reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
co do majtasek to ja tez kupilam te najzwyklejsze ale nie wiem ile ich potrzeba???pewnie sporo??
dziewczyny a co wy urzywalyscie po porodzie -grubych podpasek czy specjalnych podkladow poporodowych??
Mi polozna poecila pieluszki BELLA BABY pak. po 10 szt - niby podklady poporowdowe, ale na opakowaniu jest napisane, ze to pieluszki. Cena 3,39zł /op... kupilam 4 paczki.
Lilka
Fanka BB :)
Mi polozna poecila pieluszki BELLA BABY pak. po 10 szt - niby podklady poporowdowe, ale na opakowaniu jest napisane, ze to pieluszki. Cena 3,39zł /op... kupilam 4 paczki.
polozna ma racje!!
ja przy Mili je stosowałam i teraz tez mam zakupione ale 3 paczki bo wiecej nei dałam rady wlozyc do torby
z Mili to chyba z 15 paczek mi zeszło
długo je uzywałam
sa swietne
czesc
wiedzialam ze to kiedys nastapi taka poranna bezsennosc. Glupie uczucie bo nie wiadomo co z soba poczac. Mezus spi w najlepsze, pies tez. Probowalam na spacer psinke wyciagnac, ale tylko jednym okiem kuknela na mnie i nawet glowy nie podniosla skubana no! Ciekawe co sobie pomyslala... he he he... ze pani sie godziny spacerow pomylily No i co ja mam z soba zrobic teraz? Nawet kakalko sobie zrobilam... wlasnie je pije, moze pomoze??
Ehh... kobitki...
wiedzialam ze to kiedys nastapi taka poranna bezsennosc. Glupie uczucie bo nie wiadomo co z soba poczac. Mezus spi w najlepsze, pies tez. Probowalam na spacer psinke wyciagnac, ale tylko jednym okiem kuknela na mnie i nawet glowy nie podniosla skubana no! Ciekawe co sobie pomyslala... he he he... ze pani sie godziny spacerow pomylily No i co ja mam z soba zrobic teraz? Nawet kakalko sobie zrobilam... wlasnie je pije, moze pomoze??
Ehh... kobitki...
dzien dobry
ja dzis jestem przeziebiona ma katar i wogole bleeeeeeee
pogoda jest do dumy ,
nawet mezowi zrobilo sie mnie zal .....co sie nie zdarza za czesto
co robic na przeziebienie ........ oproch siedzeniaw cieple , w lozku
pogoda jest do dumy ,
jolie
Tymkowa mama
Dzień dobry wszystkim mamom.
Dziękuję bardzo za odpowiedzi.
Mirka - czosnek, czosnek, czosnek, popijany mlekiem z miodem lub herbata z cytryną.
Larvunia po raz kolejny mnie zaskoczyłaś (dziś tak wczesnymi wpisami) ;-) Ja też sie obudziłam k. piątej, młody szalał, ale wzięłam książkę, przeczytałam ze dwie strony i zasnęłam.
Dziękuję bardzo za odpowiedzi.
dzien dobry
pogoda jest do dumy ,
Mirka - czosnek, czosnek, czosnek, popijany mlekiem z miodem lub herbata z cytryną.
Larvunia po raz kolejny mnie zaskoczyłaś (dziś tak wczesnymi wpisami) ;-) Ja też sie obudziłam k. piątej, młody szalał, ale wzięłam książkę, przeczytałam ze dwie strony i zasnęłam.
reklama
WitajAle mnie zaszczyt spotkał :-):-)
Nie spodziewalam się, że to ja założę wątek Mamuś listopadowych.
W każdym razie wszystkie ciężarówki z terminem listopad są bardzo mile widziane.
Będziemy dzielić się wrażeniami, smutkami, radościami i mam nadzieję wszystkie dobrniemy szczęśliwie do końca.
Ja tylko dodam, że Babyboom "wspierało" mnie podczas pierwszej ciąży i na to samo szykuję się tym razem ;-)
Ujawniajcie się kochane, bo smutno mi tu będzie samej...
Mam na imie Karolina i mój poród przypada na 02 listopada chociaz wg mnie bedzie to połowa listopada. Tak wyliczyłam wg cyklów których lekarz nie wziął pod uwage.Pozdrawiam serdecznie. Dodam ze jestem z Łodzi!:-)
Podziel się: