reklama
women ja jestem pelna podziwu jesli chodzi o Ciebie No bedac w ciazy otwierac wlasna dzialalnosc... trzeba byc naprawde silnym. No i to odrazu po prywatnym dramacie..... Podziwiam Cie mamuska! :-)
Dziękuje ci Larvunia....
Dobrze ze mam zaufanych pracowników bo to znacznie ułatwia sprawę.
A dramat potrwa jeszcze troche...niestety
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Och, kochaniutkie... coraz mi ciezej...:--(
...brzucholek juz duuuzy, napiety, maluszek ciagle kopie i sie wierci... a mi slaboooo i slaboooo.... dzis pojechalismy z mezem do NOMI, popytac o schody (ciagle jeszcze nie zamowilsmy) i kupic jakies pirdoly... no i znowu powtorka, mezus podstawil mi krzeselko z ekspozycji i siedzialam... bo myslalam, ze upadne, potem przy kasie... jakis problem byl z kodem kreskowym i cena i czekalismy.... no i znowu mi slaboooo, az pani kasjerka dala mi swoje krzeselko...
och... niby duzo wiecej nie waze, chodzic moge i ogoleni wszystko ok - gdyby nie to cholerne oslabienie... nie wiem czy maluszek uciska mi narzady i dlatego tak sie czuje...
...brzucholek juz duuuzy, napiety, maluszek ciagle kopie i sie wierci... a mi slaboooo i slaboooo.... dzis pojechalismy z mezem do NOMI, popytac o schody (ciagle jeszcze nie zamowilsmy) i kupic jakies pirdoly... no i znowu powtorka, mezus podstawil mi krzeselko z ekspozycji i siedzialam... bo myslalam, ze upadne, potem przy kasie... jakis problem byl z kodem kreskowym i cena i czekalismy.... no i znowu mi slaboooo, az pani kasjerka dala mi swoje krzeselko...
och... niby duzo wiecej nie waze, chodzic moge i ogoleni wszystko ok - gdyby nie to cholerne oslabienie... nie wiem czy maluszek uciska mi narzady i dlatego tak sie czuje...
jolie
Tymkowa mama
Anulka ja dziś wracałam z obiadu, poszłam na przystanek i czekając na autobus myślałam, że odpłynę. Wstałam i poszłam do męża, żeby mnie do domu zawiózł samochodem. Później siedziałam w łóżku i nagle zaczęło mi się robić gorąco i ciemno przed oczami. Od razu się położyłam i przeszło. Pierwszy raz tak miałam. Już coraz bardziej zaawansowana ciąża i wydaje mi się, że coraz większy ucisk na żyły. W czwartek idę do lekarza to spytam panią doktor od czego to się tak dzieje.
reklama
Och, kochaniutkie... coraz mi ciezej...:--(
ja ma to samo , ´niby wszystko super ale jak wczoraj czekalam na meza na lotnisku
samolot sie spoznil 1h to myslalam ze zemdleje
jakos brakowalo mi powietrza i wogole jakos dziwnie , ale wyszlam na zewn. i juz bylo ok
dzis w Ikea bylo to samo ........ no coz jak mowi moj lekarz ... jestem w ciazy i tak to jest
Podziel się: