reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

MADZIU - W TAKICH CHWILACH CHCIALO BY SIE POWIEDZIEC COŚ MĄDREGO...NIE ZNAJDUJĘ JEDNAK SŁÓW....BO CZY JEST COŚ BARDZIEJ PRZYTLACZAJACEGO NIŻ STRATA UKOCHANEJ ISTOTKI?

DLATEGO BARDZO BARDZO BARDZO CI WSPOLCZUJĘ....JA JAK BYLAM W CIĄZY POTRĄCIL MNIE SAMOCHOD....BYLAM ZROZPACZONA BO CZULAM ZE STRACE DZIECKO....BÓG CHCIAL ZE STALO SIE INACZEJ..TERAZ TEZ PATRZE NA MOJE DZECKO JAK NAJWIEKSZY CUD SWIATA....I KAZDEGO DNIA BOGU DZIEKUJĘ ZE MNIE NIM OBDARZYL

PODZIWIAM CIĘ ZA SIŁE..PONIEWAZ MIMO UPADKOW POWSTAJESZ I WALCZYSZ DALEJ....MALO JEST TAKICH KOBIET....
WIERZE ZE W KONCU SPELNI SIE PRAGNIENIE TWOJEJ DUSZY....ZE URODZISZ JESZCZE ZDROWE BABY...TEGO Z CALEGO SERCA CI ZYCZE KOCHANA.

WYSYLAM DUZO POZYTYWNYCH MYSLI.....

reklama
Madziu tak mi przykro...Brak mi slow...Jedyne, co moge powiedziec, to to, ze pomodle sie za Ciebie i Twoje Aniolki w niebie.
[*] :-(
Pamietaj, ze po kazdej burzy wychodzi slonce... Modle sie, aby juz Cie to nigdy wiecej nie spotkalo.:no:

Co do mdlosci, to mnie pomaga lodowato zimna woda i kilka glebokich wdechow na swiezym powietrzu.

Madziu wspolczuje Ci i równiez pomodle sie za to zebys byla wytrwala i zeby Bóg dal Ci zdrowe piekne drugie dziecko. Bardzo sie ciesze ze nie stracilas nadziei, ona pomaga nam dojsc do naszych celów, wiec trzymam za Ciebie kciuki, pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego. Odezwij sie jeszcze do nas

Wszystkim Wam za ciepłe słowa, modlitwę i myśli dziękuję i trzymam mocno kciuki za Wasz sukces.
Przesyłam pozdrowienia i buziaki od synka.

witam :-)

a więc do lekarza miałam na 11.15 - niestety był spory poślizg więc weszłam tak grubo po 12.00 :wściekła/y: no i bardzo miły lekarz pyta się co i jak ... więc mówię, że ciąża bliźniacza :tak: okazało się, że pani w rejestracji zpisała mnie na złe USG - tym bardziej przy bliźniakach :wściekła/y: więc lekarz przezierności niet :no:
ale to nic...:-D
Razem z Marcinem widzieliśmy nasze kochane maluchy :tak:
jeden ma 47,8mm a drugi 48mm :-) :-) :-) zdjęcie mam tylko jedno - i to z jednym maluchem bo resztę zatrzymał lekarz :zawstydzona/y: jednak Pan doktor miał duże problemy aby zmierzyć dzieci :-D maluchy fikały, aż Pan doktor się dziwił...musiałam się przewracać na boki, ale na maluchy to nie zadziałało :-D zrobili sobie karuzelę u mamusi w brzuszku ;-)
kolejną wizytę mam 30.04. na lepszym USG :-) niestety wtedy też skonsultujemy czy dzieci mają oddzielne czy wspólne łożysko :zawstydzona/y: i niestety po zdjęciu raczej ta druga wersja :zawstydzona/y:

także jesteśmy dzisiaj przeszczęsliwi :-) nasze maluchy rosną jak na drożdżach ;-) i fikają - małe łobuzy ;-) :-D :-p

Kajunia to juz duze masz te dzieciaczki :) ja jutro ide do lekarza i dopiero mi zalozą karte ciazową, znow mam ogromny apetyt, zjadlabym konia z kopytami :p dzis przyszla do mnie kolezanka z dzieckiem 2miesiecznym, jakie te dzieci sliczne :) opowiadala mi o porodzie i juz sie zaczynam bac-hehe tylko ze jej dziecko wazylo prawie 4 kilo
Pozdrawiam

ja to przy pierwszym sie nie balam
dopiero pozniej zweryfikowalo
ale teraz juz wiem co mnie czeka hehe
i na pewno sie bede bardziej pekac
tak czy siak jak juz jest po wszystkim i przyniosa takiego pogniecionego mopsa to sie zapomina o wszystkich zlych stronach :-)

ale jestem szczesliwa:)nareszcie mdlosci ustaly jak narazie to az 2 dni ale dla mnie to bardzo duzo.:-) czy to prawda ze plec dziecka mozna juz poznac ok 12 tygodnia czy musze jeszcze poczekac?

ale jestem szczesliwa:)nareszcie mdlosci ustaly jak narazie to az 2 dni ale dla mnie to bardzo duzo.:-) czy to prawda ze plec dziecka mozna juz poznac ok 12 tygodnia czy musze jeszcze poczekac?

martina - w sumie od 12tc kształtują się dopiero narządy płuciowe dziecka, ale generalnie płeć poznaje się ok 20tc (jeszcze w zależności jak dziecko jest ułożone ;-) )

reklama
Martina tak jak pisała Kajunia zazwyczaj juz w okolicach 20 tyg lekarz moze ci powiedziec ale czasmi jest tak ze dziecko pokazuje tylko pupe i wtedy nie mozna podgladnac.

Mi Macio przez cała ciaze pokazywał pupe a jak pokazał narzady to na ułamek sekundy ze lekarz nie był 100%pewny:-)

Do góry