reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Witaj Pati,
ciekawa jestem jak tam Twoj pierwszoklasista ;-) pewnie strasznie przejety;-)
A jak u Ciebie z mundurkami?

Anulka
mi sie wydaje, ze spokojnie zdarzysz dojechac, tym bardziej ze to Twoje pierwsze dziecko:tak: Ale moze poradz sie jakies zaufanej poloznej. Ja rodzilam 20 godzin, wiec 1000km moglam przez ten czas przejechac;-)
Powiem Ci, ze ja nastawiam sie na zzo i nie ma innej opcji. Dopuki mnie nie znieczulili to bylo malo zabawnie a pozniej to nawet sie smialam;-) Woda wogole nie przynosila mi ulgi:no:

Women
gratuluje 8 miesiaca:tak:

anulka mysle ze spokojnie zdazysz dojechac
musisz tylko dokladnie sobie sprawdzac skurcze i bedzie ok
50 km to jakas godzinka drogi przeciez
ja to bym zdazyla nawet do amsredamu dojechac przy moim postepie hehe

a co do zzo...
ja sobie NIE WYOBRAZAM jakby to bylo gdybym go w koncu nie dostala ( nawet dopiero po 18 h)
ale kto wie
moze u Ciebie nawet nie bedzie potzreebne :-)

zadzwon do tego szpitala w walbrzychu i porozmawiaj z jakas polozna
a jak masz mozliwosc to pojedz i porozmawiaj osobiscie

bedzie dobrze:-)

Witam

Aniulko ja mam do szpitala 40 kilometrow a jakos mnie nie przeraza wizja rodzenia w aucie :dry:
Moze dlatego,ze pierworodnego rodzilam 25 godzin??
Dasz rade,zdazysz :tak:

No i dolaczam do mamusiek,ktore nie moga sobie wyobrazic porodu bez ZZO:sorry2::sorry2:
Bede krzyczala,za tym cudem juz od progu w szpitalu :eek::laugh2::laugh2::laugh2:
Tylko,ze u nas jest za free:cool2:

Pati witaj spowrotem:-) :-)
co do ZZO tez sobie nie wyobrażam rodzić bez tego:-) heheh mam nadzieje że zdąże i wogóle:-) moja kumpela nie zdazyła na ZZO było za późno;-) mam nadzieje że u mnei bezie inaczej

U mnie kosztuje to 500 zł. ale wg. opini znajomych jest warte każdych pieniażków:-) hehe więc dam wyjścia nie mam :-) lae przynajmniej rodzinny jest za free :tak:

mój pierwszoklasista bardzo zadowolony:tak::-D:happy::cool2:
szczególnie z treningu( chodzi do klasy pływackiej)
jeśli chodzi o mundurki to narazie nic nie wiem :confused:
jutro o 17tej jest zebranie także napewno się dowiem

Monia...gratuluje 8 miesiąca:-)

jeśli chodzi o ZZO to ja też nie wyobrażam sobie porodu bez tego:angry::szok::no:
w połowie września mam spotkanie z położną i anastazjologiem:cool2:
u mnie zzo też kosztuje pięć stówek

reklama
Do góry