Ja we wtorek byłam u dermatologa i podobno wygląda to najbardziej na uczulenie, ale jak dr określiła może to być 10 innych chorób. Skierowała mnie na badania krwi i poszłam z całym plikiem karteczek :-) Podłaczyli mnie do takiego cewnika i tylko probówki zmieniali Uzbierało się tego 5 takich niemałej wielkości Teraz czekam na wyniki, mają być do tygodnia, a jak nic nie wykarzą to czeka mnie biopsja Zobaczymy.....
quote]
trzymaj sie olpa!bedzie oki zobaczysz
misia a... moze glupie to pytanie ale czy lewatywa boli??jakie to uczucie??ile ona trwaA co do golenia to ja byłam ogolona, ale mimo wszystko jeszcze mnie po swojemu podgolili... a lewatywa nie była wcale taka zła. Dala mi dużo ulgi, wolałam to niz zesrać się dziecku na głowę...
Anitt ja mam tak samo- ale na przemian-raz mysle ze moglabym jechac smialo teraz na porodowke i wszystko z siebie wyprzec z podniesiona glowa a raz ze najchetniej bym sie gdzies ukryla- moze samo minie To jest calkowicie normalne, boimy sie bolu, boimy sie o swoje dziecko , o to ze zdazy sie cos nieprzewidzianego , ale powiem ci ze niestety kazda kobieta przez to przechodzi, jedne lepiej inne gorzej i nas tez to czeka;-)wiec nie denerwuj sie bo moze okazac sie ze wcale nie bylo tak strasznieCzesc dziewczyny.
Mam dzisiaj bardzo dziwny nastroj, cholernie sie czegos boje :/ Martwie sie o zdrowie malego, swoje i ogolnie bardzo zaczelam sie obawiac porody Ja nie dam rady...
ja tez chyba zaufam bambino, zastanawialam sie nad nivea ale bambino chyba wygralo:-) no i oczywiscie sudocrem i oilatumAnulka ja akurat ochraniacza nie piorę.
A co do kosmetyków to kupiłam mydełko, krem i chusteczki Bambino. U nas położne to polecały. a kuzynka moja stosowała tylko tą firmę i byla zadowolona.
Mam jeszcze emulsje do kąpieli Oilatum i sudocrem a dla mnie maść Bepanthen (na sutki jakby co)
w sumie chyba tylko tyle nie kupowałam wielkich ilości kosmetyków. tylko te podstawowe (tak mi sie wydaje)
Wogóle to już też zaczynam bać się porodu, i mam różne myśli. Wogóle już tylko czekam i czekam (tak jak chyba wszystkie mamcie listopadowe)
Cos mi sie piersi ostatnio powiekszyly myslalam ze powieksza sie dopiero po porodzie jak bedzie czas na karmienie a tu prosze
reklama
Olpa
Listopadowe mamy'07
Kathhe - dziękuję za pocieszenie Co do lewatywy, to nie boli i sam wlew to ok. 1 minutki a potem nieco dłuższa wizyta w toalecie Naprawdę nie ma się czego bać i jak już pisałam mi to bardzo pomogło.
Wiecie nawet teraz na nocki nie narzekam moze dlatego ze Macio nie spi w dzien i wieczoram to juz pada wiec jest spokoj a Adas tez w miare ładnie sypia budzi sie 2-3 razy na jedzonko a potem albo spi albo sobie oglada swiat, wiec narazie jest spoko:-)
anineczka
królowa mrówek :P
Ooo Macius juz nie spi w dzien? Moj mlody musi jeszcze 2-3 godziny pochrapac w dzien.Wiecie nawet teraz na nocki nie narzekam moze dlatego ze Macio nie spi w dzien i wieczoram to juz pada wiec jest spokoj a Adas tez w miare ładnie sypia budzi sie 2-3 razy na jedzonko a potem albo spi albo sobie oglada swiat, wiec narazie jest spoko:-)
To bardzo sie ciesze,ze Adas grzeczniutki.Oby tak dalej
Haha wiecie co? Zaczelam czytac Jezyk Niemowlat
Zobaczymy czy dogadam sie z Alexem
Olpa
Listopadowe mamy'07
No dziewczyny, to jednak borelioza Dzwonili ze szpitala i kazali jak najszybciej przyjechać, więc tylko czekam na brata i jedziemy :-( Boję się jak cholera.........
anineczka
królowa mrówek :P
Olpa trzymaj sie kochana.Wyslij mi swoj numer telefonu na priva.No dziewczyny, to jednak borelioza Dzwonili ze szpitala i kazali jak najszybciej przyjechać, więc tylko czekam na brata i jedziemy :-( Boję się jak cholera.........
Albo ja podam Ci moj:
0876801580 daj znac co sie dzieje!!!
Bedzie dobrze!!!
Hello!
o kurcze :-( trzymam kciuki i daj znać anineczce jak z Wami!
ja czytam dwie na raz język niemowląt i język dwulatka
Kunda wrzuc jakies nowe fotki Twoich chłopaków! :-)
nic a nic nie boli, wlewają ci w pupę małą ilość wody ze strzykawki - położna która to robi jest bardzo delikatna, trwa naprawdę chwilkę, może minutkę, potem po prostu idzie się do toalety i się załatwia :-) i po wszystkim - potem czujesz ulgę
No dziewczyny, to jednak borelioza Dzwonili ze szpitala i kazali jak najszybciej przyjechać, więc tylko czekam na brata i jedziemy :-( Boję się jak cholera.........
o kurcze :-( trzymam kciuki i daj znać anineczce jak z Wami!
Haha wiecie co? Zaczelam czytac Jezyk Niemowlat
Zobaczymy czy dogadam sie z Alexem
ja czytam dwie na raz język niemowląt i język dwulatka
Wiecie nawet teraz na nocki nie narzekam moze dlatego ze Macio nie spi w dzien i wieczoram to juz pada wiec jest spokoj a Adas tez w miare ładnie sypia budzi sie 2-3 razy na jedzonko a potem albo spi albo sobie oglada swiat, wiec narazie jest spoko:-)
Kunda wrzuc jakies nowe fotki Twoich chłopaków! :-)
misia a... moze glupie to pytanie ale czy lewatywa boli??jakie to uczucie??ile ona trwa
nic a nic nie boli, wlewają ci w pupę małą ilość wody ze strzykawki - położna która to robi jest bardzo delikatna, trwa naprawdę chwilkę, może minutkę, potem po prostu idzie się do toalety i się załatwia :-) i po wszystkim - potem czujesz ulgę
O 11 ide do cipologa, zobaczymy jakie postepy
Lilka
Fanka BB :)
hejo po przerwie :-)
u nas od dwoch dni jest kolega z Wolsztyna,Karol załatwił mu tu prace w tej samej firmie no i nie mam czasu na komputer
kochane musze wam powiedziec ze wreszcie ruszyło!!!
wczoraj bylismy zlozyc dokumenty na Policji o pozwolenie i jakoby jestem juz tu legalnie :-)
Pani w okienku trafiła nam sie super miła i powiedziala ze juz jutro,czyli dzisiaj. bedzie moj wniosek rozpatrywany :-)
widac ze babeczka ze wzgledu na moj stan chciała mi pomoc by procedura szybko poszła
no i moze w przyszłym tygodniu bede miala juz pozwolenie? strasznie na to licze
a czeka sie nawet do 3 mieisecy!!
Hania kopie jaks zalona,w zasadzie sie rozpycha
do tego stopnia ze chodzic specjalnie nie moge bo mnie kłuje z bolu
Karol sam mowi ze mała sie pcha chyba na swiat
jakby nie patrzec koncoweczka tuz tuz
co do mieszkania....wyobrazcie sobie ze ten Pakistan tak nas urzadzil ze szok
nie dosc ze zostalismy z mieszkaniem na lodzie to jeszcze teraz nie chce oddac nam jednego depozytu
przez co...by te pieniadze nam nie przepadły bedziemy tu mieszkac do 31 pazdziernika
czyli pewnie zdąze sie rozdwoic na tym cholernym mieszkaniu a to nastepne to chyba ksiadz bedzie urzadzał na naszą przeprowadzke
co za ludzie!!!
widze ze Larvunia juz sie przeprowadza :-) fajnie jej tak mam nadzieje Larvuniu ze do porodu neta bedziesz miala:-)
Olpa głowka do góry,bedzie dobrze ;-)
u nas od dwoch dni jest kolega z Wolsztyna,Karol załatwił mu tu prace w tej samej firmie no i nie mam czasu na komputer
kochane musze wam powiedziec ze wreszcie ruszyło!!!
wczoraj bylismy zlozyc dokumenty na Policji o pozwolenie i jakoby jestem juz tu legalnie :-)
Pani w okienku trafiła nam sie super miła i powiedziala ze juz jutro,czyli dzisiaj. bedzie moj wniosek rozpatrywany :-)
widac ze babeczka ze wzgledu na moj stan chciała mi pomoc by procedura szybko poszła
no i moze w przyszłym tygodniu bede miala juz pozwolenie? strasznie na to licze
a czeka sie nawet do 3 mieisecy!!
