reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

olpa jejku wspolczuje ale miejmy nadzieje ze bedzie wszystko ok :tak:mocno trzymam kciuki!!!
lilka no to niezle masz jazdy z tym gosciem, co za gupek:no:

Dziewczyny powiedzcie mi czy czkawka u dziecka 3 razy dziennie to normalne????:confused::sorry2: ja czuje ze ma conajmniej 3 razy dziennie i mi jej wtedy tak szkoda:-(

reklama
swędzi was skóra na brzuchu bo mnie tak od 2 tyg strasznie,lecz nie mam zadnego uczulenia jak by sie rozciągała ale jak sie delikatnie podrapie jaka ulga hehe,a co do piersi któraś pisała mnie tez teraz rosną....

Lilka ale Was zrobił ten koleś :wściekła/y: jakiś idiota!!! Ale dobrze, że te sprawy formalnego pobytu ruszyły.

gnojek ma 22 lata jak sie ostatnio dowiedziałam wiec ma siano we łbie :wściekła/y:
człowiek uczy sie na błedach
nigdy wiecej z zadnymi kolorowymi zadnych układow!!! ....a oszczegano nas :sorry2:

Lilka jak sie cos wali to wali sie wszystko cholera,wspolczuje tobie bo sie biedna napewno denerwujesz,ale chociaz z tym pobytem dajecie rade:tak:

wiesz co Women? ja juz sie nie denerwuje :sorry2:
mam gdzies to wszystko powoli
za duzo na raz,a malutkiej mi szkoda
bedzie ciezko z przeprowadzką jak juz bede rozdwojona,bo cos czuje ze w pazdzierniku to nastapi...ale dam rade!!!!! :-):tak:

lilka no to niezle masz jazdy z tym gosciem, co za gupek:no:

Dziewczyny powiedzcie mi czy czkawka u dziecka 3 razy dziennie to normalne????:confused::sorry2: ja czuje ze ma conajmniej 3 razy dziennie i mi jej wtedy tak szkoda:-(

Kathe a wiesz ze zamierzam mu na dowidzenia powiedziec pare zdan do słuchu?!! napewno usłyszy ze jest głupi :cool2: itp.
normalnie juz teraz jak Karol wydzwania codziennie do neigo po te kase to jade z boku samymi ''kur...'' bo pracując z Polakami on zna to przeklenstwo :-p:-p:-p i....od tygodnia nie pojawil sie w naszym domu hihiiii
bo tak to non stop cos mial do nas :baffled:
teraz jest spokoj
ale jeszcze mu swoje powiem co o nim mysle :tak:

co do czkawki to wam zazdroszcze
bo ani Milenka nie miala czkawek i Hania rowniez :-)
jestem ciekawa jakie to uczucie

hmmm nie mam pojęcia,ja czułam czkawkę u Doriana zaledwie kilka razy

Women jaki Dorianek?? :eek:
kurcze imie zmieniłas :szok::szok:
a ja tak do Jordanka przywykłam ze szok :-)
a czemu to sie odmieniło :cool2::confused:

P.S.przy Mili opcje Dorianek tez bralismy pod uwage i to powaznie ale Dorianek okazał sie babka :-D

co do rozdwajania to ja sie powaznie obawiam ze mi to grozi w kazdej chwili :shocked2:
z Mileną było inaczej....wogole nic mnie nie kłuło,nie bolało...idealnie sie czułam

a teraz?? kłuje,ze nie moge chodzic bo tak mi mała napiera na dół
samochodem jak kawałek jade to dostaje takich skurczy ze mnie skręca z bólu :-(

takze jestem ciekawa....lekarz termin wyliczył na podstawie usg na 6 listopada,ale z ostatniej @ mam etrmin na 28 pazdziernika
wiec biorąc pod uwage 28.X. to teraz mam 35tc. i 5 dzien :szok::szok::szok::szok:
ojejjjjj:szok:

Wróciłam od lekarza i nieco spokojniejsza jestem. Po pierwsze dostałam antybiotyk na 3 tygodnie i potem kontrola, w sumie leczenie ma trwać ok. roku. Lekarka powiedziała, że bakterie boleriozy nie powinny mieć wpływu na dziecko, zwłaszcza, że choroba wykryta jest na I stadium (rumień na nodze ma już 27 cm średnicy :szok:), a antybiotyk też dała mi bezpieczny po konsultacji z innym lekarzem. Dla pewności ja skonsultuję to z moim pediatrą i ginekologiem w Polsce przez @.
Bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy i mam nadzieję, że teraz naprawdę będzie już dobrze :tak:

Kathe a wiesz ze zamierzam mu na dowidzenia powiedziec pare zdan do słuchu?!! napewno usłyszy ze jest głupi :cool2: itp.
normalnie juz teraz jak Karol wydzwania codziennie do neigo po te kase to jade z boku samymi ''kur...'' bo pracując z Polakami on zna to przeklenstwo :-p:-p:-p i....od tygodnia nie pojawil sie w naszym domu hihiiii
bo tak to non stop cos mial do nas :baffled:
teraz jest spokoj
ale jeszcze mu swoje powiem co o nim mysle :tak:

co do czkawki to wam zazdroszcze
bo ani Milenka nie miala czkawek i Hania rowniez :-)
jestem ciekawa jakie to uczucie
lilka chociaz tyle twojego ze bedziesz mogla mu nawrzucac:tak:zaloze sie ze to mu przyniesie pecha, bo jak tak mozna kobiete w ciazy traktowac, buc jeden!!:no:

Wróciłam od lekarza i nieco spokojniejsza jestem. Po pierwsze dostałam antybiotyk na 3 tygodnie i potem kontrola, w sumie leczenie ma trwać ok. roku. Lekarka powiedziała, że bakterie boleriozy nie powinny mieć wpływu na dziecko, zwłaszcza, że choroba wykryta jest na I stadium (rumień na nodze ma już 27 cm średnicy :szok:), a antybiotyk też dała mi bezpieczny po konsultacji z innym lekarzem. Dla pewności ja skonsultuję to z moim pediatrą i ginekologiem w Polsce przez @.
Bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy i mam nadzieję, że teraz naprawdę będzie już dobrze :tak:
oj to dobrze ze wszystko ok, widzisz okazalo sie ze to nie takie straszne:tak:bardzo sie ciesze, trzymaj sie kochana!:-)

Olpa wspolczuje chorobska, mam nadzieje ze wyleczysz szybko i skutecznie:)

Women nie chce zlowrozyc, ale swedzenie skory na brzuchu moze byc poczatkiem powstawania rozstepow! Zatem oliwka w lapki i wcieraj ile sie da :)

Misia, moje malenstwo to raczej Kaspian, wiec jesli bedziesz jeszcze cos tam w liscie poprawiala, to mozesz to uwzglednic :)

Dziewczyny wyskoczylo mi zimno na ustach :/ Bleh, nienawidze tego. Kupilam sobie Zovirax, ale przeczytalam ze jesli jest sie w ciazy, planuje sie zajsc w ciaze lub sie karmi piersia, nalezy sie skontaktowac z lekarzem przed zastosowaniem leku :/ Nie wiem czy smarowac czy nie.

reklama
Misia, moje malenstwo to raczej Kaspian, wiec jesli bedziesz jeszcze cos tam w liscie poprawiala, to mozesz to uwzglednic :)

Dziewczyny wyskoczylo mi zimno na ustach :/ Bleh, nienawidze tego. Kupilam sobie Zovirax, ale przeczytalam ze jesli jest sie w ciazy, planuje sie zajsc w ciaze lub sie karmi piersia, nalezy sie skontaktowac z lekarzem przed zastosowaniem leku :/ Nie wiem czy smarowac czy nie.

Anitt absolutnie nie wolno! Ja się pytałam i dostałam kategoryczny zakaz!

dobra, umieszcze Kaspiana na liście, czy ktoś ma jeszcze jakieś uwagi co do listy, bo robie poprawki pod wieczór? :cool2:

Do góry