reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Pati
ja sie czulam swietnie, tym bardziej , ze mi nie nacieli krocza, wiec tak jakbym wogole nie rodzila. Ale ostrzegali mnie , ze moze mnie glowa bolec. U mnie skutkiem ubocznym bylo to ( juz kiedys pisalam), ze pecherz mi przestal ¨dzialac¨i musialam byc dluzej zacewnikowana, bo nie moglam sie normalnie wysikac.

anineczko,Ladina...a jak się czułyście gdy znieczulenie "puszczało"
W sumie normalnie tylko ja nie mialam czucia w nogach i dolnej czesci ciala.Powrocilo jakies 2 godziny po porodzie.Nie byl to zaden problem dla mnie bo jeszcze mialam cewnik.
Mnie nie nacinali ale sama peklam,mialam 3 szwy rozpuszczalne,ale jakos nie czulam bolu krocza.

dziękuje Wam dziewczyny za info o zzo:-):tak:
w sumie to już jestem pewna że tego właśnie chcę
już raz byłam matka polka w mega bólach rodząca
teraz nie chcę,na samą myśl o poprzednim porodzie wszystko mnie boli:sorry2::sorry2::sorry2::shocked2:

bylam z piesolkiem na spacerku i myslalam ze do domu nie dojde z powrotem :dry: Jakos mi dziwnie sie zrobilo.... ehhh... uroki ciazy. Zauwazylam tez piszac na kalwiaturze, ze cos mam ze stawami w dloniach. Hmm.. boli mnie jak po udezeniu w kostkach na palcach i w stawach.... bbuuu...

teraz czekam na kolezanke... na kwusie przyjezdza. No i dobrze, bo z nudow dzis umieram. Nienawidze tak siedziec i nic nei robic :sorry2:

reklama
jolie...ja też się zastanawiam nad tymi majtasami
nie mam rozeznania w tej sprawie bo jak rodziłam Samcia to nawet nie wiedziałam o ich istnieniu:-p:sorry2:

Do góry