reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witaj Karola :) Napisz cos wiecej o sobie.

Ja sie obudzilam jakies 3 godziny temu i nie moge juz spac :/ Znajac siebie to kolo jedenastej zasne znowu i wstane o 16 :p Spioch ze mnie straszny i len do tego :p

Mirka kuruj sie, mleczko z miodem i czosnkiem, oczywiscie na cieplo powinno pomoc, mozesz tez sprobowac soku malinowego i polozyc sie do wyrka.

cześć mamusie :-)

Wreszcie sie odrobiłam...uffff...

sweetkarola Witaj:-)

Mirka zdrowiej szybciutko...ja już mam dość chorowania w ciaży... wcześniej byłam chora (a dokąłdniej przeziębiona) tak mniej więcej raz na 3-4 lata a w ciaąży 2 razy!!!! masakra!
Larvunia ja też czasem cierpie na bezsenność ale po wczorajszym dniu byłam tak zmęczona ze przespałam do 7:-)

ja wczoraj byłam w Krakowie:-) całą drogę młody dawał takiego czadu że szok;-) wypychał się jak mógł:-) pokupiłam dla Juniorka kilka rzeczy:-) dokupiłam kosmetyków bo wcześniej nie miałam wszystkiego , wanienkę, kilka ubranek, przewijak, i superaśny kombinezonik:-)
wczoraj jeszcze zamówilismy sobie komode do sypialni:-) oczywiście dla syneczka:-) hehe

ale oczywiście jeden dzień nie było mnie więc dziś od rana od 7 pracowałam... masakra...

Anineczka pytałaś czy jestem na l4, tak jestem na l4 ale niestety internetem, sprzedażą na allegro, sklepem intermetowym itp... nikt w mojej firmie nie umie się zając:-:)-( i niestety to co musze zrobić to poprostu musze zrobić...:-(;-( jedyny + to że moge siedzieć w domu ....chociaz czasem poprostu mam dosć:-( bo zdaża się że pracy mam na 10 godzin:-( szczególnie po weekendzie:-(

musze poczytać co naskrobałyście od wczoraj bo nawet nie maiłąm kiedy:-:)-(

Witam
A ja dzis nie moglam spac....czulam sie jakbym miala odlezyny...cale boki mnie bolaly i tylko sie przewracalam z jednego na drugi :angry::angry::angry:
Cos okropnego :wściekła/y::wściekła/y:
Ciekawe czy magnez mi na to pomoze?

No i goscia mielismy dzis w wyrku,synal po 1 w nocy przywedrowal do nas.
No ale ten gosc to taki milusi tak wiec mu wybaczam :sorry2:

Mirka jezeli Cie boli gardelko to mozesz brac Tantum Verde.
A tak to tak jak dziewczyny radza czosnek,sok malinowy i lozeczko ;-)
Larvuniu pewnie padniesz w poludnie na drzemke\\:-)\\\\
sweetkarola Witaj

Anineczka pytałaś czy jestem na l4, tak jestem na l4 ale niestety internetem, sprzedażą na allegro, sklepem intermetowym itp... nikt w mojej firmie nie umie się zając:-:)-( i niestety to co musze zrobić to poprostu musze zrobić...:-(;-( jedyny + to że moge siedzieć w domu ....chociaz czasem poprostu mam dosć:-( bo zdaża się że pracy mam na 10 godzin:-( szczególnie po weekendzie:-(
A masz placone za to dodatkowo?
Szkoda,ze sie tak zapracowujesz i to jeszcze przy komputerze:eek:

Super,ze zakupki sie udaly.Przyjemne sa,co nie?
Ja we wtorek jade na zakupy szpitalne.Musze jakies podklady kupic,koszule do szpitala i inne potrzebne rzeczy.

Jolie, ja tez kupilam - w sumie w ciemno - ale mysle, ze sie przydadza, skoro tak o nich pisza producenci... a nie kosztuja duzo, wiec lepiej sie zaopatrzyc, ja kupilam 5 par - komplet w formie majtek i 2 pary jakby szorty... no i do tego podklady poporodowe - 4 paczki po 10 szt...
Ja tez kochane kupiłam te zwykłe lecz zakupiłam jedno opakowanie tam jest chyba 7 szt,ale z tego co czytam bede potrzebowała zdecydowanie więcej tego,wiec musze dokupić jeszcze z 2 paczki

Mi polozna poecila pieluszki BELLA BABY pak. po 10 szt - niby podklady poporowdowe, ale na opakowaniu jest napisane, ze to pieluszki. Cena 3,39zł /op... kupilam 4 paczki.
Anulka ja tez wczoraj na zakupach kupiłam te podkłady belli,koleżanka mówiła ze są najlepsze.

