reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Hej laseczki!

Już wyjaśniam o co chodzi z tą cesarką 22 paźdzernika. Planowane cesarki odbywają się na 2 tyg przed terminem. Czyli po skończonym 38 tyg. Ja skończę 38 tydzień 19 października, ale zwyczajnie chcę pójść na wybory 21 października, jak juz oddam głos to mogą mnie ciąć :-D czyli 22 października, to będzie 38 tydzień i 3 dzień ciąży.
A dlaczego mam planowaną cesarkę:
CC będzie bo są różne wskazania, m.in. to że rodzilam juz przez cc ze względu na moje wymiary - wąski wchód miednicy, dziecko zapowiada sie kolejny raz na duże, no i moja ginka woli dmuchac na zimne jesli chodzi o blizne po cc, troszkę malo czasu minelo od porodu gdy zaszlam znowu w ciazę tak wiec istnieje minimalne ryzyko rozejscia sie blizny w razie gdyby zaczęła się normalna akcja porodowa ze skurczami i parciem. Tak więc już nie kłócę się o poród naturalny, przynajmniej wiem co mnie czeka, swoje muszę wycierpieć a przynajmniej mam pewność że wszystko pójdzie dobrze jesli tylko moja ginka mnie będzie ciąć :tak:

A mam jeszcze do Ciebie pytanie techniczne związane z dostępem do galerii. Jak poprosiłam o dostęp był 16 sierpnia (wieczór) i mówiłaś, że to kilka dni potrwa. W związku z tym, że tego dostępu jeszcze nie mam, mam pytanie czy mam się jeszcze w cierpliwość uzbroić w czekaniu, czy to coś innego?

Jolie kochana prośba do admina została wysłana i nie ode mnie już to zależy, wiesz to sezon urlopowy i nie mogę na nich naciskać zbyt mocno ;-) także czekaj cierpliwie i sprawdzaj co jakiś czas czy już nie masz dostepu, oki? :-)
sprawdź czy możesz tutaj wejść:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/galeria-9003/index50.html

Lilka hehe może Milena będzie projektantem mebli w IKEA? :-p;-)

Women pozdrowionka dla Pati, niech szybko do nas wraca! :tak:

ja mojemu starszemu szkrabowi zamówiłam mebelki z USA, póki co trzeba będzie go wynieść z łóżeczka ze szczebelkami bo Igor się tam wprowadzi ;-)
8f2cc7f5e902162e.jpg

Jolie kochana prośba do admina została wysłana i nie ode mnie już to zależy, wiesz to sezon urlopowy i nie mogę na nich naciskać zbyt mocno ;-) także czekaj cierpliwie i sprawdzaj co jakiś czas czy już nie masz dostepu, oki? :-)
sprawdź czy możesz tutaj wejść:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/galeria-9003/index50.html

No niestety nie mogę, ale bardzo dziękuję za odpowiedź, będę cierpliwie czekać:tak:

ja mojemu starszemu szkrabowi zamówiłam mebelki z USA, póki co trzeba będzie go wynieść z łóżeczka ze szczebelkami bo Igor się tam wprowadzi ;-)
8f2cc7f5e902162e.jpg
[/quote]
A mebelki wypaśne. Jak bym była chlopcem sama bym takie chciała:-D

reklama
Do góry