reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wlasnie przyslali mi maxi- cosi:-D Jeszcze musze gdzies spiworki dokupic i kombinezony...

Jolie
u mnie z jednym maluchem podobna sytuacja, byl chlopak, pozniej niby ¨buleczka¨a teraz skrzyzowane nozki i nic sie juz nie da zobaczyc;-)

mirka
ja nie pralam, w koncu maluchy nie beda mialy z tym bezposredniego kontaktu...

reklama
Byłam dziś na USG aby upewnić się co tam w sobie noszę, i wyobraźcie sobie, że moje dziecię nieźle się bawi robiąc sobie jaja ze swoich rodziców. Otóż mojej córci urósł siusiak :szok: I ja już sama nie wiem czy to córeczka czy synek, bo na jednym ujęciu ewidentnie było widać, że to chłopiec a na innych niekoniecznie. I chyba my też będziemy mieć niespodziankę, jak Lilka.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
witaj w klubie Jolie ;-):-)

ale ja mam nadzieje w czwartek na 3 d dowiedziec sie co to za stworek u mnie mieszka
no chyba ze znowu pokaze...pupe :sorry2:

Pati witaj kobieto spowrotem :-):-):-)

Anulka spokojnie zdazysz dojechac :tak:

Larvunia do mnie do Wolsztyna z Gorzowa jest ok. 100km ale u mnie zzo daja za darmo :cool2:

poczytałam i...powylatywało mi z głowy wiele rzeczy
jestem ogolnie roztrzepana bo JUZ JUTRO JADE :szok::szok::szok:
mam stracha....kurcze i nie wiem przed czym :sorry2:

po 1. zostawiam Milenke :laugh2::cool2::sorry2:
po 2. jade SAMA :szok:
po 3. musze przekimac ok.8 godzin na Okeciu

no i chyba dlatego czuje nerwa

no a po 4. to dzis musimy wybrac wozek!! :szok::angry: i tez mam nerwa :baffled:

Lo matko Lilka a czemu az 8 godzin na Okeciu?? toz Ty zdazysz pol Warszawy przez ten czas obleciec... Lepiej idz pobuszowac w jakims centrum hadndlowym ;-)

Ladina a jest jakies centrum czynne w godzinach od 23-5 rano :-D:-D:-D:-D
mam poprostu ch..jowe polączenie :baffled:
spowrotem rowniez

chcialam posiedziec na dworcu centralnym w jakims barze czy jadłodajni,ale ponoc meliniarstwo pierwsza klasa tam i bardzo niebezpiecznie
dlatego na Okeciu posiedze bo bezpieczniej :tak:

no własnie...a na Okeciu bedzie jakis kantor albo kiosk z gazetami??czynny...bo ja nie wiem co bede tak długo tam robic :baffled:
chyba oszaleje....

Lilka
to faktycznie dupa...
mozesz sie na zakupy do Tesco tylko wybrac;-)
Ogolnie na Okeciu kaszana, kantor jest ale nie radze wymieniac, bo oczywiscie ceny sa malo korzystne, kiosk tez jest;-) A Centralny o tej porze to faktycznie nie najlepsze miejsce na posiadowki:no: Moze do kina na maraton filmowy sie wybierzesz;-)?

Tesco i kino byłoby czynne???
hmmm musze pomyslec :-)
zawsze to cos
moze na 7 Krasnoludkow sie wybiore hahaaaa

a o kantorze tez słyszałam ze nie oplaca sie,ale niestety musze cos wymienic bo od razu bezposrednio pojade do Poznania i na bilet mi spokojnie starczy ale nie mam tyle PLN i na usg 3 d juz zabraknie...
chyba ze w poznaniu do banku taxi podjade..

reklama
Dziekuje kochane za slowa otuchy i pocieszenia:-):tak:,jestescie niezastapione:happy::-D.Maz tez ma takie samo zdanie jak wy,a co on moze wiedziec o rodzeniu:-p?Szkoda,ze niektore z was maja problem z wyborem odpowiedniego szpitala i wyboru w jaki sposob chca rodzic:-:)dry:,jak pomysle,ze mialabym jechac do odpowiadajacego moim wymaganiom szpitala ponad 60km,to bym chyba sluze zdrowia do sadu podala:wściekła/y::no::angry:.
Ja mam mozliwosc i rodzic w wodzie i mozliwosc znieczulenia,nad tym ostatnim bardzo sie zastanawiam:dry:,jedna irlandka,ktora ma juz 3 dzieci 4 w drodze,radzila mi nie brac znieczulenia i rodzic w wodzie,sama nie brala znieczulenia,a podobno wszystkie tu biora,a ona jedna sie wylamala i mi tez odradza,tym bardziej ,ze zna szpital w ktorym bede rodzic i mowila,ze personel nie preferuje znieczulenia,raczej stara sie namowic pacjentki do natoralnego porodu,ale kazdy ma wybor i rodzi jak chce.Ja wczoraj po na wizycie to z wrazenia zapomnialam o cokolwiek spytac ,a nastepna wizyta za 6 tygodni,musze zrobic sobie sciage zeby nie zapomnie po co przyszlam:-):tak:,ach ta moja skleroza:-p:sorry2:.Cora dzis juz sie dobrze czuje nawet do szkoly poszla wiec sadze ze to raczej z wrazenia wymiotowala,bo rano byla zeska jak owieczka.
Oj rozpisalam sie jak nigdy,wybaczcie to moje gadulstwo:sorry2::zawstydzona/y:.Ale dzis jakos mi lzej na duszy,moze nie bedzie tak zle jak mi sie wydaje:tak:.
Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie listopadowki,:tak:.

Do góry