reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

A ja witam po baaardzo przespanej nocy, oczywiście z kilkoma przerwami, ale ostatecznie wstałam godzinę temu :tak:

zamierzam wrocic na uczelnie,zobaczymy po jakim czasie-zalezy jak sie bede czula, mysle ze te 2tygodnie minimum zostane w domku,pozniej mama mi bedzie pomagac, bedzie zostawac z dzidzia a ja w przerwach miedzy zajeciami- jak najczesciej -bede dojezdzac na karmienie:baffled: jakos dam rade,musze:tak: mysle ze na uczelni tez beda wyrozumiali,licze na to.

Kathe u nas na studiach (wychowanie fizyczne) też dziewczyny rodziły dzieci i wszyscy im szli na rękę. A na piątym roku wykładów już było mało, ćwiczeń fizycznych też. Nie bój się, na pewno z każdym uda Ci się jakoś dogadać.
A tak ogólnie odnośnie Olsztyna, to byłam tam kilka razy - macie rewelacyjne miasteczko akademickie i zawsze super zorganizowane juwenalia. Pomysł z koszulkami wydziałów zamiast biletów godny pozazdroszczenia ;-)

dzien dobry mamusie :-)
ale sie dzis wyspalam ........... chyba znalazlam sposob
gdziesz przeczytalam ze ciepla kapiel i mleko przed snem pomaga
i faktycznie .... cieplego mleka nie lubie wiec pije kakao ;-)
ale to juz 4 noc kiedy to skutkuje :-D:-D

Ja do 26 roku życia nie lubiłam gorącego ani ciepłego mleka, mogłam pić jedynie zimne. Inne wersje posmakowały mi dopiero w ciąży i odkryłam to całkiem przypadkiem, podgrzewając sobie mleko na kakao. Skończyło się wtedy tak, że wypiłam gorące mleko a kakao zostało :tak: :-)

czesc kochane!

anineczka kredyt bedzie na bank przyznany, tylko ze my teraz walczymy o raty... zeby wychodzily po niecale 400zl miesiecznie i nizsza stopa procentowa.... bo na juz to mamy kredyt za niecale 700zl miesiecznie. Moze nam sie uda i beda nizsze raty :happy2:
:-D

Larvunia, gratuluję kredytu :tak: no to teraz to już naprawdę z górki.

reklama
witam :-)
nie dawno wstałam
czuje sie lepiej niz wczoraj,ale....to jeszcze nie to

w pierwszej kolejnosci gratuluje przyznania kredytu pod własne M Larvuni :-)
super!!! gratuluje i zazdroszcze własnych czterech scian ;-)

Lilka moze jakis witamiek Ci brak,ze taka oslabiona jestes? A moze niedobor zelaza? Badalas sobie ostatnio krew?

Anineczko tez nad tym mysle,wyniki krwi mam do odbioru,musze skontaktowac sie z moim lekarzem,bo w spzitalu robiłam wyniki i on tam pracuje,potem do niego zadzwonie i sie dowiem czy cos jest nei tak

ale....ostatnio duzo Pepsi piję....a ona ponoc wyplukuje zelazo z organizmu :sorry2: ale chorobcia jak mi sie na nia ma :sorry2:
to moze byc czasem moj winowajca złego czucia sie

Lilka

Dziekuje w imieniu meza;-)

prosze prosze :rofl2: Bruno kojarzy mi sie z sexownym facetem,mialam takiego kolege heheeee :rofl2::-D
a z ta trojką sie nie przejmuj
bedzie ciezko,ale damy rade

a jakie imionka wybrane??? :-);-)
TWARDY JAK SKAłA brzuch,mały wariował cały czas normalnie mialam pod zebrani wystawione dwie nóżki i koniec,jakos blaa sie zrobiłam i dziwne przeczucie i nasówało sie pytanie czy to juz sie zaczyna.

Women nie stresuj sie
to macica trenuje do porodu:tak:
pozatym....jak przychodza TE skurcze to dziecko sie nie rusza

miłego spacerku ;-)

my tez zaraz mykamy bo ładna pogode mamy:-)

ale....ostatnio duzo Pepsi piję....a ona ponoc wyplukuje zelazo z organizmu :sorry2: ale chorobcia jak mi sie na nia ma :sorry2:
to moze byc czasem moj winowajca złego czucia sie
Lilka u nas jest specjalne zelazo dla kobiet w ciazy,mozna kupic w aptece.Tutaj zalecaja brac zelazo po 20 tygodniu kazdej kobiecie,niezaleznie od wynikow.
U mnie to sie nazywa Galfer Iron.Popatrz u siebie.
Ja tez duzo pije pepsi :dry:

A tak ogólnie odnośnie Olsztyna, to byłam tam kilka razy - macie rewelacyjne miasteczko akademickie i zawsze super zorganizowane juwenalia. Pomysł z koszulkami wydziałów zamiast biletów godny pozazdroszczenia ;-).
hehe dzieki;-) juwenalia rzeczywiscie u nas sa super, a koszulki mam z kazdego roku na pamiatke:-p w tym roku niestety musialam odpuscic sobie kortowiade bo to byl poczatek ciazy i wolalam nie kusisc losu;-)

Oj dziewczynki to Wy siusimajtki jestescie;-)- studia kiedy to bylo??:-D:-D

Ma ktoras moze sprawdzony przepis na buleczki drozdzowe?? Cos mi nie wychodza a mam jablka i chetnie bym zrobila wlasnie buleczki z jabluszkami.Jesli tak to prosze o przepisik na odpowiedni watek;-)

Lilka
ja zawsze myslalam, ze maksymalnie bede miec 2 dzieci. A teraz okazuje sie, ze bedzie trojka :szok: w dodatku tylko jedno planowane;-)
O imionach to juz nie chce mi sie myslec, nic mi sie nie podoba:baffled: Dla dziewczynki mam tysiac opcji ( w tym Hania;-))no ale wyglada na to, ze te opcje mi sie nie przydadza;-)
No i ja dolaczam sie do pijacych duzo coli:zawstydzona/y:

Elbra
no to masz przyszlosciowy kierunek studiow, ja bym przez cos takiego nie przebrnela:-p

reklama
Elbra
ja to z matematyka cale zycie na bakier a jak slysze Finanse to juz wyobrazam sobie czego Wy tam sie musicie uczyc:baffled:
A co do lenia to nie przejmuj sie, korzystaj poki mozesz;-) Ja tez nie mam ochoty nic robic i szczerze mowiac nie bardzo moge :sorry2:

Do góry