reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

ale zasnelam ......... spalam chyba 3 godz .
troche lepiej mie po tym
women: super ze w koncu wybralas wozeczek

wszytskim nie wyspanym wspolczuje ..... no coz uroki ciazy :-:)-:)eek:

reklama
hej dziewczynki
gratuluję pierwszych listopadowych dzieciaczków........
dbajcie o siebie bardzo no i niech same łatwe porody Was czekają:tak:
czy myślicie już troszkę????:szok:

women... żeby link wyświetlał się nie jako zwykły tekst to musisz jak piszesz odpowiedź> dodatkowe opcje> odhaczyć automatycznie zmieniaj link na tekst... (mam nadzieję,ze nic nie pomerdałam) łatwiej wtedy sprawdzić stronke :-D
pozdrawiam
hana dziękuje bardzo za poradę,nie mialam pojecia ze cos takiego jest w opcjach,jeszcze raz dziekuje.

ale zasnelam ......... spalam chyba 3 godz .
troche lepiej mie po tym
women: super ze w koncu wybralas wozeczek

wszytskim nie wyspanym wspolczuje ..... no coz uroki ciazy :-:)-:)eek:
mireczko ja tez sie bardzo ciesze jak małe dziecko hehe:-)

dziewczynki przyszlam sie pozegnac :-(
mezus pakuje juz dzis komputer... przeprowadzamy sie w sobote, ale juz chce miec wszystko spakowane bo jutro jedziemy skrecac szafy i wogole czasu nie bedzie. Ja nieeeeeeeeeechceeeeeeeeeeeeee :-( Nie chce by juz kompa pakowal! Bede strasznie tesknic za Wami, nie wiem kiedy mezus neta mi podlaczy, bede mu marudzic zobaczymy kiedy poskutkuje. Smutno mi, ze Was opuszczam na jakis czas... tak mi z Wami dobrze, te pare dni beda ciezkie dla mnie... a tak bardzo sie do Was przyzwyczailam! Nikt tak ciezarnej nie rozumie jak ciezarna :sorry2:
No nic... caluje Was goraco... i do "zobaczenia" niebawem po przeprowadzcze.

reklama
Do góry