reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
czesc dziewqczyny, dzis znow musialam sie polozyc popoludniu, taka slaba bylam, brzuch sie robi coraz wiekszy, piersi tez :), zrobily sie wam ciemniejsze brodawki?

czesc dziewqczyny, dzis znow musialam sie polozyc popoludniu, taka slaba bylam, brzuch sie robi coraz wiekszy, piersi tez :), zrobily sie wam ciemniejsze brodawki?

Brodawki ciemniejsze to nie ale piersi mam ogromniaste!:szok::tak:I tak sie zastanawiam czy jeszcze sie powieksza?czy moze juz dosc?:baffled:;-)

Brzuszek tez niczego sobie.Chociaz powiem szczerze ze wczesniej wydawalo mi sie ze za szybko rosnie ale...pobieglam do Galerii,poogladalam.Widzialam brzuszek Kajuni i jej troche pozazdroscilam;-)bo ja jeszcze niemam takiego!

Hello laseczki!

tak agulka ciemniejsze i większe :tak:

witaj anulka! :-)

Dzisiaj się popanoszyłam po dziale h&m mama, pomierzyłam mnóstwo ciuchów ale ostatecznie wzięłam dwie bluzeczki i 3pak gatków dla ciężarnej ;-)

dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki bo w czwartek o 11:15 mam obronę pracy magisterskiej...

to moje zakupy:

gatki dla ciężarnej ;-)

hipsters.jpg

jedna bluzeczka
mamuska2.jpg

i druga bluzeczka
misiaq.jpg

Misia ale sobie dzis poszalalas :) ja na razie nie mam czasu na zakupy ale tez bede musiala juz powoli cos zacząc ogladac, moze cos na allegro kupie
dobranoc :)

Misia zakupy extra
a swoja droga to ładna z ciebie mamuska :tak: ;-)

acha Misiu
moj termin porodu został zmieniony przez lekarza na 6 listopada :-)
wiec...prosimy o zmiane na liscie :-)

Witam
Dziecko mi sie rozchorowalo i taki marudny jest.
Non stop mama,a mama siada gdziekolwiek bo ograniczam branie na rece.
Misiu slicznie wygladasz:tak:
I niezle zakupki.
No i trzymam kciukasy za Ciebie na obronie;-)

reklama
Ja rowniez trzymam kciuki za obrone pracy!!!

Misiu!I moj termin sie zmienil z 16.11 na 11.11.
Lekarz wpisal mi juz 16 a teraz przeliczyl jeszcze raz i wyszedl mu 11.A ze zrobil juz wpis w paszporcie to machnal reka bo mowi ze to i tak niema znaczenia bo napewno maluchy szybciej przyjda na swiat.

W weekend zrobie pare fotek brzuszka to wrzuce do Galeri.

Zycze kolorowych snow!Dobranocki!

Do góry