reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Anulka mnie golili w gabinecie zabiegowym i to samo z lewatywą :-)
Misia... Ty to skarb jestes... zawsze poradzisz, podpowiesz i co wiesz, to powiesz
Ja juz sobie wynajduje tyyyyyle problemow... ale naprawde zwatpilam... czemu mi nie kazala ogolic sie w domu, tylko ona to zrobi... balam sie, ze podczas jak bede miec skurcze to to moze nie byc mile... no i przede wszystkim gdzie to sie odbedzie... chce by byl przy porodzie moj mezus, ale "od gory" by wycieral mi twrz i trzymal za reke, a nie zagladal miedzy nogi no i dlatego zgupialam, jak bedzie golenie to co mezus bedzie stal przy mnie i patrzyl...
Larvunia wracaj do nas szybciutko,bo będziemy tęsknić za Tobą.:-)dziewczynki przyszlam sie pozegnac :-(
Anulka co do kosmetyków to ja kupiłam nivea kolezanka mi doradziła ze są dobre.Dziewczyny, wiem, ze wszystko dla maluszka trzeba wyprac, wyprasowac... ale taksie zastanawiam nad np. ochraniaczem do lozeczka... tez prac?? bo on usztywniany i w ogole... hmmm, posciel, przescieradelka, ciuszki, ok... ale ten ochraniacz, kapciuszki to juz nie wiem... No i jaki proszek polecacie?
Daje sie plyn do plukania?
A jak juz jestem przy pytaniach, to jakiej firmy kosmetyki kupujecie dla dzidzi? Mi polozna cos wspomniala o Bambino... ale nie wiem... Pieluszki kupilam Pampersy, ale chusteczek i wlasnie kosmetykow jeszcze nie mam...
Co do prania to ja nie bede przesadzała i nie piore wszytskiego,np.ochraniacza i baldachim nie piorę. Proszek Lovela a płyn do płukania tkanin mam Jepa czy jakoś tak.Tanie mimo wszytsko.
Misia... Ty to skarb jestes... zawsze poradzisz, podpowiesz i co wiesz, to powiesz
Ja juz sobie wynajduje tyyyyyle problemow... ale naprawde zwatpilam... czemu mi nie kazala ogolic sie w domu, tylko ona to zrobi... balam sie, ze podczas jak bede miec skurcze to to moze nie byc mile... no i przede wszystkim gdzie to sie odbedzie... chce by byl przy porodzie moj mezus, ale "od gory" by wycieral mi twrz i trzymal za reke, a nie zagladal miedzy nogi no i dlatego zgupialam, jak bedzie golenie to co mezus bedzie stal przy mnie i patrzyl...
Ja tez sie nad tym zastnawiałam ale ponoć u nas jak kobieta ogoli sie juz w domku to na porodówce juz nie golą,a co do lewatywy to ja bym nie chciala zeby mi to cholerstwo robili
Ja dziś kupiłam sobie szafe piękną do pokoju,obiecuję ze jak wszystko urządze do konca to zrobie zdjecia i sie pochwale.
Kobity mam pomysł,jak juz bedziecie miala gotowe lozeczka dla swoich pociech z posciela,baldachimem to zrobcie foto i wstawcie na wyprawke
albo jak niektóre mają osobne pokoje dla dzieci to tez sie pochwalcie,ja uwielbiam takie zdjecia oglądac,i czerpać pomysły hehe
tymczasem sie żegnam i zycze przespanej nocy.
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Ja tez juz mykam, dobranoc Kochane...
Women ja się nie mogę doczekać, aż wstawię zdjęcia pokoiku, ale czekam cholera na łóżeczko, płynie do mnie i nie może dopłynąć, bo zamawiałam z USA a tam przesyłka trwa nawet 6 tygodni :-( póki co mam straszny bajzel w pokoju Wika i jestem zawieszona
A co do golenia to ja byłam ogolona, ale mimo wszystko jeszcze mnie po swojemu podgolili... a lewatywa nie była wcale taka zła. Dala mi dużo ulgi, wolałam to niz zesrać się dziecku na głowę...
ja tez spadam do wyrka, cyknęłam se fotke brzuszka i wstawiłam do galerii.
Jak sobie pomyślę że za 3 tyg będę miała cięcie cesarskie a tym samym Igorka przy sobie to coś mnie ściska w dołku, że to już...
dobrej nocki kochane!
A co do golenia to ja byłam ogolona, ale mimo wszystko jeszcze mnie po swojemu podgolili... a lewatywa nie była wcale taka zła. Dala mi dużo ulgi, wolałam to niz zesrać się dziecku na głowę...
Jak sobie pomyślę że za 3 tyg będę miała cięcie cesarskie a tym samym Igorka przy sobie to coś mnie ściska w dołku, że to już...
dobrej nocki kochane!
Olpa
Listopadowe mamy'07
To jeszcze ja :-)
Co do golenia to ja zawsze goliłam się w domu (przy pomocy męża ) i w szpitalu położna nie musiała już tego robić. Robili mi tylko lewatywę w osobnym gabinecia połączonym z łazienką i szczerze polecam!!!! Bardzo przyspieszyło mi to akcję porodową, bo dziecko miało więcej miejsca i pozbawiło mnie to uczucia dyskomfortu przy porodzie. Tu w Irlandii nie stosują lewatywy więc ja przywiozłam sobie z Polski taki zestaw, który można zastosować samemu w domku (ENEMA - koszt ok. 6 zł) i mam zamiar to zrobić przed wyjazdem do szpitala
Co do golenia to ja zawsze goliłam się w domu (przy pomocy męża ) i w szpitalu położna nie musiała już tego robić. Robili mi tylko lewatywę w osobnym gabinecia połączonym z łazienką i szczerze polecam!!!! Bardzo przyspieszyło mi to akcję porodową, bo dziecko miało więcej miejsca i pozbawiło mnie to uczucia dyskomfortu przy porodzie. Tu w Irlandii nie stosują lewatywy więc ja przywiozłam sobie z Polski taki zestaw, który można zastosować samemu w domku (ENEMA - koszt ok. 6 zł) i mam zamiar to zrobić przed wyjazdem do szpitala
Women ja się nie mogę doczekać, aż wstawię zdjęcia pokoiku, ale czekam cholera na łóżeczko, płynie do mnie i nie może dopłynąć, bo zamawiałam z USA a tam przesyłka trwa nawet 6 tygodni :-( póki co mam straszny bajzel w pokoju Wika i jestem zawieszona
dobrej nocki kochane!
Misia masz mistrza!!!!!!Zesrać sie na twarz dobre dobre,wiem ze tak niestety sie dzieje ale cóz my na to możemy.Moze faktycznie sie zdecyduję na lewatywkę
Misiu ja też mam mały syfik w domu bo ogólnie mały remocik jeszcze robie wiec tez na zdjęcia bedzie trzeba poczekać....
Buziulki i Dobranoc;-)
sugarspunsister
matka polka superstar
ja ogolilam sie sama ale bez przesady
w szpitalu nikt mnie nie golil
lewatywy tez nie mialam
co do kosmetykow to ja kupilam chusteczki pampers , oilatum krem do buzi czy do cialka, sudocrem, linomag i oliwke
reszta byla w miare potrzeby
w szpitalu nikt mnie nie golil
lewatywy tez nie mialam
co do kosmetykow to ja kupilam chusteczki pampers , oilatum krem do buzi czy do cialka, sudocrem, linomag i oliwke
reszta byla w miare potrzeby
reklama
Podziel się: