reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Mam dola :( Wszystko mnie dobija, a szczegolnie ten bol. Nic nie moge zrobic, jedynie lezec. Jak szlam do sklepu to plakalam :( A najgorsze jest to ze musze jutro isc do pracy!! Nie dam rady... Czuje sie jak kaleka
I przypalilam kurczaka, nic mi dzisiaj nie wychodzi...

anit no tak-bratanicy:tak::-p
nie przejmuj sie mnie tez wszystko dzis dobija,poklocilam sie ze mezem,mam juz dosyc, nic nie moge zrobic bo czuje sie zmeczona a wiecie jak faceci podchodza do porzadkow:dry:im nic nie przeszkadza, moj maz ma mnie za paranoiczke jak mowie mu ze naczynia stoja w zlewie 2 dzien i chce zeby pozmywal:no::wściekła/y: nie umiem mu wytlumaczyc czemu sie tak wsciekam jak np pranie lezy i on zawsze jest albo zmeczony albo nie ma czasu go wstawic:no:nic tylko plakac:no:

Kathhe jesli chodzi o naczynia to u mojego roznie bywa, ale nauczylam go sposobem. Po prostu kiedys nie zmyl naczyn wiec nie bylo obiadu, a naczynia na niego dalej czekaly:) Byl troche rozczarowany ale bardzo szybko zrozumial ze mu sie to nie oplacalo. My zmywanie mamy ustalone, raz on, raz ja.

Dziewczynki czuję się już dużo lepiej!
Nereczki odetchnęły z ulgą. Dalej biorę leki żeby wypłukać wszystko do końca. Mam nadzieję że to koniec. Pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło i mam nadzieję że już nigdy się nie powtórzy.
Ten kamyczek to tak ni w pieć ni w dziewięc... nikt się go nie spodziewał, myslałam że to zwykłe przeziebienie pęcherza a tu taki klops. No ale już dobrze się czuję :tak: uffff

Jakos tak mi smutno! Nie moglam wczesniej do was pisac ale opisalam to we wczorajszym poscie! Przykro mi, ze reagujecie tylko na wybrane wiadomosci, wybranych osob! Wiem , ze moze nie czesto bywam ale moze ktoras ma jakies pojecie na temat tych wod plodowych i uspokoi moje nerwy!?

Kreciku kochany! U nas na lutówkach była kumpelka która miala mało wód płodowych a dzidzia urodziła się sliczna i duża! GŁowa do góry!:tak: I nie rycz, jak się czyta tyle informacji na temat ewentualnych powikłań to można sobie tylko w łeb strzelić, będzie dobrze!

Anitt wyśle Ci ćwiczenia! ;-) Głowa do góry kochana! Nie martw sie, każda z nas ma gorsze lub lepsze dni. Nie pękaj mamuśka! Kurczak to kurczak ;-)

Anulka oj lepiej żebys się tego kamyczka pozbyła dopiero po porodzie... nie życz nikomu takich stresów... no ale Ty się przynajmniej możesz spodziewać a ja nic totalnie nie wiedziałam że mam kamień! :szok:
Co do łóżeczka ja mam drewniane, turystyczne jest ok ale jako forma zastępcza, np na wyjazdach, w domu przyda się stabilne drewniane! :-)

Larvuniu a proszę bardzo ;-) Kathe również :tak:

Jolie i Anulka super, że bywacie we Wrocławiu, może kiedys się spotkamy na Bielanach Wrocławskich? Jolie gdzie te korty tenisowe są? Bo ja mieszkam obok jakichs kortów tenisowych :-p

Kathhe jesli chodzi o naczynia to u mojego roznie bywa, ale nauczylam go sposobem. Po prostu kiedys nie zmyl naczyn wiec nie bylo obiadu, a naczynia na niego dalej czekaly:) Byl troche rozczarowany ale bardzo szybko zrozumial ze mu sie to nie oplacalo. My zmywanie mamy ustalone, raz on, raz ja.
hehe no u nas tez jest ustalona raz on raz ja tylko ze ja zmywam odrazu a jego naczynia zbieraja sie przez dwa dni:wściekła/y:i mnie cholera bierze:-p
postanowilam dzis zaszalec-wyslalam go za kare do KFC bo zachcialo mi sie...kurczakow pikantnych-nigdy takich rzeczy nie jadalam,wogule za miesem nie przepadam zwlaszcza z fast foodow a tu taka zachciewajka:shocked2::-p jak zjem raz cos takiego to chyba mnie to nie zabije.Raz na jakis czas nam sie nalezy ;-)
A co do ruchow to licze wtedy kiedy malo sie rusza zeby znalezc te 10 ruchow w ciagu godziny, zawsze rusza sie wiecej wiec zazwyczaj nie licze wszystkich
Misia nacierpialas sie biadactwo, moze porod bedzie za to mniej bolesny:-p

reklama
Do góry