Hania kopie jaks zalona,w zasadzie sie rozpycha
do tego stopnia ze chodzic specjalnie nie moge bo mnie kłuje z bolu
Karol sam mowi ze mała sie pcha chyba na swiat
jakby nie patrzec koncoweczka tuz tuz
co do mieszkania....wyobrazcie sobie ze ten Pakistan tak nas urzadzil ze szok
nie dosc ze zostalismy z mieszkaniem na lodzie to jeszcze teraz nie chce oddac nam jednego depozytu
przez co...by te pieniadze nam nie przepadły bedziemy tu mieszkac do 31 pazdziernika
czyli pewnie zdąze sie rozdwoic na tym cholernym mieszkaniu a to nastepne to chyba ksiadz bedzie urzadzał na naszą przeprowadzke
co za ludzie!!!
widze ze Larvunia juz sie przeprowadza :-) fajnie jej tak mam nadzieje Larvuniu ze do porodu neta bedziesz miala:-)
Olpa głowka do góry,bedzie dobrze ;-)
jolie
Tymkowa mama
Oj, no to współczuję. Co się dzieje z tą boleriozą? To już druga na wątku, tylko niestety jedna u "ciężarnej".
Lilka ale Was zrobił ten koleś jakiś idiota!!! Ale dobrze, że te sprawy formalnego pobytu ruszyły.
reklama
dzien dobry
ja wlasnie wstałam zdążylam zjesc sniadanie tylko....
nie wiem co mnie sie stalo ze tak leniu****e,wbijam sobie w glowe ze trzeba sie teraz wyspac za wszytskie czasy
Olpa czekamy na jakies wieści od lekarza i uszka do góry
Pati to chyba normlane juz jestes blisko swojego terminu wiec mały bedzie chcial wyjsc wkońcu :-):-):-)ale bedzie fajowo.
Misia z góry dziekuje za zmiane imienia,oraz za szczegółowe wytłumaczenie jak wygląda lewatywa:-)
Lilka jak sie cos wali to wali sie wszystko cholera,wspolczuje tobie bo sie biedna napewno denerwujesz,ale chociaz z tym pobytem dajecie rade
Mirka kuruj sie malenka;-)
Kunda ależ ty masz fajnie ze masz swoją pociechę w domku,pisz wiecej nam tu o Adasiu i Maciusiu :-):-):-)
Anineczka w razie co dawaj znać jak Olpa napisze
Anit kochana nie martw sie,nie mozesz sie zadręczac takimi myslami bedzie dobrze zobaczysz jeszcze bedziesz sie smiala z tego:-)
ja wlasnie wstałam zdążylam zjesc sniadanie tylko....
nie wiem co mnie sie stalo ze tak leniu****e,wbijam sobie w glowe ze trzeba sie teraz wyspac za wszytskie czasy
Olpa czekamy na jakies wieści od lekarza i uszka do góry
Pati to chyba normlane juz jestes blisko swojego terminu wiec mały bedzie chcial wyjsc wkońcu :-):-):-)ale bedzie fajowo.
Misia z góry dziekuje za zmiane imienia,oraz za szczegółowe wytłumaczenie jak wygląda lewatywa:-)
Lilka jak sie cos wali to wali sie wszystko cholera,wspolczuje tobie bo sie biedna napewno denerwujesz,ale chociaz z tym pobytem dajecie rade
Mirka kuruj sie malenka;-)
Kunda ależ ty masz fajnie ze masz swoją pociechę w domku,pisz wiecej nam tu o Adasiu i Maciusiu :-):-):-)
Anineczka w razie co dawaj znać jak Olpa napisze
Anit kochana nie martw sie,nie mozesz sie zadręczac takimi myslami bedzie dobrze zobaczysz jeszcze bedziesz sie smiala z tego:-)
Podziel się: