sugarspunsister
matka polka superstar
ja to teraz bardziej sie pekam bo juz wiem co mnie czeka hehe
ale ja to mam traume bo rodzilam w samym szpitalu 22h ( nie liczas skurczow w domu ;-))
ale nigdy nie wiadomo, czasami rach ciach i juz po robocie wiec nie ma sie co bac
zreszta ja wam powiem z reka na sercu ze KOMPLETNIE juz nie pamietam jak bylo zle, serio
zreszta sama 2 faza porodu to luzik, ja gorzej odczuwalam skurcze, a zzo mi podali jakos 4h przed koncem dopiero
pamietam dokladnie za to jak juz mi przyniesli takiego malego pomarszczonego mopsa ;-)
wszystkie zle rzeczy jak reka odjal
i ciesze sie ze znowu takie malutkie cosik mi pokaza - cudoooo!! mowie wam
a tak na marginesie to nie kumam po kiego diabła pokazują te filmy z porodów na szkole
ja nic takiego nie mialam
ot polozna tlumaczyla tylko jak przebiegaja fazy i tyle...
dla mnie to bzdurne straszenie a kazdy poród i tak jest inny
ale ja to mam traume bo rodzilam w samym szpitalu 22h ( nie liczas skurczow w domu ;-))
ale nigdy nie wiadomo, czasami rach ciach i juz po robocie wiec nie ma sie co bac
zreszta ja wam powiem z reka na sercu ze KOMPLETNIE juz nie pamietam jak bylo zle, serio
zreszta sama 2 faza porodu to luzik, ja gorzej odczuwalam skurcze, a zzo mi podali jakos 4h przed koncem dopiero
pamietam dokladnie za to jak juz mi przyniesli takiego malego pomarszczonego mopsa ;-)
wszystkie zle rzeczy jak reka odjal
i ciesze sie ze znowu takie malutkie cosik mi pokaza - cudoooo!! mowie wam
a tak na marginesie to nie kumam po kiego diabła pokazują te filmy z porodów na szkole
ja nic takiego nie mialam
ot polozna tlumaczyla tylko jak przebiegaja fazy i tyle...
dla mnie to bzdurne straszenie a kazdy poród i tak jest inny