reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

...czekałam aż mnie obsłuży laska w lodziarni... miałe takie ruchy, że myslałam że ją zamorduję... nakładała jakiemus kolesiowi owocków do deseru i tylko lukała czy dalej tam stoję... stałam 5 minut, po czym powiedziałam "Ta Pani na mnie nie zarobi" i po prostu poszłam do sklepu obok kupic sobie loda na patyku. Okazało się że jak zeżarłam tego loda to wygrałam BIG Milka :-D:-D:-D hahahahah!
Misia to sie nazywa fart:laugh2:

A mnie dzis boli brzuszek na dole, mialam napiety prawie caly dzien po jednej stronie:sorry2: zaczynam sie martwic bo naprawde troszke boli:zawstydzona/y: kluje jakby jajnik,ehhhhh
ale co -pojde do lekarza a jak sie okaze ze to nic takiego-wyjde na paranoiczke:dry:

lilka trzymaj sie kochana i uwazaj na siebie:tak:

reklama
kochane dziekuje bardzo za zyczenia udanej podrozy
wiecie co?? rezygnuje chyba z tego usg 3 d....po policzeniu mało kaski mi zostaje...a wolałabym pokupowac duzo ciuszkow dla maluszka i Mili jakas zabawke jeszcze....ech...szkoda mi tego usg :-( no ale coz....do gina jeszcze pojde to moze uda mu sie wypatrzec plci,jak nie to bedzie niespodzianka :happy:

Women o wozku napisałam w wozkolandii :-D;-)

kochane dziekuje bardzo za zyczenia udanej podrozy
wiecie co?? rezygnuje chyba z tego usg 3 d....po policzeniu mało kaski mi zostaje...a wolałabym pokupowac duzo ciuszkow dla maluszka i Mili jakas zabawke jeszcze....ech...szkoda mi tego usg :-( no ale coz....do gina jeszcze pojde to moze uda mu sie wypatrzec plci,jak nie to bedzie niespodzianka :happy:

Women o wozku napisałam w wozkolandii :-D;-)

już pędzę zobaczyć

oczywiscie jeszcze jutro do was napisze
nie ma to jak uzaleznienie :-D:-D:-D

do juterka Lilka....

Lilka - szczesliwej podrozy i udanych zakupow:tak::tak::tak:

Misia, zapalenie pecherza... och, strasznie przy nim cierpialam, pamietam okropny bol, pieczenie i takie tam... takze wspolczuje... Kuruj sie:tak::tak:

My pojechalismy dzis do tego szpitala w Walbrzychu... i juz nic nie wiem... Szpital stary... mroczny... obsluga typu "a mi to wisi..." ...obejrzelismy porodowke... no i sale w porzadku, wanna piekna duza... ale sam szpital przerazil i mnie i meza... no i ta obsluga... szkole rodzenia maja bardziej profesjonalna... no i jedyne plusy to z.z.o lub porod w wodzie...

ale nasz szpital w jeleniej, jest nowiutki, sale jasne, czyste, obsluga bardzo pomocna i serdeczna... no i bede miala polozna swoja, oplacona i tylko dla mnie a Walbrzych nie ma takiej opcji... tyle ze u nas ani z.z.o ani porodu w wodzie, moge tylko posiedziec w wannie...

nie wiem...

Women dobranoc :-)

Anulka wybrałabym opcje nr 2 i wykupiła znieczulenie
bo napewno tak idzie zrobic :tak:

ja rodziłam bez zadnego znieczulenia ....lekarka nie chciała podac zzo mimo ze szpital oferuje za darmo bo powiedziala ze wiecej komlikacji po nim wystepuje ...

a teraz przeraza mnie wizja wbijania tego czegos w kregosłup :sorry2: i sama nie wiem....

anulka :
wiesz ja w sumie sie na tym nie znam , bo to moje pierwsze dziecko
ale wszyscy mowia ze najwazniejsza jest polozna
ktora jest cierpliwa itp wtedy jest ci w stanie pomoc
co ci po tym ze bedziesz rodzic w wannie jak polozna bedzie cie wkurzac
na pewno nic z tego dobrego nie bedzie
ja bym wybrala ten szpital w ktorym najlepiej bedziesz sie czula :zawstydzona/y:
a natura z dobra polzna sobie jakos poradza nawet bez znieczulenia

to tylko moja sugestja:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dzien dobry :-)ja tylko na chilke bo zaraz uciekam na zakupy z Pati idziemy.
co do zzo to po tym co sie nasłuchałam to bym sie nie zdecydowała.
buzka i do pozniej
lilka szerokiej drogi i pogłaskaj brzuszek ode mnie.:tak::-)

reklama
Do góry