reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

sabina dzieki :-D
mirka kurcze Ty spiochu!! ;-) wstawaj i do sprzatania! :zawstydzona/y: hehe zartuje ;-)
misia moge sie tylko domyslac jak to jest urodzic kamyczka.... wspolczuje. Ale dobrze, ze juz lepiej. Pozdrowionka dla siostry :tak: I gratulacje dla rodzicow i syneczka ...odsmoczkowanie... na poczatku nie wiedzialam o co chodzi:laugh2: heheheh.
lece do kuchni... jakies lekkie sprzatanko i robienie obiadku ....taaaaaa., juz glodna jestem ;-):-D

reklama
jolie a dziekuje dziekuje ;-) ...ale dziewczyny nie zapeszajmy! juz 2 mieszkanka mi z pod nosa uciekly! Kurcze oby bylo wsio oki!
:***

Kathe udanych zakupów:-) któy rok studiów? a wogóle co studiujesz?;-) ale ja bym sie wróciłą na uczelnie.;-( było suuupppeeerrrr :-)
zakupy sie udaly- jestem o jedna pare ciazowych sztruksow i sweterka do przodu:-D a co do uczelni to jestem na V roku pedagogiki opiekunczej,w tym roku akademickim mam obrone magisterki, a temat pracy mam bardzo na czasie-Szanse a zagrozenia edukacyjne bajek wobec dzieci:-p bede siedziec z dzidzia i ogladac bajki;-)co prawda ona jeszcze nic nie zrozumie ale ja przynajmniej sie rozeznam i bede wiedziala co pozwalac jej ogladac w przyszlosci:-p

mialam niezłe przeboje z tym moim pęcherzem, myslałam że zejdę z bólu...Poszłam do kibelka i o 6:00 urodził się kamyczek. Szok :szok: nieregularne kształty i wymiary około 4x2x2 milimetry. Cud że nie krwawię bo ten kamyczek nie był wcale taki gładziutki. Ale teraz o niebo lepiej. Ufff. Jezu ból jak przy porodzie... masakra...

no to mamy pierwszy porod na listopadowkach;-):-D
a tak serio to misia wspolczuje tego bolu, naszczescie masz juz to za soba:tak: i gratuluje odsmoczkowania syncia;-)
larvunia powodzenia z mieszkankiem

Czesc Mamcie:tak::tak:

Misia, gratulacje, ze kamyczek juz sobie poszedl... moj siedzi i na razie niech sie nie rodzi, najpierw synus:-D:-D no i super, ze Wiku juz bez smoka:-):-):-)

Larvunia, oferta o niebo lepsza, a 30 km to zadna odleglosc - ewntualnie warto zorientowac sie jak z dojazdami, czy kursuja autobusy, tak na przyszlosc pod katem synka, coby nie trzeba bylo wszedzie go wozic autem jak juz pojdzie do szkoly czy jakies zajecia poza lekcjami;-);-)

Krecik, u mnie tez wod nie jest za duzo, nawet przy USG 4D to byl argument, ze nie widac maluszka, bo za malo wod... ale nikc w tej kwestii wiecej nie wiem, nawet lekarz nic nie zalecil...:dry::dry:

...A wyczytalam, ze ciaza konczy sie z 37 tygodniem:-):-):-) a potem to juz maluch moze sie rodzic... a ja myslalam ze 40... a ponoc termin porodu wyznacza sie na 40 t.c, ale w terminie rodzi sie 5% dzieci

hmm, fajnie... jutro zaczynam 32...

Kochane dzisiaj mi lepiej psychicznie bo po tym co czytalam w internecie to normalnie ryczalam! Pije namietnie wmuszajac w siebie spore ilosci ale czego nie robisiedla maluszka!
Jestescie kochane za tyle rad! Tez w sumie dzieki wam czuje sie jakas podbudowana!

Widze ze nie tylko ja mam jakies niechciane dolegliwosci! Misiu czyli masz dwa porody??? Igorka i kamyczka???
Larvuniu oby w koncu bylo wsio oki!!!!
Anulko, ja chcialabym wiedziec ile tych wod jest u mnieza malo ale napisali mi tylko "unter norm" co znyczy ponizej normy! Zmartwilam sie tak bo lekarz ktory mnie przebadal mial wlasnie robic 3d i dalo mu to do myslenia! On nie jest moim lekarzem prowadzacym ale z tej samej przychodni! Doszlo do tego ze zabral mnie od mojegolekarza do siebie zeby mnie miec pod kontrola! Pocieszajace jest to ze to podobno najlepszy lekarz w tym miescie!!!!

Kochane na bole plecow sa jakies cwiczenia ale ja calkowicie zapomnialam bo mnie boli podbrzusze i te wiazadla trzymajace lozysko! Niestet ynie umiem wam pomoc, ale Misia to pani Fizjoterapeutka wiec na pewno zarzuci jakas rada!!

reklama
Do góry