reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

:-D wow
to mamy dwie pary blizniakow na listopadowym :szok: :-D :szok: :-D

Motylinek witaj bo widze ze chyba przyszłas jak mnie nie było :-)
a ja nie zdazyłam sie przywitac :cool2:

reklama
Witam, u nas dziś dzionek zaczyna sie bardzo wiosennie, szaruga przeminęla, słoneczko świeci :-)
Kunda, ja mam wizytę u gina w piątek... to będzie już 3 usg:tak: (1-w 5 t.c., 2 - w 9 t.c i teraz 3...) ...i z tego co sie naczytalam to chyba dosc istotne - pani ginekolog kazala mi przy rejestracji zglosic, ze zajme podwójnie czas - ponoc to usg tyle trwa... i sprawdza sie czy z malenstwem wszystko oki, przezierność karku - na wady genetyczne, troszkę sie boję, ale mam nadzieję ze w piątek giekolog mnie uspokoi:-)
no i mam nadzieje, choc moze za wczesnie, ze poznamy plec maluszka...

a jak u Was, cos już było widać, miałyście już badaną przezierność karkową?

Misiu, super zakupy, ja wybralam sie wczoraj zeby cos sobie kupic... ale dopadly mnie okropne mdłości i dalam sobie spokoj:baffled:
kiedy wreszcie te mdłości miną...? u mnie trwaja od ok.11 rano do wieczorka, już mam ich dość:no:

Pozdrawiam i życze milego dzionka, zajrzę poźniej

witam :-)

:-D wow
to mamy dwie pary blizniakow na listopadowym :szok: :-D :szok: :-D

Lilka - na listopadzie mamy aż 3 pary bliźniaków :-D :tak: :-D :tak:

Witam w tym słonecznym dniu:-)

Kunda - słonecznym :confused: hmmm u mnie powtórka z wczorajszego dnie, czyli szro, buro i ponuro :zawstydzona/y:

misiu - już jutro wkraczasz w II trymestr :-) ja też bardzo na niego czekam :tak: ciuszk SUPER :tak: no a ja już z jednej tuniczki ciążowej wyrosłam :cool2: zostały mi tylko 3, ale jutro idę do skepu, żeby mi uszyli :-D poza tym szwagierka ma dla mnie ciążowe ciuchy :-) więc w długi weckend się do niej wybieram :tak:

anineczko - zdrówka dla synka :-)

jeżeli chodzi o piersi to tydzień temu kupiłam nowy stanik, ale niestety jest już za mały :eek: a brodawki hmmm może ciut ciemniejsze ;-)
brzuszek rośnie jak na drożdżach :szok: zdjęcie wkleję za tydzień - może dwa - i dla porównania rosnącego brzuszka wkleję go o 4tc :-p

buziaki

Trzymam kciuki za obronę pracy:-)

Ja będę miała robioną ptrzeziarność (czy jak to się nazywa) w czwartek po długim weekendzie. Może wtedy też będzie wiadomo kto się w tym moim brzuchu rozwija:-) Brodawki faktycznie są ciemniejsze i to sporo. Takie bordowe... Staniki odłożyłam do szfy, bo zrobiły się za małe. Kupiłam jeden nowy, ale zaczyna być przycisnawy... W piątek wybieram się na większe zauky, jakieś spodenki, bluzeczki... I mdłości dzisiaj ustąpiły. Wczoraj jeszcze mną rzucało, ale dzisiaj wstałam jak nowo narodzona. Do tego podoga piękna, słoneczko świeci:-) Rewelacja. Tylko spac mi się chce:-(

Witam!
U nas tez dzisiaj piekne sloneczko wiec wybieram sie do kolezanki,ma duzy ogrod wiec mala bedzie miala gdzie chasac.

Lilka!Witaj!Juz troche tu goszcze;-)

Kajunia!Uprzedzilas mnie bo mialam to samo napisac Lilce.

to która ma 3-cie blizniaki??? :szok: :szok: :szok: :szok:

gdyby moj maluch sie rozwinął to miałybysmy 4-y pary blizniakow......:szok:

ale goraco
ufff
własnei przyszłysmy ze spacerku i normalnie szok jak gorąco :szok:
dobrze ze lato bede juz w Norwegii bo nienawidze upałow :baffled:
wcinam loda na ochłode :cool2:

Lilka- bliźniaki mają Jenny, Motylinek i ja :-D :tak: :-D

u mnie wkońcu słoneczko świeci :-D właśnie wróciłam od mojej przyjaciółki - ciężarnej :-D dziwiła się, że rozmiarami jestm większa niż ona :szok: a jest już w połowie 7 mc :-p
jutro spotykamy się z trzecią przyjaciółką :-) takie babskie ploteczki :-D
poprawiło mi to humor :-p

reklama
kłade Mile spac i sama ide sie polozyc
ostatnio znowu szybko sie mecze i potrzebuje duzo snu :baffled:
a chciałam M wysprzatac

Do góry