reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
czesc dziewqczyny, dzis znow musialam sie polozyc popoludniu, taka slaba bylam, brzuch sie robi coraz wiekszy, piersi tez :), zrobily sie wam ciemniejsze brodawki?

czesc dziewqczyny, dzis znow musialam sie polozyc popoludniu, taka slaba bylam, brzuch sie robi coraz wiekszy, piersi tez :), zrobily sie wam ciemniejsze brodawki?

Brodawki ciemniejsze to nie ale piersi mam ogromniaste!:szok::tak:I tak sie zastanawiam czy jeszcze sie powieksza?czy moze juz dosc?:baffled:;-)

Brzuszek tez niczego sobie.Chociaz powiem szczerze ze wczesniej wydawalo mi sie ze za szybko rosnie ale...pobieglam do Galerii,poogladalam.Widzialam brzuszek Kajuni i jej troche pozazdroscilam;-)bo ja jeszcze niemam takiego!

Hello laseczki!

tak agulka ciemniejsze i większe :tak:

witaj anulka! :-)

Dzisiaj się popanoszyłam po dziale h&m mama, pomierzyłam mnóstwo ciuchów ale ostatecznie wzięłam dwie bluzeczki i 3pak gatków dla ciężarnej ;-)

dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki bo w czwartek o 11:15 mam obronę pracy magisterskiej...

to moje zakupy:

gatki dla ciężarnej ;-)

hipsters.jpg

jedna bluzeczka
mamuska2.jpg

i druga bluzeczka
misiaq.jpg

Misia ale sobie dzis poszalalas :) ja na razie nie mam czasu na zakupy ale tez bede musiala juz powoli cos zacząc ogladac, moze cos na allegro kupie
dobranoc :)

Misia zakupy extra
a swoja droga to ładna z ciebie mamuska :tak: ;-)

acha Misiu
moj termin porodu został zmieniony przez lekarza na 6 listopada :-)
wiec...prosimy o zmiane na liscie :-)

Witam
Dziecko mi sie rozchorowalo i taki marudny jest.
Non stop mama,a mama siada gdziekolwiek bo ograniczam branie na rece.
Misiu slicznie wygladasz:tak:
I niezle zakupki.
No i trzymam kciukasy za Ciebie na obronie;-)

reklama
Ja rowniez trzymam kciuki za obrone pracy!!!

Misiu!I moj termin sie zmienil z 16.11 na 11.11.
Lekarz wpisal mi juz 16 a teraz przeliczyl jeszcze raz i wyszedl mu 11.A ze zrobil juz wpis w paszporcie to machnal reka bo mowi ze to i tak niema znaczenia bo napewno maluchy szybciej przyjda na swiat.

W weekend zrobie pare fotek brzuszka to wrzuce do Galeri.

Zycze kolorowych snow!Dobranocki!

Do góry