wieczorem i tak mniej wiecej do 12, a potem od 6-10 rano-mhhh teraz chyba spi(ale jak biega to sie zloszcze,a jak za dlugo sie nie rusza to sie schizuje-nie wiem czy to normalne??
pozdrawiam wszystkie przyszle mamuski
[link=http://tickers.families.com][img noborder]http://tac.families.com/ezb/978357.png[/img][/link]
weszlam tu z ciekawosci(oczywiscie po raz pierwszy),no i moze troche z nudow bo juz jak wiekszosc listopadowek(chyba)jestem uziemiona(czyt.nie pracuje dzieciatko mi biega wieczorem i tak mniej wiecej do 12, a potem od 6-10 rano-mhhh teraz chyba spi(ale jak biega to sie zloszcze,a jak za dlugo sie nie rusza to sie schizuje-nie wiem czy to normalne??
pozdrawiam wszystkie przyszle mamuski
[link=http://tickers.families.com][img noborder]http://tac.families.com/ezb/978357.png[/img][/link]
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
na 6 idea do szkolki mam nadzieje ze mi przezeibienie nie wroci po cwiczeniach
ale coz..........przynajmnie mnie plecy nie beda bolaly
a tak wogole to wydaje mi sie ze brzuszek mi sie troche obnizyl
ja nie miala bym nic przeciwko urodzic gdzies w 38 tygodniu
no ale maluszek bedzie decydowal
ale coz..........przynajmnie mnie plecy nie beda bolaly
a tak wogole to wydaje mi sie ze brzuszek mi sie troche obnizyl
ja nie miala bym nic przeciwko urodzic gdzies w 38 tygodniu
no ale maluszek bedzie decydowal
anineczka
królowa mrówek :P
Heloł
Czesc listopadowki.
Ja robie obiadek i patrze tylko gdzie moge przysiasc.Jakos tak ciezko mi sie zrobilo.
Mlody spi a ja w tym czasie wyglanocwalam lazienke z farby,bo wczoraj malowalismy ja.I pomalowalam cokoliki na bialo, no i parapet w lazience.Tak wiec jestem z siebie dumna i blada
Alex teraz rusza sie caly dzien,chyba wynagradza mamusce troski.
Bira ahhh zazdroszcze poslanca z kwiatami
Moj maz rzadko,bo rzadko,ale daje mi kwiaty,czesto bez okazji
Choc ostatnio dostalam od naszego przyjaciela bukiet kwiatow,a wczoraj wino
Jest to nasz przyjaciel a zarazem pracownik meza,tak wiec maz nie jest zazdrosny.
Mirka milych cwiczonek,tylko sie tam zbytnio nie wysilaj i uwazaj na siebie:-)
Jak ja Wam zazdroszcze grzybow!!!!
Tutaj nie znaja,oprocz pieczarek.
Ale tescie nas zaopatruja w suszone przy kazdej okazji.Juz w sobote przyjedzie worek z moja mama ;-)
A ja uwielbiam zakwas z grzybow.U nas na wigilie zamiast barszczu z uszkami podajemy,pychotka,kwasne z grzybkami.Mniam mniam.
Ale uwazajcie na kleszcze w lesie.
Czesc listopadowki.
Ja robie obiadek i patrze tylko gdzie moge przysiasc.Jakos tak ciezko mi sie zrobilo.
Mlody spi a ja w tym czasie wyglanocwalam lazienke z farby,bo wczoraj malowalismy ja.I pomalowalam cokoliki na bialo, no i parapet w lazience.Tak wiec jestem z siebie dumna i blada
Jest to nasz przyjaciel a zarazem pracownik meza,tak wiec maz nie jest zazdrosny.
Ale tescie nas zaopatruja w suszone przy kazdej okazji.Juz w sobote przyjedzie worek z moja mama ;-)
A ja uwielbiam zakwas z grzybow.U nas na wigilie zamiast barszczu z uszkami podajemy,pychotka,kwasne z grzybkami.Mniam mniam.
Hejka!
melduję się kochane!
jeszcze nie przyszły mebelki
Mam nadzieję że przyjdą dzisiaj bo już mnie wkurza to czekanie... już bym wszystko poustawiała i miała spokojne serce a tak wszystko czeka właśnie na to nowe ustawienie mebli. Ciuszki Igora poszły się prać i prasować do mojej maminy.
Powoli pakuję torbę do szpitala, jeszcze tylko brakuje mi jednej koszulki do karmienia i czopków glicerynowych.
W środę idę do ginki i będziemy już ustalać konkrety co z tą cesarką.
melduję się kochane!
Mam nadzieję że przyjdą dzisiaj bo już mnie wkurza to czekanie... już bym wszystko poustawiała i miała spokojne serce a tak wszystko czeka właśnie na to nowe ustawienie mebli. Ciuszki Igora poszły się prać i prasować do mojej maminy.
Powoli pakuję torbę do szpitala, jeszcze tylko brakuje mi jednej koszulki do karmienia i czopków glicerynowych.
Kajunia:
"Z nami wszystko ok. Maluchy są jeszcze w inkubatorach- jeszcze 2-3 dni. Ja miałam poważny nawał mleka- utworzyły się potężne guzy- nie dawałam rady ściągać- a ściągałam prawie 200ml od razu. Dostałam 3 tabletki bromergonu i wypiłam 1 kubek szałwi- kochana położna masuje mi cycki. Wychodzimy pod koniec tego tygodnia do domciu-JUPI. Buziaki"
"Z nami wszystko ok. Maluchy są jeszcze w inkubatorach- jeszcze 2-3 dni. Ja miałam poważny nawał mleka- utworzyły się potężne guzy- nie dawałam rady ściągać- a ściągałam prawie 200ml od razu. Dostałam 3 tabletki bromergonu i wypiłam 1 kubek szałwi- kochana położna masuje mi cycki. Wychodzimy pod koniec tego tygodnia do domciu-JUPI. Buziaki"
Oskarek i Oliwierek
jolie
Tymkowa mama
Heloł
Czesc listopadowki.
No Anineczka wykonałaś kawał dobrej roboty, jestem dumna z koleżanki
A kwiaty od kolegi??? Może to jest sposób na męża? Odrobina zazdrości tylko gdzie ja teraz znajdę kolegę, który będzie chciał mnie kwiatami obsypać
No właśnie dziewczyny, uważajcie w lesie na te małe, wredne kleszcze.
Hejka!
melduję się kochane!
Misia powiedz, a po co są te czopki glicerynowe?
Dzięki za wieści od Kajuni.
reklama
Lilka
Fanka BB :)
Jolie ja jak byłam w PL to tez sie zaopatrzyłam w czopki glicerynowe bo po porodzie cierpialam na mega zatwardzenie nie zycze wrogowi tego bolu
pozatym mam tez czopki propolisowe bo poprzez parcie wyszły mi hemoroidy a te czopki sa swietne na nie
a chlopaki na dole probuja naprawic pralke
szlag mnie trafia bo chcialabym wszystko poprac a tu stoje w miejscu ....
kurcze jak mnie to dretwienie reki dobija
pozatym mam tez czopki propolisowe bo poprzez parcie wyszły mi hemoroidy a te czopki sa swietne na nie
a chlopaki na dole probuja naprawic pralke
szlag mnie trafia bo chcialabym wszystko poprac a tu stoje w miejscu ....
kurcze jak mnie to dretwienie reki dobija
Podziel się: