reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hej dziewczyny;-)ale piekny dzionek dzisiaj i pomyslec ze ja musze sie uczyc do maturki...ale mi sie nie chce:-(ale jak mus to mus...mialam ginekologa na czwartek ale niestety nie ma go wiec ide dopiero 10 maja a tak nie moglam sie doczekac:-(

reklama
Martina ja tez mam 10 maja kolejna wizyte :-)
Martina 1988 to twoj rocznik tak?
maturka mowisz
ucz sie ucz dopoki mozesz i nikt ci nie przeszkadza
wiem co mowie :tak: ;-)

tak to moj rocznik wiem wiem troszke mloda...nioo maturka juz za 9 dni i zaczynam juz troche panikowac ale dam rade.fakt nikt narazie mi nie przeszkadza wiec trzeba to wykozystac w pelni:) szkoda ze nie mieszkamy w tym samym miesie bylo by milo z kims pogadac przed wejsciem tak to siedze sama jak palec zawsze:(

Lilka - a ja myślałam, że śpik to tylko mnie dopadł :eek: ja teraz przesypiam standardowo jak na początku ciąży :baffled:

Kajunia witaj w klubie

ja chyba wykorzystam jednak moment ze Mila poszła spac i wezme sie za chatke bo mnie szlag jasny bierze jak widze ten bajzel

zabawki wszedzie,puzzle Milenkowe wszedzie,podłogi do zrobienia
brrrrrrrrr:baffled: :wściekła/y: :baffled:

tak to moj rocznik wiem wiem troszke mloda...

i tak w zyciu bywa ;-)
nie stresuj sie wiekiem
ja mialam 21 lat jak urodziłam Milene (choc rocznikowo 22)
a teraz majac 24 lata bede miala drugie bobo
wiec w mlodym wieku bede miala dwójke dzieci
ale to był nasz wybor
jesli zdecydowalismy sie na Mile to wiedzielismy ze nie długo pojawi sie drugie bobo ,bo nie chcielismy aby miedzy naszymi dziecmi była wieksza roznica wiekowa
mąż starszy to podnosi nasza srednią wiekową :-D :-D :-D

reklama
nioo tak to jest w zyciu ale nie zaluje.tylko nir chce zeby sie w szkole dowiedzieli bo to wkoncu moja sprawa na szczescie koncze juz 30.04 wiec juz niebawem i nikt sie nie dowie. chyba udalo mi sie ustawic suwaczek:-) dardzo Ci dziekuje Lilka

Do góry