reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Kochane moje listopadówki!
Z wielkim żalem - choć tak bardzo nie chcę, Bóg jeden wie jak bardzo nie chcę... - muszę Was opuścić. Straciłam moją pesteczkę najdroższą... Jej serduszko przestało bić... tak po prostu... postanowiła, że gdzieś tam w innym świecie jest jej miejsce...
W ubiegłym tygodniu w środę miałam wizytę u mojego ginekologa, pisałam Wam o niej: wszystko było idealnie, dziecko pięknie rosło, serduszko mocno biło... W piątek w nocy zaczęłam delikatnie krwawić i rozbolał mnie brzuch...też delikatnie... Pojechałam do szpitala, bo mój ginekolog był na konferencji w Warszawie i tam zrobiono mi usg. Okazało się to co mogło się okazać najgorszego... Zatrzymali mnie w szpitalu i następnego dnia mieli zacząć wywoływać poronienie. Nie musieli bo w nocy z soboty na niedzielę dostałam krwotoku i silnych boleści, tak więc już w niedzielę wieczorem miałam skrobanie macicy...
Kochane - spotkało mnie to już trzeci raz. Wcześniej przed ciążą z Pawełkiem miałam również dwie ciąże obumarłe (jedną w 13tc drugą w 7tc). Mam więc trzy aniołki w niebie i ten cud, który teraz śpi w łóżeczku i już wiem, że to CUD najprawdziwszy na świecie (bo donoszenie Pawełka to też był ogromny wysiłek mój i lekarzy). I przez łzy Bogu za ten cud dziękuję bo ON jest teraz dla mnie balsamem i ukojeniem.... Jak się czuję pisać Wam chyba nie muszę...

Dziewczyny - mogę już Was tylko prosić o modlitwę, kciuki, ciepłe myśli - bym szybko doszła do siebie, by życie dało mi jeszcze raz szansę na donoszenie ciąży (może to głupota ale jeszcze nie straciłam nadziei) a przede wszystkim byście trzymały kciuki za zdrowie Pawełka.
No i proszę Was byście na siebie bardzo uważały, pilnowały się... by taka tragedia nie spotkała już wiecej żadnej listopadówki 2007!

Dziękuję Wam za te kilka tygodni, które miałam okazję z Wami spędzić. Jak dojdę do siebie to czasem zajrzę jak się mają wasze brzuszki i ich lokatorzy. Pozdrawiam bardzo serdecznie!

Ps. Proszę o wypisanie mnie z listy listopadowek 2007.

Pogrążona w bólu
Magda z Aniołkami (2002,2003,2007) oraz:

reklama
Madga strasznie mi przykro :-( pomodlę się za Twojego aniołka i za Twoja kondycję. Obys szybciuto stanęła na nogi choć o to trudno bo w końcu straciłaś po raz trzeci dzieciątko. Przytulam mocno!

madziu - :-( :-( żadne słowa nie będą dobre :-( :-( Kochna pomodlę się za Ciebie i twoje Aniołki. Madziu bądź silna

Magda bardzo mi przykro, Modle sie za twoje aniołki, Moj tez tam gdzies jest i czuwa nad swoim braciszkiem i Malenstwem. Modle sie abys doszła do siebie i nastepna ciaze udało ci sie donosic

Agulka ja jezdze na rehabilitacje z Maciem, bo jest troszeczke opuzniony ruchowo i musimy cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc

Co do terminow to wg usg mam na 30 pazdziernika :-) ale i tak jestem z wami bo pierwszy termin był na 2listopada a to jeszcze kilkanascie razy moze sie zmienic:-)

Madziu :-:)-:)-(
Kochana trzymaj sie...
Przepraszam ale mam kluche w gardle :-(
Pomodle sie za Ciebie i za Twoje malenstwa i pamietaj,ze wszystkie trzymamy kciuki za Pawelka.
Nie zapomnij o Nas i o naszych Wrzesniowkach ;-)
Pawelek jest silnym ,inteligentnym chlopakiem i napewno da rade:tak:
Swiatelko dla Twoich dzieciaczkow
[*]

Magda bardzo mi przykro. Mam nadzieję, ze wszystko jeszcze będzie dobrze i będziesz miała drugiego bobasa. Życzę Ci tego z całego serca.

moze mi ktos pomoc??jak sie pozbyc mdlosci??bo juz probowalam chyba wszystkich domowych sposobow i nic nie skutkuje...pomocy:-(

Ja dostałam od lekarza receptę na czopki Torecan. Pomogły mi natychmiast.

reklama
Do góry