reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Witam wszystkie mamcie
u mnie dzis spadek napiecia za spadkiem napiecia... komputer wariowal no a potem siadl internet
ale mam nadzieje, ze juz dobrze bedzie
Lilka wspolczucia z takim imbecylem od mieszkania, ale jeszcze los mu da w dupe
Kunda, super masz, ze Adas juz po tej stronie brzucha... u nas kolyska stoi na srodku salonu i co przechodze... to mmmmmm
Olpa, trzymaj sie, dobrze, ze udalo sie postawic wlasciwa diagnoze w I stadium, bedzie dobrze
Women, mnie brzusio swedzial jakis miesiac temu - ale doslownie kilka dni... a co do rozstepow, to juz sie zalilam wczesniej... mimo mych ogromnych staran pojawily sie po bokach od pepka w dol... i juz nic nie poradze:---( smaruje sie nadal i dbam... ale sa i juz beda:---(
u mnie dzis spadek napiecia za spadkiem napiecia... komputer wariowal no a potem siadl internet
ale mam nadzieje, ze juz dobrze bedzie
Lilka wspolczucia z takim imbecylem od mieszkania, ale jeszcze los mu da w dupe
Kunda, super masz, ze Adas juz po tej stronie brzucha... u nas kolyska stoi na srodku salonu i co przechodze... to mmmmmm
Olpa, trzymaj sie, dobrze, ze udalo sie postawic wlasciwa diagnoze w I stadium, bedzie dobrze
Women, mnie brzusio swedzial jakis miesiac temu - ale doslownie kilka dni... a co do rozstepow, to juz sie zalilam wczesniej... mimo mych ogromnych staran pojawily sie po bokach od pepka w dol... i juz nic nie poradze:---( smaruje sie nadal i dbam... ale sa i juz beda:---(
anineczka
królowa mrówek :P
Olpa no to ufff.Bedzie dobrze.
W razie co zapisz sobie moj numer.No wiesz...w razie porodu czekam na sms-ka :-)
Z tym zovirax-em to lepiej zapytac lekarza,choc mojabratowa uzywala go w ciazy na opryszczke drog rodnych
U mnie Alex strasznie spokojny od wczoraj
Daje mu czas do wieczora,jak nie poprawi sie podjade chyba do szpitala
W razie co zapisz sobie moj numer.No wiesz...w razie porodu czekam na sms-ka :-)
Z tym zovirax-em to lepiej zapytac lekarza,choc mojabratowa uzywala go w ciazy na opryszczke drog rodnych
U mnie Alex strasznie spokojny od wczoraj
Daje mu czas do wieczora,jak nie poprawi sie podjade chyba do szpitala
Wróciłam od lekarza i nieco spokojniejsza jestem. Po pierwsze dostałam antybiotyk na 3 tygodnie i potem kontrola, w sumie leczenie ma trwać ok. roku. Lekarka powiedziała, że bakterie boleriozy nie powinny mieć wpływu na dziecko, zwłaszcza, że choroba wykryta jest na I stadium (rumień na nodze ma już 27 cm średnicy ), a antybiotyk też dała mi bezpieczny po konsultacji z innym lekarzem. Dla pewności ja skonsultuję to z moim pediatrą i ginekologiem w Polsce przez @.
Bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy i mam nadzieję, że teraz naprawdę będzie już dobrze
Olpa jaki rumień na nodze??????Ja też mam taki rumień na lewej łydce kurcze moze ma 4 cm średnicy ale wyszedł jak zaszłam w ciąże i utrzymuje sie do dzis lekko sie powiększył,boże moze ja tez mam tą bolerioze,są jakies objawy?
Olpa
Listopadowe mamy'07
Women - ja innych objawów nie mam. 4 tygodnie temu wyglądało to jak zwykłe ugryzienie komara, swędziało i potem rosło. Przy boleriozie często jest tak, że z czasem ten rumień blednie w środku a tylko pozostaje czerwona otoczka, taki pierścień dookoła. U mnie nie wygląda to typowo, dopiero testy z krwi wykazały obecność bakterii. Zawsze bardzo uważałam, po lesie nie chodziłam, a tu masz i tak mnie kleszcz dołapał i do tego zakażony a ja go nawet na oczy nie widziałam Na pewno nie martw się na zapas, a jeśli masz wątpliwości to pokaż lekarzowi.
Olpa u mnie to wygląda jak znamie tyle ze jest czerwone,jak krwiaczek wiec nie wiem,pokazywałam położnej ale nic sobie z tego nie zrobiła.Wiec nie wiem.Na zwykłych badaniach krwi takie jakie robimy w ciazy wykazało by?
U nas urodziły sie bliźniaki w szpitalu w którym bede rodzić,bliżniaki urodziły sie zrośniete głowami lecz miałay osobne mózgi,mówią o tym w wiadomościach,jeden zmarł dzisiaj.Kurcze az przykro mi sie zrobiło....
U nas urodziły sie bliźniaki w szpitalu w którym bede rodzić,bliżniaki urodziły sie zrośniete głowami lecz miałay osobne mózgi,mówią o tym w wiadomościach,jeden zmarł dzisiaj.Kurcze az przykro mi sie zrobiło....
Laski mam pytanie do was
Chodzi o wychowawcze
Jesli jestem zatrudniona od kwietnia tego roku i od czerwca zatrudniona i przysługuje mi macieżyńskie to jak bedzie z wychowawczym,bo pracodawca mowi mi ze mnie sie nie nalezy.
Umowe mam do grudnia i przedłużaja mi do stycznia na okres maciezyńskiego,i w styczniu chca rozwiązać umowe po tym jak sie skonczy maciezynski.
Kiedy i w jakich okolicznociach nalezy sie wychowawcze?
Chodzi o wychowawcze
Jesli jestem zatrudniona od kwietnia tego roku i od czerwca zatrudniona i przysługuje mi macieżyńskie to jak bedzie z wychowawczym,bo pracodawca mowi mi ze mnie sie nie nalezy.
Umowe mam do grudnia i przedłużaja mi do stycznia na okres maciezyńskiego,i w styczniu chca rozwiązać umowe po tym jak sie skonczy maciezynski.
Kiedy i w jakich okolicznociach nalezy sie wychowawcze?
reklama
Lilka
Fanka BB :)
to nawet tam Lilka mówią o tym???Nieźle nagłośnili ......
ja mam Polsat Cyfrowy :-);-) i ogladam Polish Tv :-)
Podziel się: