reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

hej:) jestem tutaj nowa.mam na imie martyna.mam 19 lat i jesmt w 11 tygodniu a wlasciwie juz w 12 tygodnu ciazy.pisze bo chce sie podzielic moimi refleksjami.

reklama
Ja dzisiaj pobiegłam do lekarza, bo strasznie bolał mnie brzuch. Jak przed okresem... na szczęście wszystko jest ok. Macica się rozrasta i stąd takie uczucie.

Już nie mogę doczekać się drugiego trymestru, uspokoję się trochę i przestanę może histeryzować... Zostało mi 2 tygodnie...

moze mi ktos pomoc??jak sie pozbyc mdlosci??bo juz probowalam chyba wszystkich domowych sposobow i nic nie skutkuje...pomocy:-(
obawiam się że pozostaje przeczekać
a czego już próbowałaś bo każdy w sumie inaczej reaguje, mi w pierwszej ciąży pomagały żelki a teraz jem mało ale barzdo często i też skutkuje bo mdłości nie miałam jakiś strasznie wielkich!

Oj nie ma uniwersalnego sposobu na mdłosci trzeba przeczekac...choc mi pomaga wyjscie na swierze powietrze i głebokie oddychanie:-) Bo zadne landrynki sucharki itp nie działaja

Witam Was , przyszlam z pracy, zjadlam obiad i dopiero wstalam :p ciekawa jestem o ktorej teraz pojde spac :)
dzieki za info ze wymiary mojej dzidzi są ok
Kunda a po co jezdzisz na rehabilitacje? bo nie śledzilam wczesniejszych Twych postów
Martina wspolczuje Ci tych nudnosci, wiem bo sama raz tylko mialam i bylo to okropne :)
Widze ze nasz watek zaczyna sie rozrastac i coraz wiecej przyszlych mamus przychodzi ale z moich obserwacji to ja mam najdalszy termin bo na ok 24 listopad a Wy chyba na poczatek, napiszcie Wasze dokladne terminy rozwiazania
Pozdrawiam papa

reklama
Witam wieczorkiem.
Dzis bylam w pracy i powiedzialam szefowi :tak:
Pogratulowal mi ale widzialam lekki szok w jego oczach :eek::laugh2:
Co sie dziwic w sumie pracuje u niego od pazdziernika i ma prawo byc lekko zaskoczony:tak:
Ale w sumie pozytywnie sie zachowal.
Tak wiec ufff mam to juz za soba:-)

agulka jest lista w dziale listopad 2007 przyklejona na samej górze, tam są nasze terminy porodów.
https://www.babyboom.pl/forum/listopad-2007-f149/listopadowe-mamusie-2007-lista-8915/
Kurcze te nasze suwaczki powariowaly:szok:

Do góry