Witam
No i goscia mielismy dzis w wyrku,synal po 1 w nocy przywedrowal do nas.
No ale ten gosc to taki milusi tak wiec mu wybaczam :sorry2:
Anineczka fajnie mieć takiego gościa w nocy,musi byc to bardzo miłe:tak:Ja tez juz bym chciala zeby moj syneczek przychodzil w nocy do mamy sie przytulić,wtedy człowiek czuje się tak potrzebny i kochany musi być to nieziemskie uczucie :-)

sweetkarola witaj na forum,napisz cos o sobie,i dzidzi....

Pati odnośnie zzo mnie strasznie nastraszyli i ja bym sie nie zdecydowała ale oczywiście to indywidualna sprawa kochanie,.

Ja wczoraj porzegnałam moją przyjaciółkę na lotnisku,kurcze jak ten tydzien szybko zleciał cholerka,ale mowila ze jak urodze mam dac znac i wpadnie na 3 dni bo ponoc otwierają szybkie linie.
Ja wczoraj byłam na zakupach i kupiłam wszytsko poza poszewką na kołderkę i podusie oraz koszulą do szpitala aaa i staniczek mam jeszcze do kupienia.Jestem szczesliwa ze wszytsko juz mam w domku.No i co najważniejsze wybrałam i zamówiłam wózek x-landera Xa sportówka pomarańczowa a gondola i fotelik zielona+torba+pokrycie na nózki do sportówki(całość 1700zł)2 lata gwarancji piekne zywe kolory.Takze jestem szczesliwa.:-D:-D:-D

Mam do was prośbe co myslicie na temat tego termometru
AEG Termometr DOUSZNY* pomiar 1 sekundowy ZOBACZ! (245382929) - Aukcje internetowe Allegro
bo cena wydaje sie atrakcyjna.

Cześć laski:-)

Ja dzisiaj miałam "super" noc. Obudziłam się "tylko" 15 razy... a to siku, a to pić... Częściej wstawałam do tego drugiego. Ale już od dłuższego czasu w ciągu nocy mam takie pragnienie, ze wypijam 1,5 litra mineralnej. Ale wstałam sobie po 9 co mi się raczej nigdy nie zdarza i czuję się całkiem fajnie:-) Zaraz zmykam na zakupki dla młodej i dla siebie.

Witaj Karola:-):-) napisz coś o sobie i maluchu:-)

wy macie zylaki... a ja rozstepy :dry: strasznie mnie wysypalo od jakiegos miesiaca -poltora. Strasznie to wyglada i tak jak mowicie boli bo zylki tam tez wywala jakies... W pachwinach i z boku nog tak do kolan prawie. Nigdzie wiecej ich nie mam... ale i tak te co sa to sa wieeeeelkie i bolace! :baffled::szok::no::wściekła/y:

Ja na szczęście żadnego rozstępa jeszcze nien dostałam. Larvunia jeżeli zaczynają robić Ci się żylaki pokaż je lekarzowi. Mój dał mi lek detralex, który trochę poprawia sytuację a może być przyjmowany przez kobiety w ciązy.

Ladina widac mogą się zrobić, bo u mnie są. I na wargach sromowych i na nogach i w tych pachwinach. Ale teraz biore te leki o których pisałam i ból jest trochę mniejszy.

Jolie też zastanawiam się nad tymi gatkami. Chyba sobie takie zakupię.

Misia filmik obłędny. Już wysłałam linki do znajomych...

Women ja też kupiłam termometr douszny za radą naszych znajomych. Sama ostatnio sobie mierzyłam temperaturę. Jest super.

reklama
hej dziewczynki
gratuluję pierwszych listopadowych dzieciaczków........
dbajcie o siebie bardzo no i niech same łatwe porody Was czekają:tak:
czy myślicie już troszkę????:szok:

women... żeby link wyświetlał się nie jako zwykły tekst to musisz jak piszesz odpowiedź> dodatkowe opcje> odhaczyć automatycznie zmieniaj link na tekst... (mam nadzieję,ze nic nie pomerdałam) łatwiej wtedy sprawdzić stronke :-D
pozdrawiam

Do góry