reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

krecik glowa do gory:tak: sama widzisz-tem lekarz ma bardzo dobra opinie wiec mysle ze wie co robic.
oj i mi sie przyda masazyk, miiisiaaaa:-p

reklama
...grzeje zupke, zaraz amciamy i jedziemy do firmy troszke posprzatac, bo przez wymaine czesci w maszynie zrobil sie ...hmmm, maly:shocked2: balagan... takze odezwe sie wieczorkiem:tak::tak::tak:

...zastanawiam sie co tam w szpitalu u Kajuni... moze macie jakies wiesci??

A...
jeszcze chcialam Was zapytac (nie wiem zy na tym watku moge...:-p) jakie lozeczka kupujecie maluszkowi? Drewniane czy miekkie z materialu (turystyczne)... bo ladniejsze chyba drewaniane, ale nie wiem czy z materialu nie bardziej praktyczne... i maluszek mniej poobijany...:tak::tak:

A ja mam do Misi bliżej na ten masaż ;-), zwłaszcza, że jutro i tak mąż do Wrocławia jedzie, ma tam jakieś granie na festynie na kortach tenisowych. Ale jak ma być taka pogoda, to słabo to widzę.

Kreciku to miło, że już Ci lepiej.

Anulka ja będę miała łóżeczko drewniane po mojej siostrze, a wcześniej będę używać kołyski, którą pożyczę od znajomych.

A my dziś wkroczyliśmy w trzeci trymestr (chyba, że liczyć według okresu, to było to tydzień temu).

A...
jeszcze chcialam Was zapytac (nie wiem zy na tym watku moge...:-p) jakie lozeczka kupujecie maluszkowi? Drewniane czy miekkie z materialu (turystyczne)... bo ladniejsze chyba drewaniane, ale nie wiem czy z materialu nie bardziej praktyczne... i maluszek mniej poobijany...:tak::tak:

ja kupilam drewniane a do tego ochraniacz na calej dlugosci lozka

ja tez drewniane, tesciowie nam dadza po swoim 4letnim synku czyli moim szwagrze:-D hehe maly szwagier poszedl w koncu do przedszkola no i nie moze sie doczekac swojej malej siostrzenicy Marysi:-p

reklama
Do góry