reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dzieki... czyli po prostu ciaza to stan blogoslawiony i mamy prawo czuc sie tak slaboooo
och... byle jeszcze wytrwac 4,5 tygodnia... w koncu na koniec 36 t.c. maluszek jest juz gotow...
och... byle jeszcze wytrwac 4,5 tygodnia... w koncu na koniec 36 t.c. maluszek jest juz gotow...
hhmmm.... 4 listopad termin a kajunia juz za 1-2 tyg sie roztraja..... o kurna!
tez do niej napisalam. Dziekuje nam za pamiec i cytuje "Jak narazie trzymamy sie jakos - a ja leze plackiem :-( " Biedna kajunia....... wspolczuje jej lezenia w szpitalu.
chociaz za 2 tyg bedzie miala wszystko za soba juz a ja jeszcze ponad miesiac bede lazic z malym. eehhh....
tez do niej napisalam. Dziekuje nam za pamiec i cytuje "Jak narazie trzymamy sie jakos - a ja leze plackiem :-( " Biedna kajunia....... wspolczuje jej lezenia w szpitalu.
chociaz za 2 tyg bedzie miala wszystko za soba juz a ja jeszcze ponad miesiac bede lazic z malym. eehhh....
zamierzam wrocic na uczelnie,zobaczymy po jakim czasie-zalezy jak sie bede czula, mysle ze te 2tygodnie minimum zostane w domku,pozniej mama mi bedzie pomagac, bedzie zostawac z dzidzia a ja w przerwach miedzy zajeciami- jak najczesciej -bede dojezdzac na karmienie jakos dam rade,musze mysle ze na uczelni tez beda wyrozumiali,licze na to.kathhe powiedz, czy po urodzeniu chcesz tez chodzic na uczelnie... tzn chodzi mi nie ze odrazu, ale tak po 2-3 tygodniach??
Wlasnie wrocilam ze szkoly rodzenia, dzis puszczali nam filmy z porodow
oj cos dola malego podlapalam:-zawstydzona/y: ehhh ale nie bede sie nad soba uzalacnie ja pierwsza i nie ostatnia sie boje porodu wiec jakos pojsc musioby jak najszybciej
sylwia_27
mama listopadowa 2007
Women Kathhe strach przed nieznanym jest uzasadniony,ja teraz bede drugi raz rodzic i tak samo sie boje jak za pierwszym razem.Aprzeciez juz to przerabialam.Wiem jedno da sie przezyc:-),jak juz sie zacznie cala akcja to martwicie sie o dziecko zeby bylo z nim wszystko ok,a bol jest na drugim miejscu co nie znaczy,ze go wcale nie ma:-(.Damy rade teraz to juz pozostaje nam tylko jedno wyjscie,;-) URODZIC.
reklama
Podziel się: