reklama
Pati
ja sie czulam swietnie, tym bardziej , ze mi nie nacieli krocza, wiec tak jakbym wogole nie rodzila. Ale ostrzegali mnie , ze moze mnie glowa bolec. U mnie skutkiem ubocznym bylo to ( juz kiedys pisalam), ze pecherz mi przestal ¨dzialac¨i musialam byc dluzej zacewnikowana, bo nie moglam sie normalnie wysikac.
ja sie czulam swietnie, tym bardziej , ze mi nie nacieli krocza, wiec tak jakbym wogole nie rodzila. Ale ostrzegali mnie , ze moze mnie glowa bolec. U mnie skutkiem ubocznym bylo to ( juz kiedys pisalam), ze pecherz mi przestal ¨dzialac¨i musialam byc dluzej zacewnikowana, bo nie moglam sie normalnie wysikac.
anineczka
królowa mrówek :P
W sumie normalnie tylko ja nie mialam czucia w nogach i dolnej czesci ciala.Powrocilo jakies 2 godziny po porodzie.Nie byl to zaden problem dla mnie bo jeszcze mialam cewnik.anineczko,Ladina...a jak się czułyście gdy znieczulenie "puszczało"
Mnie nie nacinali ale sama peklam,mialam 3 szwy rozpuszczalne,ale jakos nie czulam bolu krocza.
bylam z piesolkiem na spacerku i myslalam ze do domu nie dojde z powrotem Jakos mi dziwnie sie zrobilo.... ehhh... uroki ciazy. Zauwazylam tez piszac na kalwiaturze, ze cos mam ze stawami w dloniach. Hmm.. boli mnie jak po udezeniu w kostkach na palcach i w stawach.... bbuuu...
teraz czekam na kolezanke... na kwusie przyjezdza. No i dobrze, bo z nudow dzis umieram. Nienawidze tak siedziec i nic nei robic
teraz czekam na kolezanke... na kwusie przyjezdza. No i dobrze, bo z nudow dzis umieram. Nienawidze tak siedziec i nic nei robic
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
jolie
Tymkowa mama
Mam pytanie do doświadczonych mam. W sumie to nie wiedziałam gdzie o to spytać, pewnie tam gdzie wyprawka, ale na razie pytam tu. Doradźcie mi odnośnie takich jednorazowych majtek poporodowych. Czy Wy ich używałyście? Jakie to były? Czy te są w porządku?
JEDNORAZOWE Majtki POPORODOWE * rozm 38* (249296003) - Aukcje internetowe Allegro
Czy lepsze takie?
galiano/ ORYGINALNE majtki poporodowe HARTMANN (248575741) - Aukcje internetowe Allegro
JEDNORAZOWE Majtki POPORODOWE * rozm 38* (249296003) - Aukcje internetowe Allegro
Czy lepsze takie?
galiano/ ORYGINALNE majtki poporodowe HARTMANN (248575741) - Aukcje internetowe Allegro
jolie
Tymkowa mama
Znalazłam jeszcze takie:
MAJTKI POPORODOWE- komfort i wygoda młodej mamy!L (245347451) - Aukcje internetowe Allegro
MAJTKI POPORODOWE- komfort i wygoda młodej mamy!L (245347451) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: