reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

:-D wow
to mamy dwie pary blizniakow na listopadowym :szok: :-D :szok: :-D

Motylinek witaj bo widze ze chyba przyszłas jak mnie nie było :-)
a ja nie zdazyłam sie przywitac :cool2:

reklama
Witam, u nas dziś dzionek zaczyna sie bardzo wiosennie, szaruga przeminęla, słoneczko świeci :-)
Kunda, ja mam wizytę u gina w piątek... to będzie już 3 usg:tak: (1-w 5 t.c., 2 - w 9 t.c i teraz 3...) ...i z tego co sie naczytalam to chyba dosc istotne - pani ginekolog kazala mi przy rejestracji zglosic, ze zajme podwójnie czas - ponoc to usg tyle trwa... i sprawdza sie czy z malenstwem wszystko oki, przezierność karku - na wady genetyczne, troszkę sie boję, ale mam nadzieję ze w piątek giekolog mnie uspokoi:-)
no i mam nadzieje, choc moze za wczesnie, ze poznamy plec maluszka...

a jak u Was, cos już było widać, miałyście już badaną przezierność karkową?

Misiu, super zakupy, ja wybralam sie wczoraj zeby cos sobie kupic... ale dopadly mnie okropne mdłości i dalam sobie spokoj:baffled:
kiedy wreszcie te mdłości miną...? u mnie trwaja od ok.11 rano do wieczorka, już mam ich dość:no:

Pozdrawiam i życze milego dzionka, zajrzę poźniej

witam :-)

:-D wow
to mamy dwie pary blizniakow na listopadowym :szok: :-D :szok: :-D

Lilka - na listopadzie mamy aż 3 pary bliźniaków :-D :tak: :-D :tak:

Witam w tym słonecznym dniu:-)

Kunda - słonecznym :confused: hmmm u mnie powtórka z wczorajszego dnie, czyli szro, buro i ponuro :zawstydzona/y:

misiu - już jutro wkraczasz w II trymestr :-) ja też bardzo na niego czekam :tak: ciuszk SUPER :tak: no a ja już z jednej tuniczki ciążowej wyrosłam :cool2: zostały mi tylko 3, ale jutro idę do skepu, żeby mi uszyli :-D poza tym szwagierka ma dla mnie ciążowe ciuchy :-) więc w długi weckend się do niej wybieram :tak:

anineczko - zdrówka dla synka :-)

jeżeli chodzi o piersi to tydzień temu kupiłam nowy stanik, ale niestety jest już za mały :eek: a brodawki hmmm może ciut ciemniejsze ;-)
brzuszek rośnie jak na drożdżach :szok: zdjęcie wkleję za tydzień - może dwa - i dla porównania rosnącego brzuszka wkleję go o 4tc :-p

buziaki

Trzymam kciuki za obronę pracy:-)

Ja będę miała robioną ptrzeziarność (czy jak to się nazywa) w czwartek po długim weekendzie. Może wtedy też będzie wiadomo kto się w tym moim brzuchu rozwija:-) Brodawki faktycznie są ciemniejsze i to sporo. Takie bordowe... Staniki odłożyłam do szfy, bo zrobiły się za małe. Kupiłam jeden nowy, ale zaczyna być przycisnawy... W piątek wybieram się na większe zauky, jakieś spodenki, bluzeczki... I mdłości dzisiaj ustąpiły. Wczoraj jeszcze mną rzucało, ale dzisiaj wstałam jak nowo narodzona. Do tego podoga piękna, słoneczko świeci:-) Rewelacja. Tylko spac mi się chce:-(

Witam!
U nas tez dzisiaj piekne sloneczko wiec wybieram sie do kolezanki,ma duzy ogrod wiec mala bedzie miala gdzie chasac.

Lilka!Witaj!Juz troche tu goszcze;-)

Kajunia!Uprzedzilas mnie bo mialam to samo napisac Lilce.

to która ma 3-cie blizniaki??? :szok: :szok: :szok: :szok:

gdyby moj maluch sie rozwinął to miałybysmy 4-y pary blizniakow......:szok:

ale goraco
ufff
własnei przyszłysmy ze spacerku i normalnie szok jak gorąco :szok:
dobrze ze lato bede juz w Norwegii bo nienawidze upałow :baffled:
wcinam loda na ochłode :cool2:

Lilka- bliźniaki mają Jenny, Motylinek i ja :-D :tak: :-D

u mnie wkońcu słoneczko świeci :-D właśnie wróciłam od mojej przyjaciółki - ciężarnej :-D dziwiła się, że rozmiarami jestm większa niż ona :szok: a jest już w połowie 7 mc :-p
jutro spotykamy się z trzecią przyjaciółką :-) takie babskie ploteczki :-D
poprawiło mi to humor :-p

reklama
kłade Mile spac i sama ide sie polozyc
ostatnio znowu szybko sie mecze i potrzebuje duzo snu :baffled:
a chciałam M wysprzatac

Do góry