reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

na spacer nie pojde bo leje co jakis czas...., obiadek juz zrobiony i zjedzony :sorry2:, nawet juz posprzatalam w calym domku... prasowanie mi tylko zostalo, ale ja taaaaak nie lubie prasowac! Wydaje mi sie, ze ja poprostu bez pracy nie moge usiedziec a to juz 15 dni minelo odkad jestem na L4 :baffled: Bo wszystko w domu porpbione, sil czasami nie mam juz nic wiecej robic a czuje sie jakby nie spelniona... mysle o pracy ehhhh.
rocznica... :-D Mezus jak nigdy pamietal o naszej rocznicy i o moich 26 urodzinach ;-) (mam urodziny w tym samym dniu co rocznice). Tylko oczka otworzylam a mezus juz mi zyczenia skladal i calowal, oczy wielkie zrobilam tak mnie zatkalo. Na 10 poszedl do pracy... do 15.00 Pozniej na chwilke pojechalismy do moich tesciow... na obiad. Wrocilismy do domku za chwilke przyjechali moi rodzice w wielkim tortem wlasnej roboty, byl baaaardzo dobry :-D i choc nie moge slodkiego to zjadlam az 3 kawalki :zawstydzona/y: cukru nawet nie spawdzalam w ten dzien. Mam pozwolenie co jakis czas odpoczac od klucia, wiec to byl dobry moment :-). Sama sie oszukuje ale wolalam nie wiedziec jaki cukier byl w tedy. Wieczorkiem mezulek zabral mnie do restauracji... bylo faaaaajnie. Dawno tak sami nie siedzielismy razem. Bez alkoholu bylo, bo ja nic nie chcialam i mezus powiedzial ze jak ja nie to i on nic nei pije alkoholowego. Ehhh... Nawet nie pamietam ile czasu tam spedzilismy, tak bylo nam fajnie. Ciemno juz bylo jak wracalismy.
hmmm.... moze wyjde na ten spacerek.... slonce wyszlo wlasnie :-D

reklama
Larvuniu, to super ze udala sie rocznica...:tak::tak::tak:
...u nas za 2 tygodnie:laugh2:

ja tez dzis posprzatalam domek... nawet zmienilam trociny i siano u kroliczka i odkurzylam i pomylam podlogi, czego w ciazy normalnie maz mi nie pozwala robic...:-D:-D ...ale dzis mezulek w pracy i pomyslalam, ze zrobie mu niespodzinke:tak::tak::tak: ...ziemniaczki na obiadek obrane, tylko wstawic musze, ale to jeszcze czas... nawet na deser zrobilam galaretke z truskawkami:-D:-D:-D

cześć Kochaniutkie:-)
wpadam się przywitać
bo muszę obiadek zrobić i na zebranie do synka do szkoły śmigam:tak:
mam nadzieje że wieczorem będzie nas tu troche i poplotkujemy sobie:-):-):-)

buziolki:cool2:

aaaa
zdecydowalismy się z mężem że nasz synek będzie miał na imię Nikodem...
mam nadzieję że w tej kwestii się już nic nie zmieni.Amen.

Pati... to juz Wam zazdroszcze... my ciagle nie wiemy jakie imie wybrac... no nic, moze jeszcze nas olsni, albo nasza kruszynka jak sie urodzi to nam powie:-D:-D:-D

u mnie ziemniaczki juz sie gotuja, zaraz obiadek, a potem jedziemy do Wroclawia, mezulek ma kupic czesc do maszyny, moze zahaczymy o Bielany... zobaczymy jak z czasem, buziaki:tak::tak::tak:

hejo
zgodnie z obietnica przyszłam powiedziec papaa :-)zyczcie mi pwoodzenia...zeby na lotnisku mnie nei cofneli

buziaki

juz mi dzis lepiej wiec chyba jest ok:tak:jak to sie powtorzy to pojade do lekarza.

Jejku trzymaj sie kajunia, jesli nawet wyladujesz wczesniej w szpitalu to zobaczysz ze bedziesz owiele spokojniejsza-bedziesz pod stala opieka i kontrola:tak:

kathhe cieszę się, że u Ciebie już lepiej :-) u mnie niestety nawet feneterol w końskiej dawce nie pomógł :no:
hejo
zgodnie z obietnica przyszłam powiedziec papaa :-)zyczcie mi pwoodzenia...zeby na lotnisku mnie nei cofneli

buziaki

Lilka w takim razie PAPAAA :-D bezpiecznej podróży :-)

a ja dzisiaj znowu idę do gina na 18.00 :-(
od wczoraj się niepokoję :-( brzuch się strasznie napina i jest twardy jak kamień :-( pomimo dużej dawki leku :zawstydzona/y: jestem załamana ... mam nadzieję, że z maluchami wszystko wsporządku ...
dam znać po wizycie

a ja dzisiaj znowu idę do gina na 18.00 :-(
od wczoraj się niepokoję :-( brzuch się strasznie napina i jest twardy jak kamień :-( pomimo dużej dawki leku :zawstydzona/y: jestem załamana ... mam nadzieję, że z maluchami wszystko wsporządku ...
dam znać po wizycie[/quote]

Czekamy na relacje z wizyty

Jolie, to w takim razie mam nadzieje, ze bedziemy zadowlone z naszej poloznej...:tak::tak::tak: ...a ponoc polozna ma najwieksze znaczenie przy prodzie...
zdam Ci relacje po spotkaniu po 15.09, zobaczymy;-);-)
A poki co chyba pozostaniemy przy szpitalku w Jeleniej... choc cos dzis znajomy meza wspominal o szpitalu w Bukowcu, slyszalas cos najego temat...? Ponoc bardzo fajny szpital...

Też słyszałam, że tam dziewczyny jeżdżą rodzić, ale szczerze mówiąc mi się już nie chce kombinować. Położna zamówiona i już jestem spokojniejsza, przynajmniej o to. Ona będzie za mnie myśleć, jak będę rodzić i będzie mówić co mam robić ;-)

hejo

buziaki
szczęśliwej podróży Kochana:-)
wracaj szybciutko do nas:tak::tak::tak:

kajunia...napewno wszystko dobrze z chłopcami, nie martw się :-)
daj znac po wizycie:tak:

anulka1979...owocnej wyprawy do wrocławia:-)
no ja mam nadzieje ze w kwestii imienia tak juz zostanie
chyba ze jak zobaczymy malutkiego to stwierdzimy ze to jednak Natanek jest:cool2:

larvunia ale fajna rocznice mieliscie:tak:ja juz nie moge sie doczekac mojej, a to nie predko:-p a cukier raz na jakis czas mozesz miec wysoki ,bylebys pozniej nastepnego dnia przestrzegala dietki;-)ja tez czasem sobie folguje:zawstydzona/y:A TAK KOCHAM WSZYSTKO CO SLODKIE:sorry2:

Kajunia bedzie dobrze zobaczysz, najwazniejsze ze jestes pod kontrola:tak:

Pati Nikodem bardzo fajne imie:tak: udanego zebrania;-)

my dzis mamy gosci, przyjdzie siostra mojego meza z chlopakiem ktorych dawno nie widzielismy wiec poplotkujemy sobie troszke

reklama
kathhe ja w ciazy jakos mniej przepadam za slodkim, ale czasami jak sie zachce to musze zjesc :-D
kurcze dziewczyny czy u Was tez takie ceny mieszkan? Jutro ide podpisac przedwstena umowe na 30metrowe mieszkanie za 98tys!!! Masakra prawda, ale na wiekszy kredyt mnie nei stac. Tzn nie mam takiej zdolnosci wiekszej niz 100tys. A fajne w miare mieszkanka zaczynaja sie od 120 tys. Bynajmniej u mnie. W 1 pokoju chyba bede z maluszkiem..... ehhh.. Ale najwazniejsze ze mieszkanko po remoncie, gosciu ma nawet rachunki za remont z maja- czerwca, wiec z tym bede mala luuz bynajmniej. Tylko jak tam co poukladac jak na wszystko brak miejsca!?
powiem Wam dziewczyny ze moj mezus ma mieszkanko. Tylko ze tam mieszka babcia jeszcze jego (pniemieckie duze mieszkanie na piece). Nie wyrzucimy jej z tamtad przeciez a mieszkanie z nia to jak pchac sie w przepasc. Kobieta nie do zycia poprostu nikt niechce z nia mieszkac. No kiedys jej sie odejdzie i w tedy sprzedamy te mieszaknie i to ktore teraz kupujemy i sobie domek postawimy :-D Takie plany ale kiedy to bedzie?? ;-)

Do góry