reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
...grzeje zupke, zaraz amciamy i jedziemy do firmy troszke posprzatac, bo przez wymaine czesci w maszynie zrobil sie ...hmmm, maly balagan... takze odezwe sie wieczorkiem
...zastanawiam sie co tam w szpitalu u Kajuni... moze macie jakies wiesci??
...zastanawiam sie co tam w szpitalu u Kajuni... moze macie jakies wiesci??
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
A...
jeszcze chcialam Was zapytac (nie wiem zy na tym watku moge...) jakie lozeczka kupujecie maluszkowi? Drewniane czy miekkie z materialu (turystyczne)... bo ladniejsze chyba drewaniane, ale nie wiem czy z materialu nie bardziej praktyczne... i maluszek mniej poobijany...
jeszcze chcialam Was zapytac (nie wiem zy na tym watku moge...) jakie lozeczka kupujecie maluszkowi? Drewniane czy miekkie z materialu (turystyczne)... bo ladniejsze chyba drewaniane, ale nie wiem czy z materialu nie bardziej praktyczne... i maluszek mniej poobijany...
jolie
Tymkowa mama
A ja mam do Misi bliżej na ten masaż ;-), zwłaszcza, że jutro i tak mąż do Wrocławia jedzie, ma tam jakieś granie na festynie na kortach tenisowych. Ale jak ma być taka pogoda, to słabo to widzę.
Kreciku to miło, że już Ci lepiej.
Anulka ja będę miała łóżeczko drewniane po mojej siostrze, a wcześniej będę używać kołyski, którą pożyczę od znajomych.
A my dziś wkroczyliśmy w trzeci trymestr (chyba, że liczyć według okresu, to było to tydzień temu).
Kreciku to miło, że już Ci lepiej.
Anulka ja będę miała łóżeczko drewniane po mojej siostrze, a wcześniej będę używać kołyski, którą pożyczę od znajomych.
A my dziś wkroczyliśmy w trzeci trymestr (chyba, że liczyć według okresu, to było to tydzień temu).
A...
ja kupilam drewniane a do tego ochraniacz na calej dlugosci lozka
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Anulka ja też drewniane kupuje:-) mi się takie bardziej podobaja poprostu:-) i pościel z ochraniaczem mam więc maluszkowi nic nie bedzie:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Misia o matko kamyczka urodzić...mam nadzieje że juz lepiej się czujesz:-)
Kreciku dobrze że Ci już lepiej oby tak dalej:-)
Kreciku dobrze że Ci już lepiej oby tak dalej:-)
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A
Anitt
Gość
Kathhe a nie bratanicy??
Podziel się: