reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kreciku, po pierwsze na Twoim miejscu chyba sprawdziła bym czy nie sacza sie wody płodowe. W aptece mozna kupic testy które wykrywaja saczace sie wody. Powody małej ilosci wód moga byc rózne. Najwazniejsze ze dzidzius jest zdrowy. Znaczy to ze najprawdopodobniej przyczyna nie pochodzi od malenstwa (chodzi mi np. o problemy z układem moczowym dzieciaczka) Co do doswiadczen... u mojej siostry w ciazy było mało wód ok 29 tc. Potem ok 34 juz było normalnie... Jesli masz taka informacje to napisz ile u Ciebie wynosi poziom wód czyli AFI. No i główka do góry!!! Bedzie dobrze! :tak::-)

reklama
Kreciku ja też niestety nie mam pojęcia o co w tym chodzi...moze właśnei bardziej doswiadczone mamusie bedą mogły Ci jakoś pomóc...Przykro mi bardzo:-( i uszka do góry Kreciku:-) nie denerwować sie nam tutaj:-) buziak ogromny dla Ciebie i dzidziołka;-)

halo,halo jest tu kto ???
laseczki posłuchajcie jakie to piekne........................
http://teledyski.onet.pl/0,2632940,0,1,teledyski.html

hm...
jak się wkleja linki????????

witajcie mamuski!chyba jestem pierwsza dzis;-) ooo sabina dzien dobry
krecik jak sie czujesz? jak bede sie widziecz tesciowa to podpytam dokladniej o te wody plodowe, wiem jeszcze tylko ze gorzej jesli jest ich za duzo , a jak za malo to zawsze mozna uzupelnic, jesli ty tego nie zrobisz pijac duzo to pewnie lekarze to zrobia odpowiednimi lekami podawajac kroplowke:tak:wiec nie martw sie bo jeszcze masz troche czasu zeby sie uzupelnily i na pewno jest ok wszystko z dzidzia;-)
Jejku ciekawe jak tam kajunia sobie radzi w szpitalu.

ide sie napic kawusi i mykam na miasto zalatwiac sprawy na uczelni no i na zakupy:-D:-D:-D-wyroslam z wszystkich ciazowych spodni-musze cos kupic na te ostatnie dwa jesienne miesiace:rofl2: milego dnia mamcie!

heheh minutka Ci Kathe zabrakła;-)

a ja jutro się wybieram na zakupy:-) dzis u mnie fatalna pogoda a poza tym chce mezusia wyciagnac:-) a on dzis w pracy:-(

Kathe udanych zakupów:-) któy rok studiów? a wogóle co studiujesz?;-) ale ja bym sie wróciłą na uczelnie.;-( było suuupppeeerrrr :-)

Krecik jak zdrówko?:-) mam nadzieje żę dzis uśmiechnieta jesteś bo jak nie to dzidzia Cię kopnie i zobaczysz;-)

a ja wczoraj odebrałam badanie moczu i się śmiałam że mam najlepsze siku w całej ciaży:-) heheh nigdy nie miałam takich super wyników:-) az dziwne:-)

a juz sie jutra doczekać nie mogę:-) jak ja uwielbiam zakupy.....:-) męzuś mniej:laugh2: a dalej wózka nie mamy wybranego :szok:kurde nic nam nie pasuje...co mi sie spodoba to zawsze cos nie gra:-) a neistety ja jestem taka ze muszę wszystko dotknąć spróbować...a w Nowym Sączu jakis wielkich wyborów nie ma... dobrze że Atlantic i volant jest to musze cos wybrać w końcu...ale coś czuję ze blizej Atlantica :-) a jeszcze chcę odwiedzic komis jutro może akurat coś fajnego mało uzywanego jest:-) zobaczymy:-)

cześć dziewczyny:-)

u nas słoneczko wychodzi:tak:
ja już po porannej kawie
teraz zabieram się za porządki bo aż się o to całe mieszkanie prosi:cool::cool2::dull:

do póżniej
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Do góry