reklama
hana dziękuje bardzo za poradę,nie mialam pojecia ze cos takiego jest w opcjach,jeszcze raz dziekuje.hej dziewczynki
gratuluję pierwszych listopadowych dzieciaczków........
dbajcie o siebie bardzo no i niech same łatwe porody Was czekają
czy myślicie już troszkę????
women... żeby link wyświetlał się nie jako zwykły tekst to musisz jak piszesz odpowiedź> dodatkowe opcje> odhaczyć automatycznie zmieniaj link na tekst... (mam nadzieję,ze nic nie pomerdałam) łatwiej wtedy sprawdzić stronke
pozdrawiam
mireczko ja tez sie bardzo ciesze jak małe dziecko hehe:-)ale zasnelam ......... spalam chyba 3 godz .
troche lepiej mie po tym
women: super ze w koncu wybralas wozeczek
wszytskim nie wyspanym wspolczuje ..... no coz uroki ciazy :--eek:
dziewczynki przyszlam sie pozegnac :-(
mezus pakuje juz dzis komputer... przeprowadzamy sie w sobote, ale juz chce miec wszystko spakowane bo jutro jedziemy skrecac szafy i wogole czasu nie bedzie. Ja nieeeeeeeeeechceeeeeeeeeeeeee :-( Nie chce by juz kompa pakowal! Bede strasznie tesknic za Wami, nie wiem kiedy mezus neta mi podlaczy, bede mu marudzic zobaczymy kiedy poskutkuje. Smutno mi, ze Was opuszczam na jakis czas... tak mi z Wami dobrze, te pare dni beda ciezkie dla mnie... a tak bardzo sie do Was przyzwyczailam! Nikt tak ciezarnej nie rozumie jak ciezarna
No nic... caluje Was goraco... i do "zobaczenia" niebawem po przeprowadzcze.
mezus pakuje juz dzis komputer... przeprowadzamy sie w sobote, ale juz chce miec wszystko spakowane bo jutro jedziemy skrecac szafy i wogole czasu nie bedzie. Ja nieeeeeeeeeechceeeeeeeeeeeeee :-( Nie chce by juz kompa pakowal! Bede strasznie tesknic za Wami, nie wiem kiedy mezus neta mi podlaczy, bede mu marudzic zobaczymy kiedy poskutkuje. Smutno mi, ze Was opuszczam na jakis czas... tak mi z Wami dobrze, te pare dni beda ciezkie dla mnie... a tak bardzo sie do Was przyzwyczailam! Nikt tak ciezarnej nie rozumie jak ciezarna
No nic... caluje Was goraco... i do "zobaczenia" niebawem po przeprowadzcze.
A
Anitt
Gość
Larvunia wracaj do nas szybko i nie przepracowuj sie!!
anineczka
królowa mrówek :P
Pa Pa Larvuniu.
Mecz meza skutecznie.
Bedziemy tesknic!!!
Mecz meza skutecznie.
Bedziemy tesknic!!!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Larvunia walcz o szybki internecik...juz tęsknimy....
reklama
jolie
Tymkowa mama
Ojej, Larvunia kto będzie przez te kilka dni pierwszy nas witał? Wracaj szybko.
Podziel się: