reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Elbra, Kathe, faceci potrafią wkurzyć jak nikt inny. Mnie do dzisiaj trzęsie... a mamy drugą rocznicę ślubu i do tego spędzę ją sobie sama:-( Matko ale mam doła...

Misia ja też wczoraj byłam na grzybkach. U nas jest ich zatrzęsienie, ale jakoś nie miałam wczoraj natchnienia, żeby zbierać. Postaram się wkleić fotki.

reklama
Bira dobrze z tymi mamami MAMY ;-)

Women mi lekarz powiedział, że twardnieje macica i to normalne. ale mowił, że jak jest więcej takich twardnięć niż 10 na dobę to kazał mi jechać do szpitala. A ja się panicznie boje szpitali :no::no:
Ale maly się rusza więc chyba wszystko w porządku.
A za pępowine chyba nieraz ciągnie bo mi pępek nieraz do środka włazi;-)
Boziu człowiek taki głupi przy pierwszej ciąży i nic nie wie i się boi wszystkiego:-(
elbra powiem ci kochana ze ja mam cały dzien brzuch jak skała i tak mam chyba od 24 tyg ciazy az lekarz sie dziwił,ale cóz taka moja natura,jutra jade do specjaloisty wiec sie wszystkiego dowiem

tymczasem uciekam po posciel dla synusia.pozniej sie odezwe papa

bira...
wszystkiego najlepszego z okazji II rocznicy ślubu:-):tak:

głowa do góry,jutro będzie lepiej:cool2:
z facetami już tak jest

Pati dzięki :-)

Women Mi też brzuch twardnieje od jakiegoś 24 tyg. Trochę pomógł fenoterol, ale do tej pory czasami potrafię miec pół dnia brzuch jak skała.

Mąż przed chwilą przysłał mi kwiaty:-):-):-) Musze do niego zadzwonić...

helo :-)

Bira wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy :-)
bardzo miły gest ze strony twojego męża

moj ostatnio sie pytał którego bralismy slub :-D:-D:szok:

laski pamietacie jak pisałam ze mi reka dretwieje??
no to teraz doszedł do tego ogromny bol :-(
w nocy nie moge spac bo mnie boli cała ręka
w dzien dłon mam zdrętwiałą

przez to nie mam weny na pisanie :baffled: bo to dyskonfort

co u nas? wczoraj Pakistan dzwonil i przepraszał ze nie dał kasy a bo to a bo tamto :baffled: i niby dzisiaj ma dac
juz nie wierze...:no::angry:

u nas sliczna pogoda i wrocilysmy z Mili z podworka przedchwilką

zaraz jeszcze chałupke ograne i za obiad sie wezme

swoja droga nadal nie mam pralki :sorry2::shocked2::eek:

Elbra walnij przepis w przepisowni na tę grzybiankę
bo ja z zawodu kucharz i mnie to zaintrygowało :-)

moj Karlosowy kwiaty mi przysłał przez kuriera raz na Walentynki (bo mam imieniny rowniez :cool2: ) i wiecie szoka mialam niesamowitego bo byłam w luznych ciuchach domowych a tu dzwonek
ide otwieram a tam dwóch Panów w czarnych garniturach i okularach czarnych pyta sie o mnie:-D:szok:
byłam w takim sozku bo nie wiedzialam o co chodzi :-D
w koncu wreczyli mi kwiaty i poszli
pamietam ze cały dzien to przezywałam :-D:-D:-D hahaaaa

reklama
czy jakis maluch sie dzisiaj jeszcze nie ruszał?
Hania zauwazyłam ze mało sie rusza w dzien
no wcale prawie

zaczyna wieczorem i w nocy jaks ie kłade spac

troche schizuje :sorry2:

Do góry